ju lutem me ndihmoni kush di ndonje nga ju te flasesh nga shqiperia me kompjuter me ameriken ne telefon pa leka,,,kishim gimelin dhe me mernin nga shqiperia pa lek po e kane bere me leka tani e kisha mire faleminderit
ju lutem me ndihmoni kush di ndonje nga ju te flasesh nga shqiperia me kompjuter me ameriken ne telefon pa leka,,,kishim gimelin dhe me mernin nga shqiperia pa lek po e kane bere me leka tani e kisha mire faleminderit
http://www.voipraider.com/en/calling-rates.html
Po te marresh nga Europa Ameriken nga kompjuteri eshte falas,mund te marresh numer telefoni shtepie me tel(landline),ose marresh ne telefon nje numer celulari ne Amerike dhe eshte perseri falas.Te tabela e rates telefonatat qe i behen telefonave ne Amerika jane falas.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Ben seven-ndihmuesi..
baba im po lexonte gazeta ne internet sot..
i kam then mo luaj gje vetem lexo e kur don dicka me thirr..
mirpo se cfar ka prekur padashje dhe cdo gje ne ekran del kokposht.. sikur te kesh kthyer kokposht ekranin..
cte benj or ben djali..
??
ku te shtyp e ku te klikoj a prek ..
.
Si fillim klikohet ne start.
Ne kutine bosh mbi start(win 7)
shkruan dxdiag
Siper te menuja e startit klik ne dxdiag.exe
Te dritarja qe hapet klikohet ne Display.
Aty te device cfare shkruan tek name:
ATI.......?
Radeon?
AMD.......?
Nvidia Ge Force....?
Nqs shkruan ATI,ose Radeon,ose AMD,atehere kompjuteri ka ATI video karte dhe vazhdohet sipas figures se dyte poshte.
Shkohet me klik nga 1-shi deri te 9-a.
Nqs kompjuteri eshte me windows XP provohen butonat ne tastjere sipas figures se pare.
Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 30-12-2011 më 19:13
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Landline eshte falas,nqs merr nga Shqiperia nje numer landline(telefon shtepiak)ne Amerike.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Krijoni Kontakt