Close
Faqja 13 prej 127 FillimFillim ... 311121314152363113 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 1268
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    qe thua ti or eurotrar.. ne qe i dim punet.. nuk ham bar..

para ca vjetesh ca enveriste zuzar keshtu filluan.. tu shit pallavra me gomar.. tuj ngarku djem te rinj si samar me libra boshe te shkruara nga ca sigurimsa tip bedri islam lpk-ar.. e i conin ne kufirin me mina me i ba pluhun e hi.. ata qyqar..e vet pinin birra ne rogner e hamburger.. e rras milionat e diaspores neper te vetat kother.. e yxhym tuj shpall uckera fantazma.. per interesa te ca pushtave mutavist.. qe muarren pushtet ne revolucionin causho qosist.. dhe kjo loje e tyre e ndyre.. pati nje pasoje-menxyre..
    ne nji koh rekord ushtri e sllobo-arkanit.. .. pa qyk zori e rrafshoj kosoven.. pi podujeve ne hot te hanit..

me mijra i dogji nder furra.. e qinda mijra i coj nder stankovaca.. ne morin e kukso lapraka.. e kusurin nder prroje e ferra e sakatoj.. fmi gra burra e foshnja.. i masakroj..
    e enverucat nder 15 katca.. tuj nda milionat.. me klosa e pirata..
    sa te bukoshit e sa te vendlindje thirres.. e tuj mos e nda horrllikun e goten e birres.. neper rognera e villa 31-sha.. e neper bordella nder golema-pisha.. e sa neper londona zadhanso carap kollaro-najllona..

e u desh plaku uollker vet me shku ne recaka.. e me i dhan mashtrusve ca shuplaka..
    e tha te drejten telefon tek klinton bler klarku..
    cohuni burra se ktu ne gju shkoj gjaku..se shqiptarhanja ska kurrfar uckaje.. e serbia po ban kudo hataje..

e u cu klintoni e dalema.. e ja shtin raketat sllobos mrena..

e keshtu shpetoj cka mbet me u shpetue..

e tash qe i dim si ka qen puna..nuk duam qe kta veve-enveruca majmuna.. kulish te atyre te njejtave zuzare.. me na e dhi kosoven.. or cuna kakaruna..

prandaj nuk ja pelqej lojnat ktyre lahperave..

e dua qe kosova te veproj me institucione.. e jo me aksion lahpera-lazarone..

sigurisht ti euro trapi nuk kupton..nga kto qe brari.. trumbeton..por ka do burra qe brarin e degjojne.. e ata din ta vleresojne..

..

.

Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    vetfundosja po merr atributet e qeverrise.. pa qene qeverri..
    ki eshte nje grusht shteti.. por qe e shemb shtetin e kosoves dhe e le ne meshire te tadicit e putin drashkoviqit..

kush eshte atdhetar nuk duhet te degjoje te vevese-zagare..

cdo veprim e mendim ne kosove duhet te dale institucionalisht..

ndryshe.. kosova shkon ne hale..

keshtu moj ve-ve..
    Ka dy mundesi. Njera eshte kjo qe ke thene me siper dhe e dyta eshte se ata qe e komandojne qeverine Thaçi ("ilegalet"), kur ju duhet per te shfajesu qeverine, hedhin ne perdorin detashmentet "legale" te quajtura VV.

Pra krijojne idene se qeveria Thaçi eshte bashkepunuese (qe perkthehet ne "ilegalet"), por jane disa "legale" qe jane ekstremi.

Jam kurioz se çfare mendon LDK-ja? Siç duket krereve te saj ua kane mshele gojen! Ata po hiqen keto ne Kosove si "nderkombetare"!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 10-01-2012 më 16:34

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    A do ta përkrahni aksionin e Vetëvendosjes për bllokimin e pikave kufitare me Serbinë
    jo vetem kete, por ...asnje aksion te vv nuk e perkrahi...

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Të ka ngelur ora në komunizëm o Brari.
    Nuk e ka ekskluzivitetin Qeveria për të mar vendime.
    Nëse populli përkrah me shumicë një nismë të një organizate çfardo atëher vendimin e ka marë populli dhe nuk ka ç'bën qeveria.

Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    qe thua ti or eurotrar.. ne qe i dim punet.. nuk ham bar..

para ca vjetesh ca enveriste zuzar keshtu filluan.. tu shit pallavra me gomar.. tuj ngarku djem te rinj si samar me libra boshe te shkruara nga ca sigurimsa tip bedri islam lpk-ar.. e i conin ne kufirin me mina me i ba pluhun e hi.. ata qyqar..e vet pinin birra ne rogner e hamburger.. e rras milionat e diaspores neper te vetat kother.. e yxhym tuj shpall uckera fantazma.. per interesa te ca pushtave mutavist.. qe muarren pushtet ne revolucionin causho qosist.. dhe kjo loje e tyre e ndyre.. pati nje pasoje-menxyre..
    ne nji koh rekord ushtri e sllobo-arkanit.. .. pa qyk zori e rrafshoj kosoven.. pi podujeve ne hot te hanit..

me mijra i dogji nder furra.. e qinda mijra i coj nder stankovaca.. ne morin e kukso lapraka.. e kusurin nder prroje e ferra e sakatoj.. fmi gra burra e foshnja.. i masakroj..
    e enverucat nder 15 katca.. tuj nda milionat.. me klosa e pirata..
    sa te bukoshit e sa te vendlindje thirres.. e tuj mos e nda horrllikun e goten e birres.. neper rognera e villa 31-sha.. e neper bordella nder golema-pisha.. e sa neper londona zadhanso carap kollaro-najllona..

e u desh plaku uollker vet me shku ne recaka.. e me i dhan mashtrusve ca shuplaka..
    e tha te drejten telefon tek klinton bler klarku..
    cohuni burra se ktu ne gju shkoj gjaku..se shqiptarhanja ska kurrfar uckaje.. e serbia po ban kudo hataje..

e u cu klintoni e dalema.. e ja shtin raketat sllobos mrena..

e keshtu shpetoj cka mbet me u shpetue..

e tash qe i dim si ka qen puna..nuk duam qe kta veve-enveruca majmuna.. kulish te atyre te njejtave zuzare.. me na e dhi kosoven.. or cuna kakaruna..

prandaj nuk ja pelqej lojnat ktyre lahperave..

e dua qe kosova te veproj me institucione.. e jo me aksion lahpera-lazarone..

sigurisht ti euro trapi nuk kupton..nga kto qe brari.. trumbeton..por ka do burra qe brarin e degjojne.. e ata din ta vleresojne..

..

.
    Brari, i paske ngopur mushkerit me bar sot me duket...
    Revolution 1848

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Vetvendosja eshte levizje efektive dhe Kurti eshte treguar trim burre. Natyrisht qe e perkrah aksionin e tyre sic perkrah cdo levizje shoqerore qe merr guximin per te ndryshuar gjerat per mire. Sidomos kur vjen puna kundra serbeve e grekeve do perkrahja cdo gje sado ekstreme.

Afer Baba Fajes Maska e Marinari
    Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Ka dy mundesi. Njera eshte kjo qe ke thene me siper dhe e dyta eshte se ata qe e komandojne qeverine Thaçi ("ilegalet"), kur ju duhet per te shfajesu qeverine, hedhin ne perdorin detashmentet "legale" te quajtura VV.

Pra krijojne idene se qeveria Thaçi eshte bashkepunuese (qe perkthehet ne "ilegalet"), por jane disa "legale" qe jane ekstremi.

Jam kurioz se çfare mendon LDK-ja? Siç duket krereve te saj ua kane mshele gojen! Ata po hiqen keto ne Kosove si "nderkombetare"!
    Si gjithnje "largepames" Dydrinas. Per Brarin e kam ditur, por per ty tashme e mesova!

Tipik injoranta, paragjykuesa dhe argat te dreqit dhe te birit!

Afer Baba Fajes Maska e Marinari
    Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Brari, i paske ngopur mushkerit me bar sot me duket...
    ...edhe mua me duket ashtu! Ne mos bar Lazarati!?

Citim Postuar më parë nga Marinari Lexo Postimin
    Si gjithnje "largepames" Dydrinas. Per Brarin e kam ditur, por per ty tashme e mesova!

Tipik injoranta, paragjykuesa dhe argat te dreqit dhe te birit!
    Kufiri nuk eshte çeshtje VV-je e OJQ-e! Eshte çeshtje qeverish dhe ketu eshte ne loje serioziteti i Kosoves.

Po e trajtoni Kosoven si lecke!

Ne shajme serbet per veprimet kriminale qe ndermarrin dhe nga ana tjeter ne imitojme veprimet e tyre pike per pike. Bile vejme edhe autobuze ne dispozicion per te sjelle veveista edhe nga Tirana.

Lexoj pak komentet e gazetave ne Tirane dhe shih se si flet shumica e komentuesve per dhe rreth Kosoves e shqiptareve jashte Shqiperise!

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Me një fjalë sipas teje DYDRINSO kur të qëllojnë në faqe me pëllëmbë ti thua që ata ti kthejnë dhe tjetrën??
    Unë them sy për sy dhe dhëmb për dhëmb, ndryshe nuk ka zgjidhje.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •