Anėtarėsuar: 04-02-2012
Vendndodhja: Durres
Postime: 126
Pershendetje nga une
--------------------------------------------------------------------------------
Pershendetje une jam nje anetare e re me pseudonimin BUsy Girl frekuentoj per here te pare kete forum i cili me duket teper interesant dhe miqesor.
Emri im eshte Lola dhe jam 21 vjece nga qyteti i Durresit. Studjoj ne vit te 3 per Administrim Biznes. Shpresoj tju pelqej ashtu si me pelqeni ju mua ( kam ca kohe qe ju shoh kur flsini mes jush dhe kam krijuar simpatit e mia)
Jam pak llafazane por mesa kam pare ka plot si une ktu
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Shume e respektuara Lola.Mireserdhe ne kete forum dhe natyrisht te gjithe anetaret te presim duar hapur(si ne perqafim.....) shpresoj te jeni e qete ,e bute,e kuptueshme dhe ndaj provokimeve te anetareve te jeni e durueshme sepse ketu ka cka ska...Perderisa nuk ju njoh nuk di gje per ju nuk mund te me pelqesh mua dhe as une ty.
E nderuar, ne nderdijen tuaj gjithmon duhet te krijoni simpati ndaj te gjitheve edhe per ata qe jane ne kundershtim ideor me ju qe mund ti quash asimpati shpresoj te me keni kuptuar ,shpresoj se do te has ne mirkuptim me ju .LOLA Ju pershendes.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kleadoni : 06-02-2012 mė 08:58
Jam tip qe i pranoj batutat dhe nganjer dhe shakat pa krip por dhe bej te tilla kshu qe laj borxhet
Flm per pershendetjen kalofshim mire ketu te gjith..
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
mir se na erdhe
neziro sa seriozisht e paske mor mer burr ahahahah
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
mire se te gjeta Derjanas
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Mir se na ke ardh mi omelsin. Puuuu sa shum omelsina jan bo tashi.... Nuk di ke me zgjedh me perpara, te shko goja long sa i shef te gjitha...![]()
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
ooo hajt tani me zgjidh mu mos u meno dy here me![]()
Qya une per ty kam hyr ktu ca jane keto pyetje qe ben![]()
Krijoni Kontakt