Close
Faqja 93 prej 127 FillimFillim ... 43839192939495103 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 921 deri 930 prej 1268
    he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    Ma gjeni mua një lider që do ta zëvendësonte Hashimin?”, ka thënë Demaçi
    Jo s'ka. Asnje lider nuk do te pranonte te bjen kaq poshte, kjo eshte e sigurte. Shume elastik, mirepo po lakohet vetem ne njeren ane.. kah shkijet. Ma t'mire jane ata.. s'ka faj, pagujne ma mire.. Ali Shyqriu nuk eshte budalle.. zhvillon tregeti te lire, pazar hesapi.. Kush te jep ma shume, per ate punon.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-09-2011
    Postime
    516

POLICIA DO TË VEPROJË SIPAS KUSHTETUTËS SË KOSOVËS

Nga Express 21 Janar 2012 16:35

Policia e Kosovës përmes një komunikatë të lëshuar një ditë para mbajtjes së protestës së Lëvizjes Vetëvendosje, thotë se Policia si institucion i zbatimit të ligjit do t’i ndërmarrë të gjitha veprimet konform Kushtetutës së Kosovës, ligjeve në fuqi dhe planit të hartuar, për të garantuar rendin dhe qetësinë publike, lëvizjen e lirë të të gjithë qytetarëve si dhe mallrave përmes vendkalimit kufitar Merdarë dhe Dheu i Bardhë dhe në tërë territorin e Republikës së Kosovës.

“Me qëllim të informimit të opinionit publik lidhur me protestën e nesërme nga subjekti politik Vetëvendosja, Policia e Kosovës ka bërë të gjitha përgatitjet e nevojshme duke hartuar urdhrin operativ të quajtur “Lëvizja dhe Qarkullimi i Lirë 2”.

Qëllimi strategjik i këtij urdhri operativ është:

Siguria e Përgjithshme në Republikën e Kosovës, mbajtja e rendit dhe sigurisë publike dhe zbatimin e ligjit.

Shtimin e masave të sigurisë për qarkullim të lirë të njerëzve dhe mallrave përgjatë rrugëve nga vendkalimi kufitar Merdare për në Prishtinë e tutje, si dhe nga vendkalimi kufitar Dheu i Bardhë për në Gjilan e tutje etj.

Fokusimi dhe garantimi në mbarëvajtjen e qarkullimit të trafikut me qëllim të qarkullimit të lirë në rrugë si dhe moslejimi i vendosjes së pengesave në rrugë dhe në vendkalime kufitare etj.

Policia e Kosovës si institucion i zbatimit të ligjit do t’i ndërmarrë të gjitha veprimet konform Kushtetutës së Kosovës, ligjeve në fuqi dhe planit të hartuar, për të garantuar rendin dhe qetësinë publike, lëvizjen e lirë të të gjithë qytetarëve si dhe mallrave përmes vendkalimit kufitar Merdare dhe Dheu i Bardhë dhe në tërë territorin e Republikës së Kosovës.

Policia e Kosovës apelon tek të gjithë qytetarët që t’u shmangen të gjitha veprimeve të kundërligjshme dhe të mos bien pre e provokimeve.

Policia e Kosovës përmes shkresës në vijim ju adresohet gjithë qytetarëve”, thuhet në komunikatën e lëshuar nga Policia e Kosovës.

Ndryshe, në protestën e organizuar më 14 janar nga Lëvizja Vetëvendosje në dy pikat kufitare me Serbinë Merdarë dhe Dheu i Bardhë, për të ndaluar hyrjen e mallrave serbe në Kosovë, policia pas thirrjes që u ka bërë protestuesve që të shpërndahen, me dhunë ka hapur rrugët, duke arrestuar qindra protestues, në mesin e tyre edhe deputetë të Kuvendit të Kosovës, ndërsa ka pasur dhjetëra të lënduar nga protestuesit dhe policia.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Anëtari i lartë i kryesisë së Partisë VV Avdullah Bajra, biznesmeni i kësaj partie nga Dardana, pronari i fabrikës Kika, një ditë para protestës së 14 janarit ka futur në Kosovë, një maune mall nga Serbia. Kjo më së miri tregon "fytyrën dhe pastërtinë" e vërtetë të kësaj partie. Qëllimi i vetëm i saj është marrja e pushtetit me dhunë dhe destabilizimi i vendit...

...me 13 janar bon biznes , mas kesaj dite del kinse kundra mallrav serbe...e more argat e serbis ...t'vegjel jeni ju me rr'zu ket shtet....
    neser qizmet n'goj kena me jav shti....

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    Anëtari i lartë i kryesisë së Partisë VV Avdullah Bajra, biznesmeni i kësaj partie nga Dardana, pronari i fabrikës Kika, një ditë para protestës së 14 janarit ka futur në Kosovë, një maune mall nga Serbia. Kjo më së miri tregon "fytyrën dhe pastërtinë" e vërtetë të kësaj partie. Qëllimi i vetëm i saj është marrja e pushtetit me dhunë dhe destabilizimi i vendit...

...me 13 janar bon biznes , mas kesaj dite del kinse kundra mallrav serbe...e more argat e serbis ...t'vegjel jeni ju me rr'zu ket shtet....
    neser qizmet n'goj kena me jav shti....

Shuj mos te nin kush se keta sjan ashtu... keta veq buke e kryp that po hajshin si Azem Bejta ne Kohe te vete krejt prodhim vendor edhe ato buke kallamoqe ( misri) Me djath. nejse doren nzemer po e ngjyjshin kajhere me zdenka a sdi qka ish do far djathi prodhim serbien.

Bile per bajram kur i paten blloku atehere prishtinalit rreth e rreth kosoves tu i ra me kqyr me gjet asi vital prodhim serbie se sju kishin pas dal bakllavat e mira me keso tjeter hahahahhahahaha

Edhe sot eshte koha veq me menquri te punohet dhe hiq pa bllokada.

Kshtu ne fshatin Belice ka qen e banune plot shki ( serb ) leqine runike ne rrethine te istogut dhe istogu ka qen vetem shki . Dmth u ben 12 vjet ne keto vende nuk ndodhen ma shume se 200 serb edhe keta 200 serb jan krejt te moshuar nga mosha 50 vjeq e perpjet edhe 20 vite te ardhshme enklavat serbe ne Kosove gradualisht do te shuhen vet.

E njejta gja do te ndodh edhe me Mitrovice edhe pjeset tjera qe jan te banuara neper Kosove dhe te derdhesh gjak tani ne kete kohe dhe te hash dajak eshte marrija ma e madhe por marri eshte ed he te qohesh ne protesta.

Menyra me e mire eshte sa qo hen ne protesta ta perkrahin prodhimin vendor psh me mire eshte te ket 10 litra qumesht vita vita me kualitet te lart se sa te ket 20 litra me kualitet me te dobet.
    Me mire eshte te ket 10 litra vaj bimor te kualitetit te lart se sa 20 apo 30 te kualitetit te ulet.

Kur keto gjana te permisohen edhe ti ban konkurenc prodhimeve te huaja si nga kualitetit ashtu edhe konkurenca me qmim une ju garantoj te gjitheve se askush produkte te huaja nuk do te konsumonte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lexuesi_ : 21-01-2012 më 15:38

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Shuj mos te nin kush se keta sjan ashtu... keta veq buke e kryp that po hajshin si Azem Bejta ne Kohe te vete krejt prodhim vendor edhe ato buke kallamoqe ( misri) Me djath. nejse doren nzemer po e ngjyjshin kajhere me zdenka a sdi qka ish do far djathi prodhim serbien.

Bile per bajram kur i paten blloku atehere prishtinalit rreth e rreth kosoves tu i ra me kqyr me gjet asi vital prodhim serbie se sju kishin pas dal bakllavat e mira me keso tjeter hahahahhahahaha

Edhe sot eshte koha veq me menquri te punohet dhe hiq pa bllokada.

Kshtu ne fshatin Belice ka qen e banune plot shki ( serb ) leqine runike ne rrethine te istogut dhe istogu ka qen vetem shki . Dmth u ben 12 vjet ne keto vende nuk ndodhen ma shume se 200 serb edhe keta 200 serb jan krejt te moshuar nga mosha 50 vjeq e perpjet edhe 20 vite te ardhshme enklavat serbe ne Kosove gradualisht do te shuhen vet.

E njejta gja do te ndodh edhe me Mitrovice edhe pjeset tjera qe jan te banuara neper Kosove dhe te derdhesh gjak tani ne kete kohe dhe te hash dajak eshte marrija ma e madhe por marri eshte ed he te qohesh ne protesta.

Menyra me e mire eshte sa qo hen ne protesta ta perkrahin prodhimin vendor psh me mire eshte te ket 10 litra qumesht vita vita me kualitet te lart se sa te ket 20 litra me kualitet me te dobet.
    Me mire eshte te ket 10 litra vaj bimor te kualitetit te lart se sa 20 apo 30 te kualitetit te ulet.

Kur keto gjana te permisohen edhe ti ban konkurenc prodhimeve te huaja si nga kualitetit ashtu edhe konkurenca me qmim une ju garantoj te gjitheve se askush produkte te huaja nuk do te konsumonte.

...te lumt lexuesi ...kjo eshte ajo

BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Vetfundosje dhe pjella e serbis ne KOSOVE ,,shikoni tradhtaret e kombit dhe vrasjet si jeni ka i beni ne kosove turp per ju dhe atyre si mendojen si ju..ne kete afer ka dore edhe albin kudra dhe Rexhep Selimi

keta jane patriotat e kosves se lire ,,keta jane ftyra e Kosoves dhe shqiptaris....keta jane ate te cilet e deshirojen ksoven te djeget..
    Keta jane ata te cilet e deshirojen ngjarjet e marsit te vitit 2004
    Keta jane ate te cilet e dojen pushtetin me dhune ,,,e thirren ne emer te qytetarev turpi i ksoves,,,

Keta jane ata te cilet e deshirojen Kosoven edhe 10 vite prapa..

Ndryshuar për herë të fundit nga prishtina2010 : 21-01-2012 më 16:09

Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    aavavav po ti paske ni mori deshmish pse nuk shkon ne stacionin mete afert ahahahaahah ik more pirdhu me kto intriga spin uje
    Keta jane patriotat e Kosoves se lire ,,keta jane ftyra e Kosoves dhe shqiptaris....

Keta jane ate te cilet e deshirojen ksoven te djeget..
    Keta jane ate te cilet e dojen pushtetin me dhune ,,,e thirren ne emer te qytetarev turpi i ksoves,,,

e MORI I biri jankoviqit se ti je vetem nje pjell e ti dhe asgje me shume te gjithe ata jane antare te vv..dhe ju jeni pjes e keti krimi ,,,dilni ne mitrovic e jo tek merdare,,se jav ka lane keq bllokimi siq e benit ju me albinin dhe rexhen e shume pisa si ju ,,,edhe shpurru nga faqja e dheut se i till je klysh i albinit je asgje me shume
    Ndryshuar për herë të fundit nga prishtina2010 : 21-01-2012 më 16:16

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga prishtina2010 Lexo Postimin
    Vetfundosje dhe pjella e serbis ne KOSOVE ,,shikoni tradhtaret e kombit dhe vrasjet si jeni ka i beni ne kosove turp per ju dhe atyre si mendojen si ju..ne kete afer ka dore edhe albin kudra dhe Rexhep Selimi

keta jane patriotat e kosves se lire ,,keta jane ftyra e Kosoves dhe shqiptaris....keta jane ate te cilet e deshirojen ksoven te djeget..

Ky biznismeni i vv eshte patriot dhe aktivist i shquar,importet qe i ben nga serbia jane "patriotike" dhe ne vijen e partise vv

mos po ben demostrata vv qe monopolin e importeve nga serbia ta marrin militantet e saje???

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Ky biznismeni i vv eshte patriot dhe aktivist i shquar,importet qe i ben nga serbia jane "patriotike" dhe ne vijen e partise vv

mos po ben demostrata vv qe monopolin e importeve nga serbia ta marrin militantet e saje???
    d.m.th´ti e pranove se militantet e Thacit vetem se e kane monopolin

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •