Close
Faqja 97 prej 127 FillimFillim ... 47879596979899107 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 961 deri 970 prej 1268
    ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    .....albin kurti mundohet ta kopjo ket m'utin Che....ky ishte nje anti Amerikan...

...po ketij rrugaqit albinit , qfar te keqe i kan bere amerikanet....vetem pse e kan cliruar Kosoven eshte kunder tyre....
    ti albin je nje njeri qe paguhesh nga Serbia.....
    ...por nuk do te shkoj larg , do te varesh ne litar para popullit more zog shkine...
    Jo jo hardi leji keto sene, se kur kene zgjedhejt e fundit Albini e pate edhe William Wocker perpkrahes te lutem mos propagando dhe fallsifiko senet se nuk eshte e mire kjo pune, Albini asniher nuk ka ofenduar SHBA, a per europen ne e dim te gjith qe eshte shtriga plake

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Jo jo hardi leji keto sene, se kur kene zgjedhejt e fundit Albini e pate edhe William Wocker perpkrahes te lutem mos propagando dhe fallsifiko senet se nuk eshte e mire kjo pune, Albini asniher nuk ka ofenduar SHBA, a per europen ne e dim te gjith qe eshte shtriga plake

...po ti qe je i trash nga koka une nuk i kam fajet per ket pune....
    ..por une ta them kete me plot kuptim ashtu qysh e kam kuptu une albinin me shok....ky eshte nje hugo chavez kumunist i kuq sikur ai qe e ka ne krah te djatht....ti me shoket e tu shihni vetem deri tek hunda....

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    ...po ti qe je i trash nga koka une nuk i kam fajet per ket pune....
    ..por une ta them kete me plot kuptim ashtu qysh e kam kuptu une albinin me shok....ky eshte nje hugo chavez kumunist i kuq sikur ai qe e ka ne krah te djatht....ti me shoket e tu shihni vetem deri tek hunda....
    Ky eshte ni mendim i yti,
    mirepo shum indicie flasin per anen e kundert, konkretisht ne zhvillimet e fundit ne parlamentin e kosoves p.sh. zgjedhja e presidentit ka qene nje gjest shum i afert me shtetet komuniste, por edhe disa votime te amandamenteve etj. jane komunist.
    Mirepo e gjith levizja qe po behet nga pozita po shkon drejt Diktatures, mirepo ne kohen e fundit po shpejton hapat. Ne duhet te jemi objektiv dhe te jemi kritik i gjdo levizje qe behet.

Ajo ne te kuqe: Ti ndoshta e ke kuptuar keq. Edhe simpatin tane me te madhe duhet ta shiqosh nga te gjitha kendveshtrimet jo vetem nga ajo qe te bene ta kesh simpati.
    Dili realiteti perball edhe pse eshte shum i hidhur per te gjith

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Ky eshte ni mendim i yti,
    mirepo shum indicie flasin per anen e kundert, konkretisht ne zhvillimet e fundit ne parlamentin e kosoves p.sh. zgjedhja e presidentit ka qene nje gjest shum i afert me shtetet komuniste, por edhe disa votime te amandamenteve etj. jane komunist.
    Mirepo e gjith levizja qe po behet nga pozita po shkon drejt Diktatures, mirepo ne kohen e fundit po shpejton hapat. Ne duhet te jemi objektiv dhe te jemi kritik i gjdo levizje qe behet.

Ajo ne te kuqe: Ti ndoshta e ke kuptuar keq. Edhe simpatin tane me te madhe duhet ta shiqosh nga te gjitha kendveshtrimet jo vetem nga ajo qe te bene ta kesh simpati.
    Dili realiteti perball edhe pse eshte shum i hidhur per te gjith
    ....ti si paske ndegju kurr interevistat e albin hugo chavezit , aj ka dhene interevista deri sa ka dal haptaz anti amerik....
    hajt se sje per politik....spo e marrshe vesh politiken ti ....
    kshyri mir kan e ka ma se veti albini te gjith kumunistat titist i ka pas....

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    ....ti si paske ndegju kurr interevistat e albin hugo chavezit , aj ka dhene interevista deri sa ka dal haptaz anti amerik....
    hajt se sje per politik....spo e marrshe vesh politiken ti ....
    kshyri mir kan e ka ma se veti albini te gjith kumunistat titist i ka pas....
    NUk po e kuptoi, ti po kundershton veteveten

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    NUk po e kuptoi, ti po kundershton veteveten
    ...te thash edhe me heret qe je i trash nga koka...
    zaten tipik vetfundosje je ...keshtu jeni te gjith...

Harambash Killer Maska e Gameness
    Anëtarësuar
    13-03-2006
    Vendndodhja
    Aty-ktu... por, parasegjithash në "kullën e fildisht".
    Postime
    623
    Ski qka me mendu ketu Populli gjithmone e ka majt vehten gjall pa importe.
    dhe ato kryesore jane Gruri me produkte ansore, qumshti me produkte anesore etj.
    Kto produkte edhe bujqt e Kosoves i prodhojn dhe i shesin po mos te kishin konkurencen e pa skrupullt te serbise, paramendone me nje plan ku faktori konkurenc per produktet qe mund te prodhohen ne kosove nuk egziston. Qka do te ndodh me produktet e bujqeve te kosoves, secilin produkt qe do te lansojn ne treg aj do te shitet me sukses, dhe bujku do te kete te ardhura jo vetem per buke e kripe por edhe te blene nje ´´Mega traktor´´ qe ta punon token edhe me efektive me produktive, dhe tash jo vetem qe ka mundesi ta punoj token me produktive por edhe do te kete mundesi te perdore edhe teknologjin e fundit per perpunimin e produkteve, dhe per 4vite do te kete mundesi bujqesia kosovare jo vete ti kenaqe kerkesat e konsumatoreve te kosoves por ehe te eksportonte etj.
    Faleminderit qe me nderove e u ule me pi qaj me mu...

... Po de.

Edhe, ne do e maksimizonim e perfekcjonomin fuqin profhuese, do eksportonim me t'madhe ne Novi Pazar, ne Malsi, ne Preshev, ne Iliridi, Shqipri, ne Qameri, pa kerku leje askujt, por, vetem duke i siguruar nje sherbim shqiptarve.
    Gueghes and Toskes are an iron race, as hard as the rocks they inhabit.

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    O Gameness po jemi tu e pi kete Qaj me kryp o i nderum, nuk po shkon teposht kur po i mendojm keto sene bre

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    ...te thash edhe me heret qe je i trash nga koka...
    zaten tipik vetfundosje je ...keshtu jeni te gjith...
    po nejse zune ne tojat e kepuceve te tua qe nuk i lidhe mire

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    po nejse zune ne tojat e kepuceve te tua qe nuk i lidhe mire
    ...nuk mbathi kpuc une , une mbathi Cizme , jan prodhim Gjerman , ato vetem SS e Hitlerit i kan mbath dhe me to e jau kan shtyp kokat kumunistav....eshte e mundur edhe une do eci mbi koka kumunistav duke i shtyp ato rrafsh me tok.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •