Close
Faqja 43 prej 127 FillimFillim ... 3341424344455393 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 421 deri 430 prej 1268
    JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Mos rrej depsez,nuk eshte ashtu fare,protestat ishin shume te qeta,dhe kjo e beri nervoz policin e hashimit qe ju versul mases pa ndonje shkak,ajo polici qe rraf qytetaret e vet,futet neper oborret e shtepiave private eshte polici partiake dhe nuk i sherben popullit por partis se hashimit.
    Keta djem te rinj qe po rrafen sot para syve te botes me siguri jep me te tregu seqfar policie kemi dhe ken po e finansojm
    Po rren ti valla.

A i shihshe tullat ka fluturojshin neper police?
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Mos rrej shum se shum mir bertitke Albini me altoparlant qe mos provokoni edhe mos na sulmoni lej ato fore ala Hasha Thadiq & co
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Pirate of Loveu po kerkoni qe qytetaret te paguajn haraq,cka i intereson qytetareit a mbeten parat ne gjepat e biznismeneve bandit a ne serbi e kine?

per mbylljen e kufijve e kam sinqerisht dhe seriozisht,nje qytetar i kosoves qe punon ne austri,zvicerr,gjermani kur udheton neper itali-shqiperi-kosove apo neper kroaci i kushton shume shtrejt,familjet me 5-6 anetar me aeroplan e kan thuajse te pamundur qe te udhetoin.....keto po i them per mergimtaret,une per vete nuk guxoi te udhetoi neper serbi.

me pase mundesi serbin e kisha zhduk nga faqja e dheut...po ja qe nuk mundemi,jemi te dobet,trima tu pi caj e raki e kur te vjen puna me ja ba bam nuk jemi askun.

protesta e vv nuk ka te bej me ekonomin,reciprocitetin,kjo protest behet per perfitime politike te vv ,ojq,dhe mediave rreth saje.

Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Po rren ti valla.

A i shihshe tullat ka fluturojshin neper police?
    tullat ishin demokratike,prodhim vendor,vetfundoses

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    tullat ishin demokratike,prodhim vendor,vetfundoses
    Qeta qe po folin ne forum, shume gjak nxeht bre.

Sdi qysh i qiti puna sot ksajde, ose po shkrujne prej protesatve me anen e telefonave.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Une u bazova ne deklaraten e organizates per te drejtat e njeriut ku thuhet se policia ishte ajo qe filloi pa ndonje shkas dhunen,e ju quani tull e qeremide demokratike vetem mos harroni edhe millosheviqi pat fillu qishtu po e hanger gjuhen me dhemb.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Une u bazova ne deklaraten e organizates per te drejtat e njeriut ku thuhet se policia ishte ajo qe filloi pa ndonje shkas dhunen,e ju quani tull e qeremide demokratike vetem mos harroni edhe millosheviqi pat fillu qishtu po e hanger gjuhen me dhemb.
    Ata mund te thone cka do, mirepo syte jane me pa dhe shyqyr ka tv sa te dush.

Rruga eshte e bllokuar dhe nje rruge e bllokuar nuk ben te jet nga njerzit. Shumd e thjesht policia ju dha afat qe ta lirojne rrugen ata nuk d lirune.

Ndaj askujt nuk eshte perdorur as plumba gome, pervec gazit lotesjellesdhe ujit. edhe kapak naj shufer.

Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    po keto ojq edhe kur po arrestohen te korruptuarit po ankohen se po shkelen te drejtat e njeriut(hajnit)

si po mendoni qe perdori policia forcen jo dhunen pa shkas,a nuk eshte shkas i mjaftueshem bllokimi i rrugeve,cka ben policia gjermane kur ambientalistet i bllokoin rruget per te pengu transportin e mbetjeve nukleare nga franca ne gjermani.

mos beni hajgare,jan qindra arsye per te protestu,por protesta paqesore e ka nje kufi, ne SHBA nuk po i lejojn me protestu ne park.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Drenica 97 : 14-01-2012 më 11:17

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    na sillni video filmime..

te shohim si ka shku muhabeti..

pastaj fajesojme fajtoret..

megjithate dihet se.. albini po i hap probleme kosoves..

e kjo eshte budallaki..ose maskarallyk..

Arian, Di gje nese ka patur mbeshtetes Shqiptar nga Maqedonia dhe Mali i Zi dhe a jan lejuar te hyjne ne Kosove ?
    Revolution 1848

Faqja 43 prej 127 FillimFillim ... 3341424344455393 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •