Postuar mė parė nga Force-Intruder Po ti moj kafshe fashiste.... kujton se je Zot ne token tone? Naaaa praaaaa.... naaaa naaaa SBANGGGG BAAAMMMMMM DINGGGGG!!! Mbremaaaa sa keq qe nuk kishin dhe pistoleta me vete pau pau hahhahha Hola
Jeto sot se neser nuk i dihet
Postuar mė parė nga Station "Do tė luajm o, kush tha qė s'do tė luajm" Te te ndihmoj une Izi? Gut... Koran Gut...
Postuar mė parė nga Force-Intruder Mbremaaaa Mamroma F.I
Postuar mė parė nga Station Jooooooo, jo. Jam antare sistematike ne teme , bitte icik me hater Batute ndihmese
Postuar mė parė nga Force-Intruder Te te ndihmoj une Izi? Gut... Koran Gut... Gjuaje vet.....mos ja lėr atij qypit.
Postuar mė parė nga Izadora Jam antare sistematike ne teme , bitte icik me hater Batute ndihmese Mė lart ke dy batuta ndihmėse njė nga Force dhe njė nga unė.
Po me koranin ai eshte mer , kalamojt qe gjeten armet dhe cveshen gjermont Komandanti Bato lol
Postuar mė parė nga Izadora Po me koranin ai eshte mer , kalamojt qe gjeten armet dhe cveshen gjermont Komandanti Bato lol Ah moj Iza qė po i bėn turli filmat. Komandanti Bato ėshtė tek filmi Njė gjeneral kapet rrob Kurse ai qė them unė ėshtė Mėngjeze lufte
- Turi Mushke - Mu muuuuu... Muahahahahahha....
Postuar mė parė nga Force-Intruder - Turi Mushke - Mu muuuuu... Muahahahahahha.... Ky ėshtė Brari pa pik dyshimi.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt