Mos rrej shum se shum mir bertitke Albini me altoparlant qe mos provokoni edhe mos na sulmoni lej ato fore ala Hasha Thadiq & co
Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman
Pirate of Loveu po kerkoni qe qytetaret te paguajn haraq,cka i intereson qytetareit a mbeten parat ne gjepat e biznismeneve bandit a ne serbi e kine?
per mbylljen e kufijve e kam sinqerisht dhe seriozisht,nje qytetar i kosoves qe punon ne austri,zvicerr,gjermani kur udheton neper itali-shqiperi-kosove apo neper kroaci i kushton shume shtrejt,familjet me 5-6 anetar me aeroplan e kan thuajse te pamundur qe te udhetoin.....keto po i them per mergimtaret,une per vete nuk guxoi te udhetoi neper serbi.
me pase mundesi serbin e kisha zhduk nga faqja e dheut...po ja qe nuk mundemi,jemi te dobet,trima tu pi caj e raki e kur te vjen puna me ja ba bam nuk jemi askun.
protesta e vv nuk ka te bej me ekonomin,reciprocitetin,kjo protest behet per perfitime politike te vv ,ojq,dhe mediave rreth saje.
Une u bazova ne deklaraten e organizates per te drejtat e njeriut ku thuhet se policia ishte ajo qe filloi pa ndonje shkas dhunen,e ju quani tull e qeremide demokratike vetem mos harroni edhe millosheviqi pat fillu qishtu po e hanger gjuhen me dhemb.
Ata mund te thone cka do, mirepo syte jane me pa dhe shyqyr ka tv sa te dush.
Rruga eshte e bllokuar dhe nje rruge e bllokuar nuk ben te jet nga njerzit. Shumd e thjesht policia ju dha afat qe ta lirojne rrugen ata nuk d lirune.
Ndaj askujt nuk eshte perdorur as plumba gome, pervec gazit lotesjellesdhe ujit. edhe kapak naj shufer.
“Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”
po keto ojq edhe kur po arrestohen te korruptuarit po ankohen se po shkelen te drejtat e njeriut(hajnit)
si po mendoni qe perdori policia forcen jo dhunen pa shkas,a nuk eshte shkas i mjaftueshem bllokimi i rrugeve,cka ben policia gjermane kur ambientalistet i bllokoin rruget per te pengu transportin e mbetjeve nukleare nga franca ne gjermani.
mos beni hajgare,jan qindra arsye per te protestu,por protesta paqesore e ka nje kufi, ne SHBA nuk po i lejojn me protestu ne park.
Ndryshuar për herë të fundit nga Drenica 97 : 14-01-2012 më 11:17
na sillni video filmime..
te shohim si ka shku muhabeti..
pastaj fajesojme fajtoret..
megjithate dihet se.. albini po i hap probleme kosoves..
e kjo eshte budallaki..ose maskarallyk..
Arian, Di gje nese ka patur mbeshtetes Shqiptar nga Maqedonia dhe Mali i Zi dhe a jan lejuar te hyjne ne Kosove ?
Revolution 1848
Krijoni Kontakt