Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 34
    Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    @Marinari Baba Fajes !!!

Ne te gjitha temat ben te njejtin postim. Nuk ke diçka tjeter. Te pakten bej ndonje koment tendin. Vetem kopjo/ngjit ngele. Ke ndonje norme te caktuar apo çfare ???

Nuk po te kthen pergjigje ndonje shkodran apo kuksian per naften qe i shiste Milloshevicit. Ndoshta ai mund t'a kete njohur edhe me shume ngaqe nuk shiste nafte vetem nje dite ne vit.
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Afer Baba Fajes Maska e Marinari
    Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    @Marinari Baba Fajes !!!

Ne te gjitha temat ben te njejtin postim. Nuk ke diçka tjeter. Te pakten bej ndonje koment tendin. Vetem kopjo/ngjit ngele. Ke ndonje norme te caktuar apo çfare ???

Nuk po te kthen pergjigje ndonje shkodran apo kuksian per naften qe i shiste Milloshevicit. Ndoshta ai mund t'a kete njohur edhe me shume ngaqe nuk shiste nafte vetem nje dite ne vit.
    Blu,

Ti beson se di diçka, kjo nuk është tragjike. Por, nëse besoni se dini diçka dhe atë nuk e mbështetni me fakte, atëherë këtu janë vetëm dy mundësi. Njëra, se jeni injorant. Domethënë besoni se dini pa ditur gjë, dhe kjo është e falshme, sepse të gjithë njerëzit janë injorantë në një çështje apo tjetrën. Tjetra, se jeni shpifës. Domethënë ju e dini se nuk keni fakte dhe dëshmi, apo se ato ndoshta janë krejt ndryshe nga sa ju përpiqeni t'i paraqitni, dhe madje as vetë nuk besoni në atë që thoni apo shkruani, por megjithatë e thoni dhe e shkruani.

PS. norme ke ti, sepse ua ka mbush Saloja barkun mish!

Novus Ordo Seclorum Maska e Exxon
    Anëtarësuar
    27-12-2011
    Vendndodhja
    Kra.Vin.
    Postime
    158

Smile

@Marinari Baba Fajes !!!

gjithsesi eshte interesante dhe ja vlen te lezosh artikullin!!!
    ...nuk ka komunist me te keq se komunisti antikomunist!!!

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga Marinari Lexo Postimin
    Blu,

Ti beson se di diçka, kjo nuk është tragjike. Por, nëse besoni se dini diçka dhe atë nuk e mbështetni me fakte, atëherë këtu janë vetëm dy mundësi. Njëra, se jeni injorant. Domethënë besoni se dini pa ditur gjë, dhe kjo është e falshme, sepse të gjithë njerëzit janë injorantë në një çështje apo tjetrën. Tjetra, se jeni shpifës. Domethënë ju e dini se nuk keni fakte dhe dëshmi, apo se ato ndoshta janë krejt ndryshe nga sa ju përpiqeni t'i paraqitni, dhe madje as vetë nuk besoni në atë që thoni apo shkruani, por megjithatë e thoni dhe e shkruani.

PS. norme ke ti, sepse ua ka mbush Saloja barkun mish!

Ti ke fakte dhe une shpif apo une kam fakte dhe ti shpif ???

Une them se ai qe shpif je ti, sepse bazohesh ne nje gjysem artikulli gazete pothuajse plotesishte te genjeshtert. Ndersa une bazohem ne ate çfare me kane treguar "kondrabandistet". Dhe te kam thene qe nuk kondrabandohej vetem nafte, por gjithçka. Kondrabandiste nuk ishin vetem shkodranet e koplikasit, por edhe kuksianet e hasianet.

Shkruaj tani, Sala furnizonte komplet Serbine e Malin e Zi me gjithçka. Dhe korrieret e tij ishin edhe kosovaret e shqiptaret e Malit te Zi. Te gjithe punonin vullnetarisht per armaten jugosllave.
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Ti ke fakte dhe une shpif apo une kam fakte dhe ti shpif ???

Une them se ai qe shpif je ti, sepse bazohesh ne nje gjysem artikulli gazete pothuajse plotesishte te genjeshtert. Ndersa une bazohem ne ate çfare me kane treguar "kondrabandistet". Dhe te kam thene qe nuk kondrabandohej vetem nafte, por gjithçka. Kondrabandiste nuk ishin vetem shkodranet e koplikasit, por edhe kuksianet e hasianet.

Shkruaj tani, Sala furnizonte komplet Serbine e Malin e Zi me gjithçka. Dhe korrieret e tij ishin edhe kosovaret e shqiptaret e Malit te Zi. Te gjithe punonin vullnetarisht per armaten jugosllave.
    Blue,

Me demagog si ti më ka rënë të rri shpesh. Shihet qartë që politika e ditës të ka goditur pamëshirshëm. Qëndrim servil mbajnë njerëzit pa karakter të fortë. Aty ku juve u jepet rasti të fitoni për mirëqenien personale ju bashkoheni edhe me djallin. Ju zgjidhjen kombëtare e shihni me dylbi kthyer mbrapsht, sepse largpamësia nuk gjendet në fjalorin tuaj. Ju shkelni mbi gjithçka dhe nuk pyesni për çmim. Nëse me këto shkrime të thata mëndoni ta bindëni dikënd, kjo është një shenjë e marrëzisë. Ju vetë shkruani, vetë shpifni dhe vetë arsyetoni shpifjen.

Me një fjalë rrugë të mesme nuk ka, sepse lavdia dhe turpi, patriotizmi dhe tradhtia nuk mund të bashkëjetojnë. Sali Berisha dhe bashkudhtarët e tij ecin besnikërisht në rrugën e Esat Pashë Toptanit, njohin vetëm nënshtrimin dhe politikë në dëm të çështjes kombëtare.

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga Exxon Lexo Postimin
    gjithsesi eshte interesante dhe ja vlen te lezosh artikullin!!!

"Zoti na ruajtë,- u përgjigja i gatshëm. Vetëm propozoj që t’i respektoni në mënyrë të ngjashme, siç vepron p.sh. ish
    Republika Jugosllave e Maqedonisë. Nëqoftëse do të pranohet kjo që kërkoj unë, çdo qytetar i pjesës veriore të Shqipërisë
    mund të siguronte një fitim të mirë. Nuk është e vështirë që ta llogarisësh atë, nëqoftëse nisesh nga supozimi që është
    minimumi një pfening për litër". E përsëris, këtë do ta bënin qytetarët dhe jo shteti, kështu që sanksionet formalisht do të
    respektoheshin…. Nuk ishte nevoja të vazhdoja. Ishte më mirë që disa argumenta të mos përmendeshin. Gjendja e
    atëhershme ekonomike në Shqipëri, nga pikëpamja jonë, ishte krejtësisht shqiptare. Pjesa qendrore e shtetit, mbështetja e
    pushtetit të presidentit Berisha, jetonte në sajë të ndihmës humanitare dhe donacioneve të varfëra.
    Pjesa jugore u mbështet tek Greqia, ku shumë persona punonin në mënyrë legale ose në të zezë. Rajoni verior shkodran,
    nuk kishte perspektivën tjetër, përveç, në bazë të propozimit tim, t’i kushtohej tregtisë së naftës me Liqenin e Shkodrës.
    Sidoqoftë, unë e dija që ai e di që unë këtë e di. Dhe, kjo ishte gjithçka! Thellë në vete isha i sigurt, që ai do ta pranonte
    ofertën. E dija që një fuqi e huaj, para së gjithash Amerika nuk do ta ndalonte të vepronte kështu. Sepse, megjithëse dukej
    paradoksale, shkelja në mënyrë të tillë e sanksioneve ishte pikërisht në frymën e tyre. Qëllimi i kreatorëve të tyre nuk ishte
    që në të mbeteshim me çdo kusht pa pikë nafte, por vetëm ta paguanim shtrenjtë dhe ta gjenim atë në mënyrë të
    mundimshme.
    Përveç kësaj, sasia më e madhe e parave do të kalonte nga Jugosllavia në Shqipëri. Këtu gjente shprehjen e vet
    pragmatizmi i njohur amerikan. Përse të harxhonin paratë e veta duke ndihmuar Shqipërinë, kur mund të krijonin kushtet
    që në vend të tyre të punonte dikush tjetër? Prandaj Amerika, e cila sheh dhe di çdo gjë që ndodh në botë, nuk tentoi
    kurrë ta pengonte në mënyrë serioze "naftësjellësin", i cili u nis me të vërtetë së shpejti nëpërmjet Liqenit të Shkodrës.

Sidomos ky paragraf ...

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga Marinari Lexo Postimin
    Blue,

Me demagog si ti më ka rënë të rri shpesh. Shihet qartë që politika e ditës të ka goditur pamëshirshëm. Qëndrim servil mbajnë njerëzit pa karakter të fortë. Aty ku juve u jepet rasti të fitoni për mirëqenien personale ju bashkoheni edhe me djallin. Ju zgjidhjen kombëtare e shihni me dylbi kthyer mbrapsht, sepse largpamësia nuk gjendet në fjalorin tuaj. Ju shkelni mbi gjithçka dhe nuk pyesni për çmim. Nëse me këto shkrime të thata mëndoni ta bindëni dikënd, kjo është një shenjë e marrëzisë. Ju vetë shkruani, vetë shpifni dhe vetë arsyetoni shpifjen.

Me një fjalë rrugë të mesme nuk ka, sepse lavdia dhe turpi, patriotizmi dhe tradhtia nuk mund të bashkëjetojnë. Sali Berisha dhe bashkudhtarët e tij ecin besnikërisht në rrugën e Esat Pashë Toptanit, njohin vetëm nënshtrimin dhe politikë në dëm të çështjes kombëtare.

Une nuk i kam lejuar kurre vetes te qendroj me shpifes denigrues di ty. Servil je ti dhe sëra jote e sigurimsave. Une mireqenien time personale e realizoj me forcen e shpatllave te mia, te cilave i them faleminderit çdo mbremje.

Jeni ju dhe rraca juaj e peshtire qe erdhet ne pushtet me vrasje, bastisje e grabitje. Jeni ju qe falet (as nuk e shitet) "Kosoven mike" tek vellezerit serb. Harruat kosovaret qe kerkonin strehim si i kthenit nen vargonjte e UDB ??? Tregoju kosovareve per marreveshjen qe kishit me UDB !!!

Kur u bete kaq shpejt nacionalist ju social-komunistat ?!? Ju nacioanlistet i vrate neper pusi e kurthe pas shpine, se balle per balle kishit frike e dhisnit salc.
    E harruat kaq shpejt batalionin grek te dislokuar ne Yzberisht qe ju mbronte ???

Te hapni barkun kur beni si te dhimbsur per Kosoven apo kur merrni ne mbrojtje te persekutuarit.

Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Blu Berisha,

Perrallat orientale kane nje Nastradin dhe nuk kane nevoje per nje Nastradin tjeter si ty!

Nje gje dihet dhe duhet te besohet se; e verteta nuk mund te maskohet gjate! Ajo eshte kokeforte dhe i thene te gjitha klishete, te gjitha pengesat te çfaredo natyre qofshin.
    Matrapazet, lakejt, dredharaket, asnjehere ne historine e njerezimit nuk i kane sjelle kombit te tyre gje te mbare. Ata jane te destinuar te perfundojne me turpe. Dihet se turpi nuk ka plumb per te vrare fizikisht, por ndergjegja nese ekziston duhet te gervishet sadopak.

Shihet qarte, jo vetem ne kete forum, por edhe nje jeten e perditshme se disa nga ata qe gervallen per mbrojtjen e vlerave kombetare, per te cilat vlera ata vete nuk e kane dhene asnje qime te flokut, ne raste te ndryshme notojne edhe ne ujrat antikombetare te saliberishisteve!

Nese ke nevoje te defrehesh, te shkon defrimi me Maqallarjotin! Do te mesosh shume nga forumi me mesuesin!

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Une nuk i kam lejuar kurre vetes te qendroj me shpifes denigrues di ty. Servil je ti dhe sëra jote e sigurimsave. Une mireqenien time personale e realizoj me forcen e shpatllave te mia, te cilave i them faleminderit çdo mbremje.

Jeni ju dhe rraca juaj e peshtire qe erdhet ne pushtet me vrasje, bastisje e grabitje. Jeni ju qe falet (as nuk e shitet) "Kosoven mike" tek vellezerit serb. Harruat kosovaret qe kerkonin strehim si i kthenit nen vargonjte e UDB ??? Tregoju kosovareve per marreveshjen qe kishit me UDB !!!

Kur u bete kaq shpejt nacionalist ju social-komunistat ?!? Ju nacioanlistet i vrate neper pusi e kurthe pas shpine, se balle per balle kishit frike e dhisnit salc.
    E harruat kaq shpejt batalionin grek te dislokuar ne Yzberisht qe ju mbronte ???

Te hapni barkun kur beni si te dhimbsur per Kosoven apo kur merrni ne mbrojtje te persekutuarit.
    te lumshin duat per kete qe ke shkruajtur
    akoma me shume te lumshinnnnnnnnnnnnnnnn duart per thenien qe ke shkruajtur

"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Novus Ordo Seclorum Maska e Exxon
    Anëtarësuar
    27-12-2011
    Vendndodhja
    Kra.Vin.
    Postime
    158
    Sidomos ky paragraf ...
    artikulli lexohet ne teresi, jo vetem pjesa qe te intereson ty. Gjithsesi nuk ke pse te flasesh me pasion mbi tema qe kerkojne gjakftohesi! Nuk ndahet populli ne kominusta dhe jo komunista or lum miku, ka 21 vjet qe ka rene ai sistem, ne ate kohe une kam qene 8 vjec. Ca dreqin me lidh mua pershembull me komunizmin?!?!

Gjithsesi ne teresi besoj qe Marinari ka dashur te nxjerre ne dukje nje fenomen qe asnjehere nuk eshte pranuar nga pushtetaret e sotem. Le ta analizojme ne teresi, dhe jo paragrafet qe na pelqejne te ndikuar nga bindjet politike. Nqs Berisha e ka kaq shume perzemer veriun sic e ka edhe veriu Berishen perzemer, le ta tregoje tani sepse ai milet as atehere dhe as tani nuk po sheh investime. Ku shkuan leket e Shqiponjes atdhetare qe mendonte vetem per popullin...?

Kam frike se zoteria dragobian bashke me pak njerez te tjere jane perfituar shume por kane ndare shume shume pak. Leku modh ne veri mo!!!! Apo harruam se u permbyt 3 here Shkodra vetem vjet!?

Leji me daku menjane televizorin bardhezi se ka dale ai me ngjyra ka 20 vjet.
    ...nuk ka komunist me te keq se komunisti antikomunist!!!

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •