po mendoj nje rep ngjyre hahahahah kur ngacmon keshtu e ka.....edhe ngjyrat tjera mi ka prish ahhahahah
po mendoj nje rep ngjyre hahahahah kur ngacmon keshtu e ka.....edhe ngjyrat tjera mi ka prish ahhahahah
mendoj te them Maryp mos bi pre e provokimeveShiko mua , duke ditur natyren e provokuesit vej perpare indiferencen.. Keta tipa i psikologjis kur te dua por s'dua te abuzoj me psikologjine
![]()
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
maryp
cne zgjuar ti?
We never really grow up, we only learn how to act in public.
gezuar thirsty---
https://www.behance.net/robberysk1100
gezuar edhe per ju
We never really grow up, we only learn how to act in public.
I urrej spitalet e per me shume kur familjaret e mi perfshihen ne te .
Te shkuara Walch.
Where does a thought go when it's forgotten?
un i kam inat spitalet vetem nese une apo nje nga te familjes jan pacient ne spital
po mendoj qe femijet ne moshe te vogel, vdesin te te torturojn njecike...i dhash pultin vajzes qe tia jepte burrit, por nuk ja dha dhe un se vura re cfare beri me te...kur desha te nderroja kanalin i them burrit te me japi pultin po thot qe se ka, pyes vajzen me shikon e habitur...kerkoj posht divanit, ne mes te divanit, nga tavolina...ne trash can....por hic, befas burri shikon kepucen time dhe gjen pultin mbrenda...oh gosh dmth po qe se nuk e kisha pare do ta gjeja pultin vetem kur te behesha gati te vishja kepucet per te dal
gjitheashtu sot kur po mundohesha ti vishja cizmet nuk i hynte mbrenda kemba...po mendoja "what the hack, cfare ju deformua kemba or something"...mundohem tia nxe por jo...pastaj ve re qe mbrenda ne fund fare kishte nje top te vogel...grrhhh
Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 06-01-2012 më 00:23
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Rexho qe e ka dasht ni shpull a dy e ka dasht lol
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Krijoni Kontakt