Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 92
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar mė parė nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Kur ka vdek Enveri une kam qesh. Me vinte vetvetiu dhe kisha shume frike, sepse aty prane ishte Sahit Dollapi dhe nje shok i ngushte i Mero Bazes i cili ne nje ēast me pa dhe me tha: "po ti po qesh ore"!

Sa here qe ndizej televizioni Sahiti na ngrinte ne kembe dhe na detyronte te mbanim 1 minute zi! Ec e mos u ngri!

Nuk e mohoj qe kam qene ne pamje te kufomes se Enverit dhe tek varrezat e deshmoreve, sepse ishte detyrim, perndryshe nuk gjeje vrime.

Ndersa ne te dya anet e bulevardit, gjate ceremonise se varrimit, kalonin agjente te Sigurimit qe na pyesnin si e keni emrin dhe regjistronin me aparate speciale.
    edhe brari ka ken me ty e keni qesh te dy bashke biles kujtohem
    kur ngritet dhe dy gishtat para arkivolit te shokut enver
    u tregut tamam burra te dy
    pffff kurse une i kam urinu ne fytyre para e te vdiste e me thoshin ato te lagjes ca ben mer se do ju internojne po une se caja fare urinoja pa pushim
    JO SEKS PARA MARTESE

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Sikur ne te njejtin kohe qe po qanin, sikur te hidheshin nga avionet Amerikane/Koreano Jugore/Japonez...mallra me ushqim, lodra, dhe dhurata, keta njerez do vraponin me aq sa kan qe ti kapnin ato gjera.

Keto imazhe na kujtojn sec ishim edhe ne dikur dhe pse demokracia vlen me shume sesa cdo gje tjeter.
    Korea e Veriut nuk krahasoet me vendet e tjera. Kan nje terren qe mezi rritet dicka per te ngrene per te ushqyer popullsine, dhe kane sistemin me te eger qe eshte njohur.

Edhe sikur Korea e Veriut te lirohej nga neser, gjithnje do mbetet vend i prapambetur edhe sikur ti hedhesh me triliona dollar investim. Ka mbetur mbrapa edhe Gjermania Lindore ne krahasim me Gjermanin Perendimore, e jo keta qe jan nga fundi i botes.

Nejse, tashti e ka rradhen djali i ri, Kim Jong-Un te mari kreun. Shume thone qe eshte tip i urt dhe qe nuk flet shume. Por ama ata te urtit te vejn zjarrin me shume. Nuk do jet cudi, qe ky te jet me i semure nga babai Hollivud i tij!
    Il Club Pił Titolato Al Mondo

Heavy Metall Maska e trestenik
    Anėtarėsuar
    18-10-2010
    Postime
    353
    ishalla edhe filder kastro mas tina shkon .
    High Voltage , Power Supply

Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    me kujtohet kur vdiq Enveri kam qene ushtar. qanin tere oficeret e ushtaret ne pergjithesi. Doja te qaha edhe une , por nuk e di pse spo mundesha dhe me vinte turp qe s`po qaja dot si shoket . Komisari shikonte me bisht te syrit kush qante me shume e kush me pak dhe ndihesha ne siklet Vura doren tek syte dhe i ferkoja fort se mos nxirja ndonje pike, por per dreq spo mundesha... eh me ka mbetur merak qe s`qava dot ne mortin e diktatorit
    hahahahaa sa kom qesh me kte hahaha...me e modhja ishte,se qaje e nuk dije se per se qaje hahah
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga POKO : 19-12-2011 mė 20:16

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    skam lexuar shume per kete figur ama jam familiar me kete keng "te tij"

I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga POKO : 19-12-2011 mė 21:00

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Po me fidelin ca dreqin kerkoni?
    Fideli me king kongun jane si nata me diten.

Pastaj fideli eshte plak. Nje dite do vdesi edhe ai. Nuk jetojne dot njerezit pergjithmone.

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Po me fidelin ca dreqin kerkoni?
    Fideli me king kongun jane si nata me diten.

Pastaj fideli eshte plak. Nje dite do vdesi edhe ai. Nuk jetojne dot njerezit pergjithmone.
    Ēdo komunjar ėshtė kriminel,si tė tillė nuk kanė ēka tė kėrkojnė nė kėtė botė....pra,edhe Fideli yt le tė ketė tė njėjtin fat....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 20-12-2011 mė 00:40
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    djali i tij erdhi ne fuqi

hajde lavazh truri qe i kan bere atij populli, si edhe neve ne kohen e enverit

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    po ki mo gjatovinua.. qysh ju a llavazhoje trurin juve..

qe nga gėrqia i muarr m.uterit u a pagoj otopuzin.. dhe..

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •