Close

Rezultati i Sondazhit: A e keni blere librin e Enver Hoxhes te shkruar nga Blendi Fevziu ?

Votues
62. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • E kam blere

15 24.19%
  • Nuk e kam blere

17 27.42%
  • Do ta blej

7 11.29%
  • Nuk do ta blej

23 37.10%
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 41
  1. #-9

A e keni blere librin e Enver Hoxhes te shkruar nga Blendi Fevziu ?

Na jepni pershtypjet e juaja per kete liber dhe sa i sakte eshte pershkrimi i biografise se Enver Hoxhes

Revolution 1848

2. #-8
    Pse mer vetem une i kisha leket teper per me e ble
    Revolution 1848

3. #-7
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    une thjeshte kame lexuar ato qe ka nxierr shtypi por per mendimin tim vetem biografi nuk mund te quhet ai liber

ENVER HOXHA sipas BLENDIT do ishte titulli me i saket

e pashe mbrem tek ORA NEWS dhe me ate qe po shikoje une BLENDI me shume libra po i dorzon neper studiot TV sesa po shet

4. #-6
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    E kam ble dhe e kam lexuar ka ditė....
    Njė pėrpjekje serioze gazetareske pėr tė skicuar njė figurė aq komplekse....
    Natyrisht,pikėvėshtrimi i Blendit nė kėtė libėr, nuk ėshtė dhe nuk pretendon tė jetė monografi historike,sepse mungojnė edhe shumė dokumente nga arkivat gjermane, italiane, ruse,serbe,greke,britanike,franceze , belge....
    Ky libėr ,ėshtė njė cytje sfiduese pėr njė historian qė do tė bėjė emėr nė tė ardhmen...
    Ndoshta edhe nuk ėshtė koha tė shkruhet diēka mė serioze te shqiptarėt, pėr kėtė tip njeriu....
    Friga qė ngjallė ky emėr edhe sot te tė gjallėt,viktima tė sistemit, ėshtė aq e fuqishme sa qė bllokon trurin e shumė njerzėve,sidomos tė politikės....
    Edhe pas 22 vitesh,ne nuk kemi ligj pėr hapjen e dosjeve tė kohės sė dikataturės....!
    Ky fakt tregon se sa larg jemi nga koha e shkrimit tė biografive tė persanazheve tė kėtilla...
    Megjithate,Blendi Fevziu meriton njė bravo tė madhe, pėr trimrinė dhe guximin intelektual,qė e filloi punėn pėr krijimin e klimės pėr shkrimin e historisė sė vėrtetė,tragjedisė sė pafund qė pėrjetoi ky komb nga kjo kllapė njerzish tė tmershėm....!

5. #-5
    i/e regjistruar Maska e Jeto_Jeten
    Anėtarėsuar
    05-11-2002
    Vendndodhja
    "20 mije lega nen det" ...duke eksploruar...
    Postime
    342
    sa kom fillu me e lexu. kot thon sndrysho dot e kalumja, hoxha bleu ene shiti historin sic ia ka dasht qejfi. puna me ca osht qe kur mso prallat gjith jetn, realiteti osht i papranushm
    He who learns but does not think, is lost! He who thinks but does not learn is in great danger.

6. #-4
    Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    E kam blere vetem sa per kurreshtje por ende skam fillu ta lexoj... Por po e lexojn te tjeret.

7. #-3
    i/e regjistruar Maska e Ēaushi
    Anėtarėsuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Nė Atdhe!
    Postime
    3,283
    Para pak dite me ra ne dore libri ...dhe jam duke e lexuar...
    Dhuro shumė...e prit pak!

8. #-2
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ato qe ka shkruar blendua ne liber i ka then brari ketu ne forum vite me pare.
    ndryshimi eshte se brari nuku ka marr asnje k,oqe leku nga qo pune..kurse blendua do marre e mir ben qe i merr.. le ti gezoje..

lol

me ckam lexu ne shtyp.. blendua nuku thot asnje te pavertete..

sic thot ai jan gjerat..

jam dakort me gurkuqin.. qe thot mes tjerash se.. blendua ka treguar guxim me kte liber..
    nuk eshte e lehte..

..

kulishet enveriste te llojit polpotiste jan akoma te forte..
    shembull..
    banda hakmarrja ne vend te jet ne litar apo biruce.. tall ko.qet ne qender te eu-se..bruksel..

kurse kulishi i rucit vret njerez me x6 ne mes te tiranes e nuku i hin ferr as ne bith e as ne kembe..

po keshtu kulishi tjater ja vrau nipin adilit carcan.. dhe terr syri nuku i beri.. apo kulishi i kulishes se ed rucit.. cuni i llluiz papapapa a si e ka prapa.. e vrau njerin e.. qef o qerrata..

ose edvinua mbledh nje ushtri me horra e sulmon shtetin demokratik..dhe asnje kime bithe sja preku kush..

pra enveroizma eshte ne plot fuqin e saje..

le ne kosove..ububuja..

atje enveroizma eshte ne cdo shpi rrug e zyre shteti..

pra nuku do e ket te lehte blendushi inė..

e shoh ne forum..

behen moderatore e moderatoresha enveristet vetem per nje qellim..

te perjashtojn brarin..

po shyqyr qe nje cop nick jam ketu .. mendo te isha trup njeriu..
    me kishin grire me kose e hanxhare keta kulisheria enveriste ketu ne forum..

apo sjan lukuni pa fund..

vajza gra kopila te rinj e burra..

tmerr..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Brari : 21-12-2011 mė 17:41

9. #-1
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    ato qe ka shkruar blendua ne liber i ka then brari ketu ne forum vite me pare.
    ndryshimi eshte se brari nuku ka marr asnje k,oqe leku nga qo pune..kurse blendua do marre e mir ben qe i merr.. le ti gezoje..

lol

me ckam lexu ne shtyp.. blendua nuku thot asnje te pavertete..

sic thot ai jan gjerat..

jam dakort me gurkuqin.. qe thot mes tjerash se.. blendua ka treguar guxim me kte liber..
    nuk eshte e lehte..

..

kulishet enveriste te llojit polpotiste jan akoma te forte..
    shembull..
    banda hakmarrja ne vend te jet ne litar apo biruce.. tall ko.qet ne qender te eu-se..bruksel..

kurse kulishi i rucit vret njerez me x6 ne mes te tiranes e nuku i hin ferr as ne bith e as ne kembe..

po keshtu kulishi tjater ja vrau nipin adilit carcan.. dhe terr syri nuku i beri.. apo kulishi i kulishes se ed rucit.. cuni i llluiz papapapa a si e ka prapa.. e vrau njerin e.. qef o qerrata..

ose edvinua mbledh nje ushtri me horra e sulmon shtetin demokratik..dhe asnje kime bithe sja preku kush..

pra enveroizma eshte ne plot fuqin e saje..

le ne kosove..ububuja..

atje enveroizma eshte ne cdo shpi rrug e zyre shteti..

pra nuku do e ket te lehte blendushi inė..

e shoh ne forum..

behen moderatore e moderatoresha enveristet vetem per nje qellim..

te perjashtojn brarin..

po shyqyr qe nje cop nick jam ketu .. mendo te isha trup njeriu..
    me kishin grire me kose e hanxhare keta kulisheria enveriste ketu ne forum..

apo sjan lukuni pa fund..

vajza gra kopila te rinj e burra..

tmerr..
    Ne paraqitjen e librit munguan dy persona. Bamir Topi dhe Edi Rama.

Mire Edi Rama se dihet, po Bamiri pse?

Brari je ikona e forumit! Kete ta them pa doreza dhe prej te gjitha shkrimeve te tua, gjithkush qe ka ditur ti lexoje ato, ka perftuar dhe eshte kthjelluar per shume ēeshtje.

Je nje enciklopedi virtuale per t'u patur lakmi!

Ndersa enverizmi vetem sa ka filluar te dale ne skene, sepse koha do te sjelle kush e di se sa e sa rrefime te tjera, qe per nga shkalla e kriminalitetit nuk do te munden te gjejne nje te dyte per ta krahasuar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DYDRINAS : 21-12-2011 mė 18:09

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Ajo cka gazetari perpiqet ne kete liber eshte te shese titullin e bashke me te edhe librin, por fatkeqesisht blendi nuk eshte hulumtues i mire per mos ta quajtur shtremberues apo de3formues te fakteve historike.

Nese blendit do ti ofrohej 1 e 100 nga arkiva franceze do kapte koken me duar per gabimet ne ate liber

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •