Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 45
    Disave do iu interesonte t'i "heshtnin" fare, por si i thone me mire se kurre...
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Sa qeveri kontraversale qe kemi .
    Do prishim Pirmaiden thone, se na kujton kohen e erret te komunizmit...
    Po tani do hapim edhe nje pavjon ne Muzeun Historik Kombetar dedikuar kesaj periudhe

Mbajtja e historise eshte shume gje e cmuar, duke pasur parasysh qe populli Shqipetar gjithnje ka vuajtur nga diktimi i historis se rreme.
    Nuk do te ishte me ideale te shfrytezonin Piramiden per kete pune?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-09-2011
    Postime
    329
    Citim Postuar më parë nga white_snake Lexo Postimin
    Sa qeveri kontraversale qe kemi .
    Do prishim Pirmaiden thone, se na kujton kohen e erret te komunizmit...
    Po tani do hapim edhe nje pavjon ne Muzeun Historik Kombetar dedikuar kesaj periudhe

Mbajtja e historise eshte shume gje e cmuar, duke pasur parasysh qe populli Shqipetar gjithnje ka vuajtur nga diktimi i historis se rreme.
    Nuk do te ishte me ideale te shfrytezonin Piramiden per kete pune?
    Juve nuk jeni ne gjendje te dalloni nje perkujtimore ne nder te nje diktature gjakatare dhe nje tjeter ne perkujtim te krimeve te kesaj diktature?
    Shfrytezimi i burgut te Burrelit do te ishe ken ma i pershtatshem por jo piramida e diktatorit gjakatar!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga shigjeta Lexo Postimin
    Disave do iu interesonte t'i "heshtnin" fare, por si i thone me mire se kurre...
    Normal shigjeta, por kemi me shume se 20vjet ne demokraci. Nuk do i vihet faji atyre "disave"gjithmone, aq me shume qe nuk kane asgje ne dore. Nje nga keta vet disa mund te jete dhe vet Sala gjersa ka qene mik i afert i familjes Hoxha apo jo? Populli nuk ka asgje ne dore dhe te jete kundra hapjes se ketij muzeumi.
    Feelings change - memories don't.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Per ta mbyllur kurben e ironise epokale ne Shqiperi, kete pavijon duhet ta peruroje te pakten shtangisti, sepse pavarsish se eshte skraparlli i thekur enverist, nuk ka qene antar punist - ate e dergoi sigurim-nomenklatura me mision afatgjate ne greven e urise se studenteve ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Sa shpejt u bien maskat pjellave te komunizmit.
    Yyyyytttt fare e keqe .
    Pavioni nuk po hapet per te nderuar diktaturen , por per te kujtuar vuajtjet e viktimave te saj.
    Qe nga postimet shihet qarte se kujt i intereson e kujt jo, hapja e kesaj faqe te dhimbshme te historise 50 vjecare te shqiptareve.
    Shikoni se ckane bere eterit tuaj more bije bushtrash dhe ne mos u turperofshi, krenohuni perpara pasqyres suaj per gjakun qe ata i derdhen ketij populli.
    Mos ardhte kurre me dita juaj o pisa.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Sa shpejt u bien maskat pjellave te komunizmit.
    Yyyyytttt fare e keqe .
    Pavioni nuk po hapet per te nderuar diktaturen , por per te kujtuar vuajtjet e viktimave te saj.
    Qe nga postimet shihet qarte se kujt i intereson e kujt jo, hapja e kesaj faqe te dhimbshme te historise 50 vjecare te shqiptareve.
    Shikoni se ckane bere eterit tuaj more bije bushtrash dhe ne mos u turperofshi, krenohuni perpara pasqyres suaj per gjakun qe ata i derdhen ketij populli.
    Mos ardhte kurre me dita juaj o pisa.
    E para ky pavion duhej t'hapej qe ne 91 ,jo mbas 20 vjetesh.
    E dyta ,vende si spaci apo burgu burrelit duhej te kthehshin ne muze per vizitoret e huaj ,sic i ka gjermani sot.
    Dhe e fundit e treta pavioni t'hapej bashke me dosjet ,sepse per kto pjella qe na derdellit ti po qeverisemi sot. Apo si pe fotot lart.
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    hije zombi e agim do(bi)çit, iu duheni ri-konfiguruar, se keshtu si jeni nuk "eksitoni" me asnje njeri me "vokabularin" e rendomte dobiçist - madje te dukeni disa, sepse keni filluar te pakesoheni ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga JacobGold Lexo Postimin
    Juve nuk jeni ne gjendje te dalloni nje perkujtimore ne nder te nje diktature gjakatare dhe nje tjeter ne perkujtim te krimeve te kesaj diktature? Shfrytezimi i burgut te Burrelit do te ishe ken ma i pershtatshem por jo piramida e diktatorit gjakatar!
    Nuk e di nga e arrite kete konkluzion!?
    Thjjesht bera nje koment ne lidhje me debatet qe kane qen prezent keto kohe per prishjen e piramides 'si monument' i komunizmit...

Si Piramida si Burgu i Burrelit jane gjurme te se njetit sistem. Jam dakort qe Burgu i Burrelit do te ishte me ideal dhe do te percillte mesazh me te fort per ceshtjen ne fjale, por kjo nuk do te thote qe piramida nuk eshte gjurme e te njetit sistem...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga white_snake Lexo Postimin

Si Piramida si Burgu i Burrelit jane gjurme te se njetit sistem. Jam dakort qe Burgu i Burrelit do te ishte me ideal dhe do te percillte mesazh me te fort per ceshtjen ne fjale, por kjo nuk do te thote qe piramida nuk eshte gjurme e te njetit sistem...
    As qe mund te krahasohet poer nga simbolika Piramida e ngritur ne nderim te diktatorit Enver Hoxha , me Burgun e famshem te Burelit ku u persekutuan tere kundershtaret e diktatures.
    Nuk e kuptoni vertet?
    Beni sikur nuk e kuptoni?
    Apo perpiqeni me thonj e me shpirt ta ruani kete simbol te komunizmit?
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •