ej Desperate Housewife apo DH
Ku po ja njeh bre ti bagazhin Blendit? Inxhe informohu pak ma shume e mos rri vec neper forume duke u sha dhe i akuzuar tjeret nga deshperimet tua, se Blendi pavaresisht intelektualizimit eshte besimtar. Po nuk din ti ma shume vec aq sa lexon neper forume.
Ti, a je me Jezusin a me Muhamedin?
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 06-02-2012 mė 08:03
Edhe si profilizuese qenke e dobet,me vjen keq per ty por smund te jesh profilizuese e zonja si une hahhh
Nuk jam shtepiake por punoj ,jam grua e re e martuar ,kam dy femije te vegjel dhe fitimi ditor imi kalon pagen tende mujore prej mesueseje
Ska qysh me qene ma " e deshperume ma" hahhahha
Hyre lexo me shume per Blendi Fevziun e mos u turpero vehte me shume seq e ke turperuar deri me sot!
P.S te qoi kolektivi ne Istambull per vit te ri ,ishalla ke qene ne list ,une e "deshperumja" isha ne fund te nentorit per vikend!!![]()
Inxhe, profili yt ne forum nuk ka kallxon asgje me shume se nje grua te deshperuar dhe maksimalisht te paedukate. Sinqerisht po me vika keq qe nje person i deshperuar si ti, paska edhe pasardhes, apo aq me keq dy viktima te edukates tende. Ti je aq njeri patetik sa merresh edhe me zgjedhjen personale te nje moderatori dhe gazetari sic eshte Blendi Fevziu, qe ne trunin tand te vocerr, ty te duket si Ajnshtajni, oj analfabete.
P.S. Jo kolektivi te con ty, une shkoj vet dhe gjithmone kam shku se e perballon standardi im jetesor dhe jo vetem ne "istambull" .
Blendi Fevziut bravo i qofte e zoti ja shperblefte per ate mund te tijin.
E kam konsideruar perhere si gazetarin me te mire ne Shqiperi dhe me vajtjen e tij ne meke vetem sa i ka shtuar vetes me teper pike.
Ti Ane bashke me shoqet e shoket e tu injorante e paragjykues jeni bere per tu ardhur keq. Asnje koment me teper .
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Te pakten ai e ka bere ate qe njeriu duhet ta beje te pakten njeher ne jete por ne te shkretet qe spo bejme gje ?? Mos gjykoni njeri me mir
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Me vjen keq per ju qe besimin e ushqeni me rrena ,Blendi Fevziu ne emisionin opinion kur tema ka qene PRODHIMET MADE IN ALbania kishte te servuar nje DERR dhe disa minuta i kushtoi reklamimit te derrit duke levduar qe shquhet per shije shume te mire.Ti beso si te duash ,une sta ndaloj dot por Blendi Fevziun shume portale e akuzojne per antimuslimanizem ne emisionin e tij Opinion,nese shkuarja e tij ne MEKE te ben te ndihesh mire beso por dije qe je duke besuar ne nje genjeshter!!
Blendi ne Meka.. mir, po pse edhe derrin se ka mar me vete sepse do beheshin dy hagji derra.
Njerzit pas vdejes do te ringjallen ,dhe rruga per ne parajs do jet e erret .Kuptohet njerzit do ken njifar llampe qe do i shpie ne gjenet mbase rruga do jet e gjat.
Ata qe shkojn me ate llamp -baterin te mbushur plot arrijn ne porten e gjenetit ,e ata qe e kan llampen te pa mbushur ka me i lan ne mes te ures.Harrova te them se ura ska mbrojtes fare dhe esht me leqe ,,qe do me then se pa driten llamp mund njeriu te hidhet prej ure ne zjarr,
Njeriu vetem per Allahun kure e ben rrugen i mbushet llampa e nese njeti sesht i till esht sikur llampen me afruar afer shukut ose shtekut per mbushje rryme pore se fut ne kontakt me rrymen .
Nese Blendi esht shkuar vertet ne hagj veqwh ska mmbushje.
Se ē'a bėn Fevziu, punė pėr tė. Nqs ka zgjedhur tė pelegrinojė atje, kjo ėshtė zgjidhja e tij. Nuk e kuptoj ē'a ka pėr t'u diskutuar kėtu, aq mė tepėr nuk e kuptoj sesi mund tė gjykohen zgjidhjet personale tė gjithsecilit.
Elegance is an attitude.
Krijoni Kontakt