Close
Faqja 2 prej 36 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 360
    seksi dhe i rrezikshem Maska e qerosi
    Anėtarėsuar
    15-03-2004
    Vendndodhja
    dhome e guzhine
    Postime
    232
    Vendi i vetem ne te gjithe Shqiperine qe nuk eshte pushtuar apo perzier nga turku, eshte MIRDITA (qe eshte ne veri).
    Atehere sipas disave, ngaqe eshte me ne veri (pra pozita gjeografike), dhe ngaqe s'eshte perzier me turq ka tipin dominues BJOND?????
    JO!!!
    Tipi dominues ne Mirdite eshte brunet, zeshkan, ka si shtatelarte por dhe te shkurter.
    ka dhe flokecelur, kokekuq po dhe rralel bjond me sy blu a jeshil, predominuese ne femra dhe jo meshkuj.

Pastaj po bisedojme kush eshte tipi dominues.
    Ergo cogito, ergo sum!

Unė kėtu nė Shkodėr, kam parė sa tė duash me sy tė kaltėr, madje disa edhe bjonde natyralė, por me sy tė kaltėr dhe blu ka shumė! Nuk po them qė janė dominant, por as shumė pak nuk janė, tė jemi realist!
    Po ashtu pastaj janė edhe mė tė gjatė.

Sa pėr sy jeshilė me thėnė tė drejtėn janė me pikatore kudo, jo vetėm nė Shqipėri, por problemi qėndron se ka disa qė i kanė ngjyrė kafe te ēelėt dhe pėr t'i bėrė qejfin vetes thonė i kanė me refleks jeshilė lol.

Idea mbi temėn, ėshtė se nuk janė edhe aq tė rrallė bjondet dhe syjeshilėt e sykaltėrit/blu nė Shqipėri...

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anėtarėsuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Citim Postuar mė parė nga qerosi Lexo Postimin
    Vendi i vetem ne te gjithe Shqiperine qe nuk eshte pushtuar apo perzier nga turku, eshte MIRDITA (qe eshte ne veri).
    Atehere sipas disave, ngaqe eshte me ne veri (pra pozita gjeografike), dhe ngaqe s'eshte perzier me turq ka tipin dominues BJOND?????
    JO!!!
    Tipi dominues ne Mirdite eshte brunet, zeshkan, ka si shtatelarte por dhe te shkurter.
    ka dhe flokecelur, kokekuq po dhe rralel bjond me sy blu a jeshil, predominuese ne femra dhe jo meshkuj.

Pastaj po bisedojme kush eshte tipi dominues.
    Per mua nuk eshte me dominancen sepse une nuk kam dyshim qe mazhoranca e Shqiptareve jane brunet, pyetja ishte se ku gjendeshin me shpeshtesi keto karakteristika.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga safinator : 22-01-2012 mė 07:50

Anėtarėsuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Unė kėtu nė Shkodėr, kam parė sa tė duash me sy tė kaltėr, madje disa edhe bjonde natyralė, por me sy tė kaltėr dhe blu ka shumė! Nuk po them qė janė dominant, por as shumė pak nuk janė, tė jemi realist!
    Po ashtu pastaj janė edhe mė tė gjatė.

Sa pėr sy jeshilė me thėnė tė drejtėn janė me pikatore kudo, jo vetėm nė Shqipėri, por problemi qėndron se ka disa qė i kanė ngjyrė kafe te ēelėt dhe pėr t'i bėrė qejfin vetes thonė i kanė me refleks jeshilė lol.

Idea mbi temėn, ėshtė se nuk janė edhe aq tė rrallė bjondet dhe syjeshilėt e sykaltėrit/blu nė Shqipėri...
    Nga eksperienca personale mund te them qe nder personat qe kam njohour Shkodranet kane qene me se shumti ne karakteristikat qe ti po elenkon.

Citim Postuar mė parė nga safinator Lexo Postimin
    Nga eksperienca personale mund te them qe nder personat qe kam njohour Shkodranet kane qene me se shumti ne karakteristikat qe ti po elenkon.
    Epo nuk thonė kot qė: "Eksperienca ėshtė filozofi qė nuk tė lė nė baltė"

Anėtarėsuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Eshte Bekim Balaj tipik ne Shkoder?

Blanc et noir
    Anėtarėsuar
    28-03-2005
    Postime
    491
    Tė vjen keq kur sheh dranet qė ngjyrosen me tė zezė, nuk ruajnė identitetin e tyre, u tha, Veriu dominon me kėto karakteristika.
    Quand le doigt montre le ciel, l' imbécile regarde le doigt.

Hahaha si mė kėnaqin disa qė vuajnė nga shenja tė theksuara inferioriteti!
    Epo duhet tė jetė e padurueshme pėr ca pinxhuke qė i bėjnė qejfin vetes qė i kanė edhe sytė jeshilė duke i pasur thjesht kaf, dhe nuk i durojnė dot femrat e gjata, elegante, syjeshile dhe bjonde natyrale. Jo pėr gjė por bjondeve natyrale me sy jeshilė nga eksperienca e tyre iu rrinė mirė si ashtu bjonde natyrale, si me tė kuqe, dhe si tani me tė zeza, dmth i provojnė tė gjitha dhe prap i lėnė prapa kėto pinxhuket ziliqare! hahaha

Nuk thoshte kot i Madhi Hugo : "Si mund tė durojė shkėlqimin e Dritės, ai qė mėshiron pėr vete errėsirėn"
    Mirė qė kanė forumin, dhe rrijnė e fyejnė me fjalor tė rėndomtė rracėn tipike shqiptare, se vetėm aq dijnė tė bėjnė, lol.

P.S- Marat Safin (safinator), sa pėr Bekim Balėn, edhe nga mbiemri Bala janė Shkodranė, po ashtu edhe pamja flet vetė.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fleur Blanche : 22-01-2012 mė 08:31

Anėtarėsuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Kam idene se me se shumti keto karakteristika gjehen neper fshatra te izoluara sesa neper qytete.

Kam idene se me se shumti keto karakteristika gjehen neper fshatra te izoluara sesa neper qytete.
    Me thėnė tė drejtėn nė fshatra tė izoluara nuk kam qenė ndonjėherė, po flas nga ajo qė shoh nė qytet. Por meqė je kaq i dhėnė pas hulumtimeve, edhe mund ta bėsh njė xhiro andej nėpėr fshatra, edhe na tregon studimin lol.

Faqja 2 prej 36 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •