each second is eternity as eternity is now,
and now, now is forever
Me apo pa dashje ngaterroni admirimin me adhurimin. Edhe KJO nuk eshte normale.
Nqs nuk e keni kuptuar, shkurt esenca eshte kjo:
Adolf Hitler, te keqiat e dhembjet qe shkaktoi menjane (qe nuk mohohen por as nuk duhet te ekzagjerohen), eshte personi qe mori nje komb nga "ground zero" dhe e ngriti ne majat me te larta; maja ne te cilat qendron edhe sot e kesaj dite.
Ky eshte fakt!
Une admiroj perkushtimin, kembenguljen, displinen, vullnetin, nacionalizmin. Une pajtohem me perfundmin megjithese mund te mos jem dakord me menyrat!
Une them qe gjerat nuk mund te jene krejtesisht te zeza e as krejtesisht te bardha. Une po mundohem te balancoj nje ekuacion.
E per me te per, habitem se si deri me tani, askush nuk po permend faktin se jane pikerisht cifutet / bolshevike, vrasesit masive me te medhenj te te gjitha kohrave.
Sa me Zell Flet mor burre a thua Adolfi jeton edhe tani qe Gjermania po mban Barren e Euros ne Europe.
Po Adolfi Beri c beri Vdiq dhe leje ca arriti kur e la Gjermanin e la me gisht ne B***
e la te Bombarduar te shkatruar dhe te pergjysmuar.
Ishin njerzit ata qe gjeten forcen edhe pse te shkatruar nga cdo gje qe arriten ta rrindertojne Gjermanin ta Permisojne ta Ribashkojne dhe ta vejn ne nje pozite ku te gjitha Shtetet e Botes ta ribesojn si nje faktor Permisimi per Europen.
Stjerner er dom som lyser i Mųrke
Me gjej nje bombe atomike me cmim te arsyeshem.
adhuroj - Kam dashuri tė zjarrtė dhe nderim tė madh pėr dikė ose pėr diēka. Adhuroj lirinė. Adhuroj poezinė (artin...). Adhuroj bukuritė e natyrės.
nese ti e admiron personazhin ne fjale, ke persona te tjere qe e ADHUROJNE.
ajo qe thua ti, eshte nje fakt i lene pergjysem.
tek ajo qe kam nenvizuar, ke harruar nje detaj mjaft te rendesishem.
fakt eshte qe ky personi qe ti "admiron", e mori gjermanine nga "zero", e ngriti ne majat me te larta, por e la me keq nga si e mori, pasi ne gjermani nuk mbeten as dy gure nje permbi nje fale marrezise se tij.
u shkaterruan qytete te tera. gjermania humbi thesare arkitekturore te jashtezakonshme (pa llogaritur ata 8 milione gjermane qe humben jeten).
majat qe e sheh ti gjermanine sot, nuk jane majat ku e ngriti hitleri.
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt