Postuar më parë nga hot_prinz Doc, mos me ngacmo, se vdiqa. Te lodhi eeeeeeeeee
Unë jam njeri i thjeshtë. Kënaqem me pak. Më mjafton më e mira.
po humb durimin damn it...grhhhh
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Postuar më parë nga fashion_girl Po mendoj te haj nai gjo se kam gjith diten vetem me nje got limonat!!kriza bon te veten une po ha petulla me djath edhe me mjalt do paksa?
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Postuar më parë nga *~Rexhina~* po humb durimin damn it...grhhhh ene po u nxef kjo siper, duhet me pas kujdes se te thyn ne mes..10 metra larg duhet ti rrish :P
Postuar më parë nga Meriamun ene po u nxef kjo siper, duhet me pas kujdes se te thyn ne mes..10 metra larg duhet ti rrish :P une e lexova keshtu po humb burrin tim
Postuar më parë nga 2043 Te lodhi eeeeeeeeee Doc miku im, nese nje dite sdo te jem me. Ty te kam deshmitar.
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Postuar më parë nga hot_prinz Doc miku im, nese nje dite sdo te jem me. Ty te kam deshmitar. Jo, jo une nuk pash gje
Postuar më parë nga thirsty une e lexova keshtu po humb burrin tim jo mer jo..lool ps..po mendoj qe me disa tipa nuk shtyhet or daj..te shkon dita malore..lool
Postuar më parë nga 2043 Jo, jo une nuk pash gje Doc, mos me leviz ne fjale here e pashe e here nuk e pashe. Nigjom mu, dikush duhet te mbijetoje, behu i forte.
Postuar më parë nga hot_prinz Doc, mos me leviz ne fjale here e pashe e here nuk e pashe. Nigjom mu, dikush duhet te mbijetoje, behu i forte. nuk ma mban vella. Ajo te vret per nje fjale goje
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt