>>> Padre Pio apo Shen Pio i Pietralcines ka edhe nje gje interesante, trupi i tij edhe pse i varrosur prej kohesh akoma nuk ka shenja kalbje.
>>> Padre Pio apo Shen Pio i Pietralcines ka edhe nje gje interesante, trupi i tij edhe pse i varrosur prej kohesh akoma nuk ka shenja kalbje.
La verita' ti rendera' libero!
>>> Po ju postoj nje adrese me Profecine Padre Pio.
> Nuk e dija qe Padre Pio kishte profetizuar por ja qe qenka e vertete.
http://www.menphis75.com/profezie_padre_pio.htm
http://www.youtube.com/watch?v=chXsdAFf9BE
Po perkthej pjese nga keto profeci:
Mesazhi i Jezusit dhene Padre Pios
Ora e ndeshkimit eshte e afert, por do te manifestoj me pare Meshiren Time.
Epoka juaj do te jete deshmitare e nje ndeshkimi te tmerrshem. Engjejt e Mi do te kujdesen te asgjesojne te gjithe ata qe tallen me Mua e nuk besojne ne profecite e Mia.
Uragane zjarri do te derdhen nga rete, e do te shperhapen mbi te gjithe token. Stuhi, bubullima e shira pa pushim, termete do t'a mbulojne token per tre dite. Pastaj do te vazhdoje nje shi i zjarrte i papushueshem, per te treguar qe Perendia eshte Zot i krijimit.
Ata qe shpresojne e besojne ne Fjalen Time nuk duhet te kene frike, as duhet te frikesohen aspak ato qe perhapin Mesazhin Tim, se nuk do t'i braktis. Asnje e keqe nuk do t'i ndodhe atyre qe jane ne Hirin Tim, e qe do te kerkojne mbrojtjen e Nenes Time.
Per t'u pergatitur per kete prove, do t'u jap shenja e udhezime. Nata do te jete shume e ftohte, era do te fryje, do te degjohen bubullima. Mbyllni gjithe dyert e dritaret. Mos flitni me asnje perjashta. Bini ne gjunje para Kryqit tuaj; pendohuni per mekatet tuaja; lutjuni Nenes Time per mbrojtjen e Saj.
Mos shikoni perjashta gjate termetit, sepse zemerimi i Atit Tim eshte i shenjte, nuk do t'a perballonit pamjen e zemerimit te Tij....
Naten e trete do te pushojne termetet dhe zjarri, dhe diten tjeter dielli do te shkelqeje perseri. Engjejt do te zbresin nga qielli e do te sjellin ne toke shpirtin e paqes. Nje e treta e njerezimit do te zhduket......
1
Bota po shkon drejt shkaterrimit. Njerezit kane lene rrugen e drejte, per t'iu futur aventures ne korsi qe perfundojne ne shkretetiren e dhunes....Ne qofte se nuk kthehen shpejt per te pire ne burimin e perultesise, meshires dhe dashurise, do te ndodhe katastrofa.
2
Do te ndodhin gjera te tmerrshme. Une s'mund te nderhyj me per njerezit. Meshira hyjnore do te mbaroje. Njeriu u krijua per t'a dashur jeten, e ka perfunduar duke e shkaterruar ate....
3
Kur bota iu besua njeriut ishte nje kopesht. Njeriu e ka shnderruar ne nje shkaterrine plot helme. Asgje s'sherben me per te pastruar shtepine e njeriut. Eshte e nevojshme nje pune e thelle, qe mund te vije vetem nga qielli.
4
Pergatituni te jetoni tre dite ne erresire te plote. Keto tre dite jane shume afer....E ne keto dite do te ngeleni si te vdekur pa ngrene a pa pire. Pastaj do te kthehet drita. Por te shumte jane njerezit qe s'do ta shohin me.
5
Shume njerez do te vrapojne te corientuar. Por do te levizin pa patur nje qellim. Do te thone qe ne lindje eshte shpetimi e njerezit do te vrapojne drejt lindjes, por do te bien ne humnere. Do te thone qe ne perendim eshte shpetimi e do te vrapojne drejt perendimit, por do te bien ne nje furre te zjarrte.
6
Toka do te lekundet dhe paniku do te jete i madh...Toka eshte e semure. Termeti do te jete si nje gjarper: do t'a ndjeni te levize ne te gjithe anet. E shume gure do te bien. E shume njerez do te zhduken.
7
Jeni si milingonat, sepse do te vije koha kur njerezit do te nxjerrin syte per nje therrime buke. Dyqanet do te vidhen, magazinat do te sulmohen e shkaterrohen. I shkrete do te jete ai qe ne keto dite te tmerrshme do te jete pa nje qiri, pa nje broke uje dhe pa gjerat e nevojshme per tre muaj.
8
Do te zhduket nje toke...nje toke e madhe. Nje shtet do te zhduket perjete nga harta gjeografike...Dhe me te do te hidhet ne llumin e historise, pasurite dhe njerezit.
9
Dashuria e njeriut per njeriun eshte kthyer ne nje fjale boshe. Si mund te pretendoni qe Jezusi ju don, ne qofte se nuk dini te doni as ato me te cilet hani ne nje tavoline?...Nga zemerimi i Zotit nuk do te kursehen njerezit e shkences, por njerezit me zemer.
10
Jam i deshperuar....Nuk di cfare te bej me qe njerezimi te pendohet. Ne qofte se vazhdon ne kete rruge, zemerimi i Zotit do te shpertheje si nje rrufe e tmerrshme.
11
Nje meteor do te bije mbi toke e gjithcka do te ndaloje. Do te jete nje shkaterrim me i madh se ai i nje lufte. Shume gjera do te zhduken. E kjo do te jete nje nga shenjat...
12
Njerezit do te jetojne nje eksperience tragjike. Shume do te perfshihen nga lumi, shume do te digjen nga zjarri, shume do te varrosen nga helmet...Por une do te jem prane atyre me zemer te paster.
Me duhet te shtoj nga vetja ime, qe keto mesazhe nuk jane per te perhapur panik, por per t'i bere njerezit qe te kthejne ne Zot, e te jetojne me gezimin qe sjell besimi ne Zot e Dashuria e Tij e Hyjnore....Kane frike vetem mekataret, ata qe besojne, nuk frikesohen, por jetojne ne Dashuri te Shenjte jeten e tyre....Keshtu qe nese frika te kaplon zemren, s'ngelet gje tjeter pervec se te vrapojme drejt Zotit, drejt Kryqit e te kerkojme falje per fajet tona, sepse Zoti do te na i fale dhe eshte i meshirshem me ne.....Zoti e Kryqi jane atje, ne Kishen e Shenjte Katolike, na pret ne perqafimin miqesor e Sakramentet e Shenjta.....Le te vrapojme atje sa kemi kohe.....
>>> Jam plotesisht dakort me ty. Porfecite nuk jane per te perhapur panik por per ti dhene force besimtarit ose per ti dhene nje shenje te forte atij duke i thene shiko sepse ti nuk po beson ne nje kotesi por ne nje gje te vertete. Ne momentin e realizimit te profecise ai do te jete plot force sepse kupton gjithcka qe ndodh rreth e rrotull.
QLJK.
(Vazhdojme me profecite)
Maji do te jete nje muaj tragjik
Arkanxheli Mikel dhe arkanxheli Gabriel jane te gezuar t'ju shpallin ardhjen e vellait tuaj ne Krisht, Padre Pio....
Ja ku jam ketu, motra te dashura, ne kete shtepi ku nuk kisha ardhur me pare...Jam i gezuar qe jam ketu, mes jush. Shikoni, per mua koha nuk ekziston. Mbani parasysh qe gjithcka qe ju kam thene do te realizohet, kerkoj nga te gjithe qe te luteni per gjithe boten...Do te perjetoni momente tragjike...Kini kujdes nga muaji i majit. Shikoj perseri termete, permbytje...Shikoj gjak. E shkreta Itali...po shkon drejt nje dhune te shemtuar. Lutuni, lutuni, qe meshira e Zotit te kurseje dicka. Lutuni per tre ditet e erresires qe do te jetoni...Por mos u humbni. Ju pershendes e ju bekoj. Zoti ju ndihmofte, sepse per ndihme keni shume nevoje
Gjithcka do te ndaloje per tre muaj
Arkanxheli Mikel dhe arkanxheli Gabriel jane te gezuar t'ju shpallin ardhjen e vellait tuaj ne Krisht, Padre Pio
Kam ardhur ne mes jush per t'ju dhene nje mesazh shprese...por eshte edhe nje mesazh tragjik. Ngjarjet qe ju kam shpallur nga kohe po fillojne te ndodhin. Bota tani po shkon drejt shkaterrimit total. Do te kete fatkeqesi te medha. Shoh nga lart token si nje top i madh i mbeshtjelle nga re te zjarrta...Jam i deshperuar...Nuk di me cfare te bej...Lutuni, lutuni, lutuni e pergatituni. Tashme ju kam thene qe do te mungojne gjerat me elementare. Mblidhni rezerva, te pakten per tre muaj...Cdo gje do te ndodhe ne pak kohe. Kur do t'a kuptoni, do t'iu kete rene mbi koke. Njerezimi eshte prane humneres...Perpiquni te rrini afer, te ndihmoheni, sepse do te keni nevoje per ndihmen e njeri-tjetrit. Kthimi i Krishtit nuk eshte afer, por edhe pak duhet. Pergatituni...Jam i pikelluar. Shume njerez kane perpara humneren dhe nuk e shohin
Krijoni Kontakt