Po lexoj "Lufta ime e Heshtur", nga Kim Philby
Autobiografia e nje nder spiuneve me te famshem te historise se spiunazhit mbare boteror.
Po lexoj "Lufta ime e Heshtur", nga Kim Philby
Autobiografia e nje nder spiuneve me te famshem te historise se spiunazhit mbare boteror.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
do filloj te lexoj Il Cimitero di Praga Umberto Eco
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
A ka mundesi dikush te me tregoje se a mund ta gjej librin HASTA LA VISTA te Petro Markos ne gjuhen ANgleze????????
Mia San Mia
Bëra një kërkim kur kishe shkruar komentin e parë në lidhje me librin Hasta La Vista të Petro Markos, por nuk gjeta ndonjë provë që ky libër është përkthyer në anglisht.
edhe une bera nje kerkim te vogel ne Internet edhe e kerkova edhe ne disa forume te tjera ku ka shqiptar po nuk pata sukses, vetem isha kurioz te pyes ketu nese dikush rastesisht mos e kish pas ket liber ne gjuehn angleze ne HARD COPY ose ne PDF format.
Te faleminderit shume qe more kohe edhe qe ke mare ne konsiderate pyetjen time![]()
Mia San Mia
me pelqeu shume libri i blendi fevziut '' hiri i vullkanit ''...jua rekomandoj ta lexoni...
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
"Origjina e Humbur" - Matilde Asensi
Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri
Ujku i Murrme (Armstrong)
What goes around---comes around
Krijoni Kontakt