Postuar më parë nga maryp me gjithe qef thirsty faleminderit maryp ne raste te tilla ta shperblefsha
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Postuar më parë nga Etna Etna O le lelelelelelelel barku Te kuptova shume mire : p Kur te jesh gati me thuaj : p Etna, ooo lelelele, supozoj nje prudence ne suspencen abdomenale. Thirsty cne edhe ty barku, mos je shtatezene?
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Po mua cfare diagnoze me jep ?
Postuar më parë nga hot_prinz Etna, ooo lelelele, supozoj nje prudence ne suspencen abdomenale. : D Thirsty cne edhe ty barku, mos je shtatezene? : D me eshte fto byca kam fjet NEKID
Postuar më parë nga Etna Etna Po mua cfare diagnoze me jep ? Etna, nuk ishte diagnoze por pyetje. S'dua te te shqetsoj pa nevoje, prandaj per nje diagnoze te sigurte me duhet te bej investigime direkte lokale.
Postuar më parë nga hot_prinz Etna, nuk ishte diagnoze por pyetje. : p S'dua te te shqetsoj pa nevoje, prandaj per nje diagnoze te sigurte me duhet te bej investigime direkte lokale. Shiko shiko ,doktoraturen ke mbaruar ?
Postuar më parë nga thirsty me eshte fto byca : D kam fjet NEKID : D Ku fjete bro, ne Central Park? Postuar më parë nga Etna Etna Shiko shiko ,doktoraturen ke mbaruar ? : syze : p Etna, pervoja gjithmone qendron mbi tituj.
Postuar më parë nga hot_prinz Ku fjete bro, ne Central Park? : D Etna, pervoja gjithmone qendron mbi tituj. Aj belliv in ju
sa bukur dalin fotot ke pema me drita ....
Unë jam njeri i thjeshtë. Kënaqem me pak. Më mjafton më e mira.
Postuar më parë nga 2043 sa bukur dalin fotot ke pema me drita .... Te ajo pema ne qender ?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt