Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15

Kërcënimi i Bajram Rexhepit ”me të gjitha mjetet”, ta kujton Serbinë ”sa svim sredst

Kërcënimi i Bajram Rexhepit ”me të gjitha mjetet”, ta kujton Serbinë ”sa svim sredstva”

Kërcënimi i para dy - tre ditëve i ministrit Bajram Rexhepi, se për shuarjen e protestave të 14 janarit do të përdoren të gjitha mjetet, identikisht të kujton kërcënimet që Serbia na i bënte dikur:”për mbrojtjen e ”celokupnost, reda i zakona Serbie” ( tërësisë, rendit dhe ligjit të Serbisë ) do të përdorë ”sva sredsva” ( të gjitha mjetet )…

Ishalla ky identitet, ndoshta i rastësishëm, apo edhe ministrit i është kujtuar nga e kaluar është vetëm në fjalë dhe jo edhe në vepër, sepse kur Serbia na i mblidhte betë kështu, ajo përdorte edhe armë dhe kishte viktima…

Unë them se ky ishte një kërcënim i pamatur i ministrit dhe nëse është se duhet të fillojë mbrojtja e ”celokupnost-it, reda i zakona ” në Kosovë, le ta fillojë së pari me shkijet, të cilët as e njohin si ministër!!

Ministri duhej të përdorte një gjuhë tjetër!
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 12-01-2012 më 21:15
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-09-2011
    Postime
    516
    valla nese tentoin ta bllokoin rrugen kan me u kajt nanen dru
    kan mei llomit keta klysh kudre
    qe veq me ja prish imazhin shtetit ton tash para fillimit te bisedimeve per liberalizimin e vizave e kan

ah serrbi he shtrig e vjeter kur te vdes albini do tentoi ta gjej nji tjeter

disa komente nga facebook

Vjollca Kastrati - per cudi njerzit dojne me ba protest kunder padrejtesive qe po ju bahet popullit te Kosoves e keta kercenojn me intervenime pa kursye mjete per parandalim...Kur serbet protestojn kunder Kosoves qe lirisht mund te quhen ato thirrjet e tyre si naciste e raciste asnje polic i Beogradit si nguc as se prek asni protestues.E me ne eshte cudia e Zotit...

Adem Gashi_Dk - Mua më bën përshtypje që kjo qeveri përdor dy kut: një për shkije e një për shqiptar. Kuti për shkije është i tolerancës ( për të mos thënë i frikës, se atyre s'kanë çka u bëjnë ), ndërkaq për shqiptar është kuti i dhunës ( terrorit). Nëse është ky ( në këtë rast qeveria ) kaq burrë le ta nisin mbrojtjen e ligjit me shkije së pari, të cilët as e njohin këtë si ministër as e njohin këtë qeveri fare!

Seladin Xhemajli - POPULLI DUHET TA NDERRON TER KIT QEVERI KU GJDO DIT ARRESTOHEN LIDHEN SI QET PER KORRUPCJON

edhe ca të tjerë

Vjollca Kastrati - Paj kjo eshte ajo qe me cudit,kur ishim ner Serbin ata na jepshin dajak e dhe tash qeveria jone na jep dajak!!!!! Shqiptari gjithe i rreht e i dhunun e shkijet tuj lut....ne nuk jemi fajtoret qe duhet ata mi mar me te mire eshte e kunderta.

Adem Gashi Dk - Ndoshta këta e kanë dorën më të lehtë!

Tregohet një histori kur gjatë luftës së 45 -tës bëhej terror mbi shqiptarë, në Skënderaj ka qenë një Elez magjupi i thoshin. Ai i mbyste shqiptarët me çekiq. Po magjupi "zemërmirë" ju thoshte viktimava:"Mos kij gajle zotni se e kam dorën e lehtë"!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    me mir per kosoven qe rexhepi ti rrahi disa lahpera te albin edvinit.. se sa ti lejohet albin ed rucit..ta psh.urre ardhemerine e kosoves..

keshtu gjykojeni kte situate..

veveja pranoj te behet parti

kur behesh parti do te thot se pranon rregullat e lojes politike ne nji sistem pluriparti.
    ne kte rregull do te thot se ke pranuar qe.. vendi do qeveriset sipas votes..

kush merr ma shum qeveris..
    pra fituesi nderton politiken te jashtme dhe te brendeshme..
    qe do te thote se mos-fituesi nuk ka te drejt te qeveris.. e aq ma teper me ja pshurr maxhorances qeverisjen e me rrezikue vendin..

pra pajtohem me bajram rexhepin e u bej thirrje lahperave te mos shkaterrojn kosoven..

sa nuk eshte vone..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga Pika-Kufi.1-31 Lexo Postimin
    valla nese tentoin ta bllokoin rrugen kan me u kajt nanen dru
    kan mei llomit keta klysh kudre
    qe veq me ja prish imazhin shtetit ton tash para fillimit te bisedimeve per liberalizimin e vizave e kan

ah serrbi he shtrig e vjeter kur te vdes albini do tentoi ta gjej nji tjeter
    Valla mir ua bejn nese i bllokojn rruget..paj kumara e ka deren hap dit e nat oj llape,si jaro kod jarana duhet me pas deren hapur 25 ore ndite.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    me mir per kosoven qe rexhepi ti rrahi disa lahpera te albin edvinit.. se sa ti lejohet albin ed rucit..ta psh.urre ardhemerine e kosoves..

keshtu gjykojeni kte situate..

veveja pranoj te behet parti

kur behesh parti do te thot se pranon rregullat e lojes politike ne nji sistem pluriparti.
    ne kte rregull do te thot se ke pranuar qe.. vendi do qeveriset sipas votes..

kush merr ma shum qeveris..
    pra fituesi nderton politiken te jashtme dhe te brendeshme..
    qe do te thote se mos-fituesi nuk ka te drejt te qeveris.. e aq ma teper me ja pshurr maxhorances qeverisjen e me rrezikue vendin..

pra pajtohem me bajram rexhepin e u bej thirrje lahperave te mos shkaterrojn kosoven..

sa nuk eshte vone..
    Paska len Nikolla qunin ti bej programin se si duhet sillur me teroristat shiptar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-01-2011
    Postime
    713
    Turp duhet t'u vie atyre që shkruajnë dhe mendojnë ngjashëm si : Pika-kufi 1-31 ,Brari...!Këtë po e them me plot seriozitet dhe nuk kam pritur një cektësi mendore kaq të ultë.Pse ashtu po flitni?!Ajeni të verbër,mendboshë apo frikacakë?! Gjendja po shihet në Kosovë çfarë është,ajo kallauz nuk do!Si mund të jeni në mbrojtje të diçkasë që nuk i sjell mirë shtetit të vet dhe i ofron përulje poshtëruese?!Duhet prekur tamthin me gisht dhe menduar pak për popullatën e varfër dhe të hutuar tejmase me sjelljet e qeveritarëve tanë kokëboshë!Duhet n'këto momente t'i ofrojmë ndihmë atyre që mundohen të implementojnë në vepër vendimet e Parlamentit-gjegjësisht Reciprocitet në shitblerjen e mallrave.Pse mundoheni të krijoni mjegullë,duke citruar fjalë të Epileptikut Bajram REXHEPI se do të përdorë masa ndaj protestuesve.?Ai ka pushtet dhe le t'urdhëroj,ne do t'jemi aty si një,por nesër ç'do t'i thotë brezi i ri?!Ne do të dalim,dhe e dimë përse po dalim.Do të presim në Merdarë kend do që është kundra zbatimit të vendimit të Parlamentit për Reciprocitet.Kur sunohet gjëja e shenjtë,nuk duhet kursyer asgjë,për hirë të të nesërmen më të mirë të fëmijëve tanë.Aty mendojmë mbrohet fytyra e Kosovës dhe jo përulje fëmijërore siç po bën Qeveria kokëboshe këto ditë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga irfancana : 13-01-2012 më 04:33

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga irfancana Lexo Postimin
    Turp duhet t'u vie atyre që shkruajnë dhe mendojnë ngjashëm si : Pika-kufi 1-31 ,Brari...!Këtë po e them me plot seriozitet dhe nuk kam pritur një cektësi mendore kaq të ultë.Pse ashtu po flitni?!Ajeni të verbër,mendboshë apo frikacakë?! Gjendja po shihet në Kosovë çfarë është,ajo kallauz nuk do!Si mund të jeni në mbrojtje të diçkasë që nuk i sjell mirë shtetit të vet dhe i ofron përulje poshtëruese?!Duhet prekur tamthin me gisht dhe menduar pak për popullatën e varfër dhe të hutuar tejmase me sjelljet e qeveritarëve tanë kokëboshë!Duhet n'këto momente t'i ofrojmë ndihmë atyre që mundohen të implementojnë në vepër vendimet e Parlamentit-gjegjësisht Reciprocitet në shitblerjen e mallrave.Pse mundoheni të krijoni mjegullë,duke citruar fjalë të Epileptikut Bajram REXHEPI se do të përdorë masa ndaj protestuesve.?Ai ka pushtet dhe le t'urdhëroj,ne do t'jemi aty si një,por nesër ç'do t'i thotë brezi i ri?!Ne do të dalim,dhe e dimë përse po dalim.Do të presim në Merdarë kend do që është kundra zbatimit të vendimit të Parlamentit për Reciprocitet.Kur sunohet gjëja e shenjtë,nuk duhet kursyer asgjë,për hirë të të nesërmen më të mirë të fëmijëve tanë.Aty mendojmë mbrohet fytyra e Kosovës dhe jo përulje fëmijërore siç po bën Qeveria kokëboshe këto ditë.
    Epileptikut Bajram REXHEPI
    Ku e morre kete diagnoze per Z.Bajramin o i nderuar...Pa hy ne detaje tjera qe shkruani pa asnje argument te vetem....
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-01-2011
    Postime
    713
    Diagnozën e caktoi vetë me paraqitjet e tija të turpshme dhe pa kurrfarë logjike-alias sikur që bënin policët sërb më parë para çdo proteste.Ai sëpari le t'i pastroj dukuritë negative që po ndodhin në polici(vjedhjet e shumta drogës,armatimit etj...)që ende janë enigmë e pastaj të veproj gjetkë.E dëgjon Kryem.... e vet sepse i ka punët "llugë" diku,për atë është edhe servilë ,dëgjues,ndoshta edhe zbatues i më të keqës.Sido që të jetë,ne jemi aty,për gjënë e shenjtë të mbrojmë,ai le t'urdhëroj,do ta presim...

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •