Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17
    i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034

Sandri dhe Dashnor Diko lënë muzikën, bëhen bojaxhinj

Sandri dhe Dashnor Diko lënë muzikën, bëhen bojaxhinj

Dy nga këngëtarët më të njohur Aleksandër Gjoka dhe Dashnor Diko shumë shpejt do të mund t’i shohim në role krejt të rinj. Dy këngëtarët i kanë përveshur mëngët drejt një biznesi më fitimprurës se muzika, siç është biznesi i bojërave ku ata shfaqen si bojaxhinj profesionistë. E gjithë ngjarja është pjesë e serialit më të ri që titullohet “Një dado për babin”, e cila do të shfaqet për publikun në 6 shkurt. Sandri dhe Diko kanë vendosur ta provojnë veten edhe në fushën e aktrimit ku duket se ia kanë dalë shumë mirë. Megjithatë të dy nuk bëjnë dot pa kitarë dhe kjo shihet qartë edhe nga fotot e mëposhtëme. Seriali “Një dado për babin”, është i natyrës komike dhe në çdo seri do të ketë nga një personazh vip në rol.

I Urojm suksese ne profesionin e ri.
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Kujtova se do e benin me verte kete pune e jo per film

La vita non si spiega, si VIVE!

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Biznesi i muzikes po i eleminon nje edhe nga nje kengetaret e hershem .
    Me kujtohet qe per nje kenge qe beni 30 mije leket te vjetra ju jepnin .

Kur jepet seriali, c'fare ore ?
    Jeto sot se neser nuk i dihet

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Sandri eshte me te vertet nje talent i vertet me nje ze te mrekullueshem dhe karakteristik. Problemi i Sandrit eshte Vet Sandri. Ai kujton se eshte Artist i Kalibrit te Rey Charles and Joe Cocker. Nje mendjemadhesi dhe fodullek, qe zakonisht gjendet tek Artistet me fame boterore te cilet kane ngurtesuar emrin e tyre ne Bulevardin e Famshem te Hollivudit.
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-08-2011
    Postime
    145
    Diko e ka nje dyqan te tille bojerash me sa di une.
    Puna e ndershme nuk eshte turp.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga Maqellarjot Lexo Postimin
    Sandri eshte me te vertet nje talent i vertet me nje ze te mrekullueshem dhe karakteristik. Problemi i Sandrit eshte Vet Sandri. Ai kujton se eshte Artist i Kalibrit te Rey Charles and Joe Cocker. Nje mendjemadhesi dhe fodullek, qe zakonisht gjendet tek Artistet me fame boterore te cilet kane ngurtesuar emrin e tyre ne Bulevardin e Famshem te Hollivudit.

E vertet , po humbet duke lyer muret tani.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Dikon e kam ne lagje un,cdo dite del me nje zorre dhe pastron trotuarin me uje,sec ka nje dyqan te vogel Mire qe e futen diku,sa per Sandrin ka bere te njejtin gabim sic bene kengetaret e tjere qe pandehen se mund te benin cudine ne kinema dhe ne fund u doli humbje kohe,me mire te vazhdonte me Kenget e Shekullit
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Citim Postuar më parë nga Maqellarjot Lexo Postimin
    E perse mos ti duket vetja ashtu APo me shume se aq?
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Sandri me Norin jane legjende.

mos derdellisni kot kur nuk i njihni.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    drago njoh një fans të çmendur të sandrit aq i shkallum pas sandrit është sa zilja e mëngjesit që e zgjon është "twist again'' ... e kupton sa e tmerrshme është të zgjohesh nën hungërimen e tij
    Elegance is an attitude.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •