Close
Faqja 32 prej 135 FillimFillim ... 2230313233344282132 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 1350
    Olsi
    Anėtarėsuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    231
    nuk po them per dike amator. por per persona te specializuar dhe kompetent ne ket fushe. apo fb eshte e till qe ruan privacin e klienteve dhe nuk tregont e dhenat e tyre

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Olsir Lexo Postimin
    nuk po them per dike amator. por per persona te specializuar dhe kompetent ne ket fushe. apo fb eshte e till qe ruan privacin e klienteve dhe nuk tregont e dhenat e tyre
    Nuk besoj qe dikush (kushdoqofte) mund te te gjeje IP ne facebook. Nese do ti, mund qe mos te te gjejne as ty fare se je ne facebook. Me pelqen menyra si eshte organizuar mbrojtja e anetareve. Gjithmone mund te rregullosh faqen tende sic do, te te shohin te gjithe, te te shohin vetem miqte, miqte e miqve, nje network, mund te rregullosh komentet (nga kush t'i pranosh e nga kush jo), mund te rregullosh albumet, t'i besh t'i shohe cdokush, vetem miqte, miqte e miqve, network ose edhe vetem nje grup i caktuar i miqve.

Duke patur gjithe keto imtesira te siguruara mire - nuk besoj qe dikush do mund te te shihte IP.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

albania is the best Maska e ismani
    Anėtarėsuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    kam nje problem ne facebook dhe vendosa qe mos te hapi teme te re dhe ta prishe forumin me tema te njenjta vendosa qe ketu ta postoj problemin

Bllokuar! Ti po merr pjesė nė njė sjellje e cila mund tė gjykohet si ngacmuese ose sharje nga pėrdoruesit e tjerė.
    You have been blocked from adding friends because you repeatedly misused this feature. This block will last anywhere from a few hours to a few days. When you are allowed to reuse this feature, please proceed with caution. Further misuse may result in your account being permanently disabled. For further information, please visit our FAQ faqe.
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

albania is the best Maska e ismani
    Anėtarėsuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    Citim Postuar mė parė nga ismani Lexo Postimin
    kam nje problem ne facebook dhe vendosa qe mos te hapi teme te re dhe ta prishe forumin me tema te njenjta vendosa qe ketu ta postoj problemin

Bllokuar! Ti po merr pjesė nė njė sjellje e cila mund tė gjykohet si ngacmuese ose sharje nga pėrdoruesit e tjerė.
    You have been blocked from adding friends because you repeatedly misused this feature. This block will last anywhere from a few hours to a few days. When you are allowed to reuse this feature, please proceed with caution. Further misuse may result in your account being permanently disabled. For further information, please visit our FAQ faqe.
    se harova te tregoj kjo me paraqitet te celia her kur dua ta beje ndonjerin shoke apo shoqe dhe nuk mundem ta konfirmoj
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anėtarėsuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401
    sepse ti ben shoke/shoqe shume ne dite, dmth ti i dergon kerkesa per miqesi njerzve duke e tejkaluar masen dhe kjo ben qe ata te dyshojne se po abuzon.......
    Aldi Shuli

i/e regjistruar Maska e mufitk
    Anėtarėsuar
    11-08-2009
    Postime
    255
    Citim Postuar mė parė nga gertl Lexo Postimin
    Kam nje problem me faqen e Facebook-ut, e cila nuk hapet fare. Faktikisht ma ka prere inxhinieri i punes jo se ka difekt. Tani pyetja ime eshte si e nderpret ai faqen dhe a ka mundesi qe une ta hap ate faqe prape nga kompjuteri im, sigurisht kur te jem vetem dhe te mos kete njerez te tjere afer.
    Ju faleminderit
    Provo te kjo adrese http://www.ninjacloak.com/ ne fund fare shkruaj www.facebook.com

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    si i behet kur ne fb te hapin nje faqe me emrin tend dhe nuk administrohet nga ti por nga ai/ajo/ata qe e kane hapur.?

i/e regjistruar Maska e don lico
    Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    I dergon nje mesazh ku i ben te fala ng Riqi Martin ^_^

Ceshtja eshte se nuk ben dot asgje sepse kane paswordin qe e dine vetem ata ajo ai kushdoqofte

me vjen keq
    have a little faith!!!

i/e regjistruar Maska e xubuntu
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    168

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    300

Oops! Google Chrome could not connect to facebook.com

Kam nje problem qe nuk mund te hyj dot ne facebook. Kam kompjuterin e Lloto dhe instalova Google Chrome por nuk me lejon te hyj ne facebook kur klikoj tek adresa e facebook me nxjerr keto pika:
    Access a cached copy of www. facebook. com
    Try reloading the page
    Search on Google:
    Mund te me ndihmoje ndonje se mbase mi kane ndaluar qe nga kompania e llotos.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •