hahahahahohohoho ,taman edhe kjo ju duhet dhe fituat kushtin per liberalizim te vizave![]()
Normal se kunder
Edhe pyet pse?!Kunder sepse nje tentativ e till eshte e smur patologjike,eshte kunder rrjedhes se pjellshmrise qe eshte si produkt i natyres apo zotit po te doni...
Keto gejet do duhet ti pyesim e dijne keto se nga ku vrime kane dal ,apo nuk e kane iden fare se si vjen deri te riprodhimi i njeriut??....
Pro pa hezitim.Jeni pro apo kundër martesave gay në Kosovë dhe pse?
Meqenese thone qe xhaxhi Enver na ishte gay.. atehere gay te tille miresevine.. ndoshta se paku nje na del si xhaxhi.. dhe nje do te mjaftonte.. per t'ja bere ate punen tere kesaj klase te qelbur politike qe kemi sot.
Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!
Un personalisht jam pro.
Jo ne kosove por ne te gjith boten.
Jo per gjo po sa mo shum bq apo homoseksuale te deklarohen aq me mir per mu se kom me shum mundsi me kap naj dashnore te hajrit :P
Nothing against gay people por martesa duhet te jet midis nje burre & grua any other way is too weird. Ketu ne amerik e kerkojne martesen per benefits por ne kosove pse eshte kaq e rendesishme lol apo thjesht ka dale moda.
I LOVE GOD
j&g
Se pari kisha deshiru qe ndonje Gay te me shpjegoj se cka kuptojne me martese, a jan te paknaqun me normat ligjore ,apo botkuptimin e shoqerise???
Babai dhe nena ime kurr nuk kishin pas kunor para ndonje organi te regjistrimeve civile,por per ter boten kane qene TE MARTUAR, per ter BOTEN KANE QENE BURRE E GRUA , kan lindur 8 femije!!
Patjeter qe po....Do ti sherbej politikaneve Kosovar dhe Shqiptar qe te martohen me njeri-tjetrin
Psh: Berisha me Thacin etj
Revolution 1848
Mendoj se ai qe eshte kunder eshte kunder per cdo shtet qe te behet fjale dhe jo vetem per vendin e vet dhe e anasjellta. Une them tu japim te drejte ta provojne dhe ata martesen se cfare eshte. Pse vetem ne heterot duhet ta vuajme?!![]()
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt