Me te vertete nuk e shikova gjekundi ne fushe Barcelonen, ke te drejte per kete. Shikova nje Ossasuna qe e sulmonte Barcen papushim. Shikova nje Messi totalisht jashte forme. Aq jashte forme, saqe u tregua egoist ne nje rast kur shume mire mund te sherbente per Sancez qe ishte me porten bosh. Ne vend te kesaj, preferoi t'ia jape topin portierit ne dore.
Ossasuna nuk ka ne ekip as Pike, as Abidal, as Puyol, as Dani Alves, as Tiago, Messi, Sanēez etj. Un po them, Barcelona nuk funksionon si ekip nqs nuk ka njerin nga Xavi apo Iniesta ne mesin e fushes. Kjo ka disa ndeshje qe duket mjaft qartazi.
O Bludo, po ti tani do te dalesh ne konkluzionin qe nuk ben Guardiola? Po tani gjithe ai ekip, nuk le dot disa minuta Messin pushim? S'kam faj une vallaj. Ne ndonje ndeshje i ka patur te gjitha mundesite qe ta lere edhe pushim, nuk me duket fare justifikim ky.
Edhe njehere se po keqkuptoheni, une nuk po them se nuk ben Messi, por nuk eshte aq sa e beni ju

Per mua jane Xavi e Iniesta ēelesi i kesaj Barcelone. Ata kane fituar ēdo trofe te mundshem si me Messi-n ashtu edhe pa Messi-n. Ndersa Messi nuk ka fituar asnje trofe pa Xavin e pa Iniesten

Apo nuk eshte keshtu?

Krijoni Kontakt