Close
Faqja 132 prej 135 FillimFillim ... 3282122130131132133134 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,311 deri 1,320 prej 1350
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    LoL,nuk e di e lexove ēar shkruante figura apo jo,po e postova pėr pak humor se mu duk pėr tė qeshur duke u nisur nga fakti qė pėr iPhone 5 pritet shumė. Megjithatė,e pe atė xperia S ? Si tu duk ?
    loool nuk e kisha lexuar po vetem u perqendrova te foto. loool Enables Time travel, Makes invisible kto dya mat fortat
    sa per xperia duket shum rival nga iphone ne hardware po mendimi jeme esht sikur nuk mund te gjykojm asnjeher cili me i mire, shija sikur nuk mund te diskutohet pra sado te jet telefoni i dopt dikush do ta blej pershkak bukurise qe ka ose disa perqendrohen ne interesin se qfar mund te besh me te pra se qfar ofron edhe pse sod te gjith smartphones po na japin gjerat e njejta.Gjeja qe me pengon me shum te android esht se secili phone qe vjen me android nuk dot thot se dot punoj me versionin e radhes.

sa per humorin lool siri duke biseduar me sirin:

i/e regjistruar Maska e dardanii
    Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    209
    Kam nje iphone 4S, kam bere restore me 5.0.1 por tash si te dhezet iphoni me shfaqet tabela me zgjedh "Country or region" pastaj "Location Services" tani hapet WI-FI-ja, ketu lidhem me internet, ketu ndalet procedura, me kerkon nje kartel aktivizimi.
    Mund te me tregoni si te veproj,

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2007
    Postime
    89

Nje problem ne Facebook

Pershendetje,Kam nji adrese ne facebook, por ate adrese i vendos gjerat qe mud ti shikojne te gjithe, por nuk kam deshire as te me postoj dikush ne murin tim, as te me vijne mesazhe as te me vijne kerkesa per shoqerim por nuk ja dal dot me regullu kete problem, tek rubrika kush mund te postoj ne urin tend mua me del shoket, me mungon rubrka vetem une. si ti ndaloj postimet ne murin tim

SHKO TEK PRIVACY,OSE TEK ACCOUNT SETTINGS ATY I KE KETO GJERA,

cfare te duash ti dhe si e do ti, e bene per te pare apo jo nje shok,apo nje tjeter

Dhe meqe jemi tek Facebook, nje pyetje tjeter. Si mund ta konfiguroj facebookun tim qe publiku ti bej like atyre fotove qe i kam tashme publike? Konkretisht shikoni foton qe kam bashkangjitur. Aty mungon opsioni Like edhe pse foto eshte publike!!!!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

A ka njeri ndonje pergjigje per pyetjen time?

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Po kam une nje pergjigje........
    Duke pare foton qe ke dhene ketu, tregohet se nuk eshte foto e profilit tuaj por e dikujt tjeter qe ju nuk e keni ne listen e miqve.
    Nese do ish foto e profilit tuaj atehere ne cepin e majte poshte te fotos, do te gjeni opcionin "like" dhe "coment"

Citim Postuar mė parė nga prenceedi Lexo Postimin
    Po kam une nje pergjigje........
    Duke pare foton qe ke dhene ketu, tregohet se nuk eshte foto e profilit tuaj por e dikujt tjeter qe ju nuk e keni ne listen e miqve.
    Nese do ish foto e profilit tuaj atehere ne cepin e majte poshte te fotos, do te gjeni opcionin "like" dhe "coment"
    Ne fakt ke te drejte deri ne nje fare pike. Foto ime eshte pare nga nje profil tjeter qe kam krijuar vete per testim. Por une dua qe te dale opsioni LIKE nga pozitat e publikut. Pra qe une ti ofroj publikut opsionin qe ti bej LIKE. Ka njeri idene si behet kjo?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga brooklyn2007 : 01-02-2012 mė 10:26

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Nuk ke pse irritohesh..........mund edhe te jem une gabim.
    Por nga ajo copez foto qe ke vendosur mua keshtu me duket........dhe na fal nese te shqetesuam

Citim Postuar mė parė nga prenceedi Lexo Postimin
    Nuk ke pse irritohesh..........mund edhe te jem une gabim.
    Por nga ajo copez foto qe ke vendosur mua keshtu me duket........dhe na fal nese te shqetesuam
    Ke te drejte per ate qe duket profili i dikujt tjeter. Lexo pergjigjen time te modifikuar me larte.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •