Close
Faqja 12 prej 26 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 254
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Keta nuk thash duhen ti mbrojne ata ,por thash keta i mbrojne ata , edhe vetem keta te Maqedonise jane ata shqiptare qe leshojne zerin per ta e jo ajo kisha e Janulles ..
    Mu smund te me ka kall akush ti zoteri , por me dinakeri provokon te tjeret , nuk eshte hera e pare , dhe ne fund : "NUK THASH GJE " .
    Perndryshe , ska dal asij birrnane qe me kall akoma shoqo .

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Keta nuk thash duhen ti mbrojne ata ,por thash keta i mbrojne ata , edhe vetem keta te Maqedonise jane ata shqiptare qe leshojne zerin per ta e jo ajo kisha e Janulles ..
    Mu smund te me ka kall akush ti zoteri , por me dinakeri provokon te tjeret , nuk eshte hera e pare , dhe ne fund : "NUK THASH GJE " .
    Perndryshe , ska dal asij birrnane qe me kall akoma shoqo .
    Po tash janulla eshte udheheqes i besimit te tyre,po nuk tregove pse duhet keta me i mbrojt ata, ne fund nuk the gje ,ket po e di po pse e sulmove Sharrin sikur ta kishe pas hasem, sikur ujku qe i kapet qingjit pa faj, mos ma trubullo ujin qingjo atje posht,disi mu duk qe vetem deshte me e rendu pa arsye,se ai e kishte kritiku me te drejt explorerin.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Ti me gentin po me duket se i takoni ati grumbullit te plehrave qe i ka grumbullu albini,
    O ti provokator, un te dola ne mbrojtje ty e ti me quan pleh!!!!!!

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga seleukeia Lexo Postimin
    O ti provokator, un te dola ne mbrojtje ty e ti me quan pleh!!!!!!
    Ti nuk me mbrojte mu,po ti e mbrojte ate qe un pata te drejt me than.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Po tash janulla eshte udheheqes i besimit te tyre,po nuk tregove pse duhet keta me i mbrojt ata, ne fund nuk the gje ,ket po e di po pse e sulmove Sharrin sikur ta kishe pas hasem, sikur ujku qe i kapet qingjit pa faj, mos ma trubullo ujin qingjo atje posht,disi mu duk qe vetem deshte me e rendu pa arsye,se ai e kishte kritiku me te drejt explorerin.
    Janulla eshte udheheqes prandaj sllavet e shfrytezojne mire Orthodosizmin , si per shembull postimi i im ne kete faqe "Digjet Kisha Bigurit" , dhe asnje reagim nga askush , pra kuptohet qe digjen me qellim per ti fshehur , djegur dokumentat historike te Kombit qe edhe ishte Kisha qendrore ne mesjete per Orthodokset Shqiptare .

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Janulla eshte udheheqes prandaj sllavet e shfrytezojne mire Orthodosizmin , si per shembull postimi i im ne kete faqe "Digjet Kisha Bigurit" , dhe asnje reagim nga askush , pra kuptohet qe digjen me qellim per ti fshehur , djegur dokumentat historike te Kombit qe edhe ishte Kisha qendrore ne mesjete per Orthodokset Shqiptare .
    Po ateher mir the qe shqiptaret e maqedonis ku jan qe nuk kan reagu,me kan me demonstru kunder vrsjes se bin ladenit dalin me at far bezin e zi neper qender te shkupit,ktu eshte dhimta e te gjith neve,pse keta nuk dalin ne mbrojtje te shqiptaris kurr ,por vetem i ka qu dreqi per prap vetem per pu te kota protestojn.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Po ateher mir the qe shqiptaret e maqedonis ku jan qe nuk kan reagu,me kan me demonstru kunder vrsjes se bin ladenit dalin me at far bezin e zi neper qender te shkupit,ktu eshte dhimta e te gjith neve,pse keta nuk dalin ne mbrojtje te shqiptaris kurr ,por vetem i ka qu dreqi per prap vetem per pu te kota protestojn.
    Jo-jo , mos u merr me dezinformata ose mos bjerr ne provokime te dikuj se shqiptaret e Maqedonise jane atdhetar ne shumice , per Bin Ladenin pse del nje grup i vogel ajo ndodh gjithandej , ne pergjithsi dalin kshtu , shume shpesh bile :

Keshtu jane shumica atje . Bindu miko qe keta jane atdhetare .

Pse e keni shmang qellimin per te cilin eshte hap tema?

Ne jemi popull i vogel dhe nuk duhet te humbasim as edhe nje shqiptar. Besimi eshte nje çeshtje personale, ndersa shqiptaria eshte nje çeshtje e gjithembarshme.

Sivjet ne vere une do te bej disa dite pushime ne zonen e Rekes dhe do ti marr ato katunde mbare.

Do ti vizitoj kishat ortodokse te zones, sepse mos harroni se aty eshte historia jone.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Genti, postim me te menqur dhe me te vlefshem ka ber Dydrinasi,me tre rreshta e mbizotroi temen dhe na e mbylli gojen,edhe un mendoj si ky dhe te gjith kush i thot vehtes shqiptar i vertet duhet ti kete keto mendime dhe veprime.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914

Post Rikthimi ne identitet kombetar

Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Pse e keni shmang qellimin per te cilin eshte hap tema?

Ne jemi popull i vogel dhe nuk duhet te humbasim as edhe nje shqiptar. Besimi eshte nje çeshtje personale, ndersa shqiptaria eshte nje çeshtje e gjithembarshme.

Sivjet ne vere une do te bej disa dite pushime ne zonen e Rekes dhe do ti marr ato katunde mbare.

Do ti vizitoj kishat ortodokse te zones, sepse mos harroni se aty eshte historia jone.
    Mos harro ti ftosh Albon me shoke e shoqe.
    Pastaj do kemi statistikat te turgjimistanit mbi strukturen e popullit te pa fe ne favor te kauurrve me rritje marramendese .

Faqja 12 prej 26 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •