Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    Citim Postuar më parë nga zend Lexo Postimin
    Ja nje vjershe per Saliun e Dydrinosit dhe per Greqerit e Alboshttp://www.youtube.com/watch?v=rBzjn...eature=related
    Mire qe nuk ke nxjerr edhe Veli Llakajn aty ne parakalim.

Me poshte ke rastin te njihesh me nje "intelektual" klasi:

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Nuk më thua, ç'far ka e folura greqisht, përbën ndonjë problem??

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Nuk më thua, ç'far ka e folura greqisht, përbën ndonjë problem??
    Nuk do te perbente asnje problem, nese Papandreu do ti dergonte PS nje pershendetje ne shqip! PASOK dhe Papandreu kuptojne me mire se Rama gjuhen angleze.

Ndersa kjo quhet perulje!

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Nuk do te perbente asnje problem, nese Papandreu do ti dergonte PS nje pershendetje ne shqip! PASOK dhe Papandreu kuptojne me mire se Rama gjuhen angleze.

Ndersa kjo quhet perulje!
    Nuk më thua: Sa herë i ka folur Berluskoni Berishës shqip??

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Nuk më thua: Sa herë i ka folur Berluskoni Berishës shqip??
    E njejta gje! Perulje! Edhe Berisha eshte munduar te paraqitet si filoitalian!

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    E njejta gje! Perulje! Edhe Berisha eshte munduar te paraqitet si filoitalian!
    Po keshtu eshte ! PERULJE ! Perulje deri ne nxjerrjen e b...ne shesh ! Po nuk te kemi pare apo degjuar t'i drejtohesh kesaj klase politike dhe idhullit tend Sali Berrishes qe ka 20 vjet qe "lufton" dhe militon ne kete politike shteterore , duke e "kritikuar" vesin e tij per nxjerrjen e b..... sic e do greku , serbi apo italiani !

Apo je dhe ti idhtar i kesaj b.ythenxjerrje ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 02-01-2012 më 13:11

Citim Postuar më parë nga zend Lexo Postimin
    Po keshtu eshte ! PERULJE ! Perulje deri ne nxjerrjen e b...ne shesh ! Po nuk te kemi pare apo degjuar t'i drejtohesh kesaj klase poltike dhe idhullit tend Sali Berrishes qe ka 20 vjet qe "lufton" dhe militon ne kete politike shteterore , duke e "kritikuar" vesin e saj per nxjerrjen e b..... sic e do greku apo serbi !

Apo je dhe ti idhtar i kesaj b.ythenxjerrje ?
    Shiko mos u mundo te luash keto rolin "neutral" sepse sado qe te mundohesh eshte forumi ai qe te nxjerr se kush je!

Ndersa une vitin qe kaloi kam thene ne kete forum se Shqiperise nuk i pershtatet lidershipi aktual (natyrisht jo te gjithe) per nga mendesia!

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=138346&highlight=lidershipi+shqip tar

Personalisht ne Shqiperi nuk shoh lidership qe t'i pergjigjet gjendjes ekonomike, politike dhe shoqerore, ne te cilen ajo gjendet.

Qe nga viti 1992 atje gjithçka sillet e pshtillet rreth Nanos, Berishes, Gjinushit, Cekes, Ruçit, Dokles, Rames, Zogajt, Ngjeles, Milos, Mejdanit, Islamit, Dade, Mustafajt & Co dhe kjo kaste politike ua ka mbyllur rrugen fytyrave te reja, qe do te sillnin nje mendesi tjeter te te berit politike, larg konfrontimeve individuale dhe partiake.

Cfare mund te presesh nga nje person i vjeteruar ne ide si Rama, qe drejton PS qe nga viti 2005 dhe vetem ne fund te vitit 2011 na paraqiti nje program "fitues" per vitin 2013! Nje program qe lirisht mund te quhet nje perkthim i shkrimeve te Google!

Cfare mund te presesh nga nje vend, ku mendimi vertitet sipas çmimit me te cilin ata porositin shkrimet!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 02-01-2012 më 13:29

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Cfare mund te presesh nga nje vend, ku mendimi vertitet sipas çmimit me te cilin ata porositin shkrimet!
    Bëhu pak i sinqertë: Sa i ke honoraret për shkrimet që bie këtu??

V.o. Mbase shkruan dhe gjetkë me pagesë por unë nuk e di.

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Shiko mos u mundo te luash keto rolin "neutral" sepse sado qe te mundohesh eshte forumi ai qe te nxjerr se kush je!

Ndersa une vitin qe kaloi kam thene ne kete forum se Shqiperise nuk i pershtatet lidershipi aktual (natyrisht jo te gjithe) per nga mendesia!

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=138346&highlight=lidershipi+shqip tar

Personalisht ne Shqiperi nuk shoh lidership qe t'i pergjigjet gjendjes ekonomike, politike dhe shoqerore, ne te cilen ajo gjendet.

Qe nga viti 1992 atje gjithçka sillet e pshtillet rreth Nanos, Berishes, Gjinushit, Cekes, Ruçit, Dokles, Rames, Zogajt, Ngjeles, Milos, Mejdanit, Islamit, Dade, Mustafajt & Co dhe kjo kaste politike ua ka mbyllur rrugen fytyrave te reja, qe do te sillnin nje mendesi tjeter te te berit politike, larg konfrontimeve individuale dhe partiake.

Cfare mund te presesh nga nje person i vjeteruar ne ide si Rama, qe drejton PS qe nga viti 2005 dhe vetem ne fund te vitit 2011 na paraqiti nje program "fitues" per vitin 2013! Nje program qe lirisht mund te quhet nje perkthim i shkrimeve te Google!

Shiko , une e kuptoj qe nuk je ne gjendje te njohesh termin "neutral" ! Eshte njelloj sikur t'i kerkosh Berrishes te njohe termin "shqiptarizem" ! Eshte lodhje e kot , apo jo ?

Une e vertetoj se jam "neutral" , pikerisht sepse nuk je ne gjendje te me kuptosh ti !

Te qenit "neutral" , nuk do te thote qe te mos kesh ngjyre dhe forme dhe per rrjedhim nje qenie pa vlere , me te gjithe dhe me asnje ! Te qenit neutral do te thote qe si pikenisje dhe si pikemberritje te kesh vetem atdheun dhe asnje person , parti apo grup personash parasysh !

Mbeshtetja e personave , partive apo grupit te personave te behet vetem atehere dhe per veprimet qe ata i bien dobi atdheut ! Ky eshte "neutrali" ! I kunderti i ketij eshte "neandertali" !
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 02-01-2012 më 14:09

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Ky sit eshte i teri antishqiptar.
    Jane mbledhur tere ata qe luajne karten e antishqiptarizmes, qe nga kriminele te lidhur me krime qe kane bere ne sherbim te Berishes dhe i ka fluturuar berisha jashte si puna Ilir Kumbaros per ti shpetuar drjetesise.
    Shto dhe filo sllave dhe filogreke pa hesap te cileve u lejohet te shkruajne cdo gje boll te jete antishqiptare.
    Shto dhe mllefazhinjte e komunizmit qe per me qesharaken shpetimin e gjejne po tek komunistet.
    Te gjithe bashke vjellin pa hesap antishqiptarizmen, dhe kerrkush i ndalon i fshin postet a i ben ban.
    Te tjeret qe kerkojne te flasin shqip dhe per Shqiperine u vihen shkopinj nen rrota, u fshihen postet i behet ban etj etj.
    Albania Uber Alles

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •