A ekziston vertet toleranca fetare ne shqiperi?A ekziston nje lufte midis feve ne shqiperi dhe cfare mund te bejme ne per ta ndaluar?
Kam pak kohe qe u bera fans ne nje faqe ne Facebook-Histori te Cuditshme ( Anti Illuminati)-kjo per te qene me i sakte,e cila mendoJA se kishte si qellim te mblidhte komunitetin mysliman dhe per ta forcuar ate.Kjo gje mua mu duk dicka interesante sepse une nuk jam mysliman dhe doja qe ta kisha idene se si duket bota ne syrin e nje besimtari mysliman.Por vura re disa statuse si
1As jehudit, e as krishterėt kurrė nuk do tė jenė tė kėnaqur me ty deri qė tė ndjekėsh fenė e tyre
2O ju qė besuat ! Mos zini miq as jehuditė e as tė krishterėt. Atta janė miq tė njėri-tjetrit. E kush prej jush i miqėson ata , ai ėshtė prej tyre
Dhe disa komente qe thoshin se krishteret duhe te digjen ,se shqiptaret e donin turkun ,se turku kishte ardhur si mik,se Skenderbeu ishte serb dhe vriste shqiptaret myslimane etj.
Dhe se Izraelitet duhen vrare,SHBA-ja qenka terroristi i vertete dhe se per shqipetaret kishte 3 zgjidhje :1-te krishterizohen 2-te emigrojne 3-te vdesin dhe ka vazhduar duke thene:''Vetėm Turqia i pranoj kėta Shqiptarė tė gjorė, e ndėrsa ka ende prej atyre qė thone se Turqia ėshtė armiku ynė. Si vallė armiku na i hapi dyert dhe na pranoj nė shtetin e tyre ?!!!!!''
Shpresoj qe mos jene shume faqet si kjo qe mbas dashurise per zotin dhe per prinderit arrijne te futin edhe mesazhe urrejtjeje...Mendoj se ne duhet te bejme dicka per ta ndaluar kete faqe dhe faqe te tjera ne internet si kjo.
Krijoni Kontakt