keta koreanet qenka me keq se ne shqipetaret,ne e qame diktatorin por keta bejne si te cmendur
sa me e egert diktatura aqe me shume te dashka populli
keta koreanet qenka me keq se ne shqipetaret,ne e qame diktatorin por keta bejne si te cmendur
sa me e egert diktatura aqe me shume te dashka populli
Boboooo paska vdekur babai ideologjik i Saliut.
Ngushėllime Brarit dhe DYSHKUMBINASIT.![]()
Qarja duhet te jete ngjitese , ashtu si e qeshura .
Do jete shume interesante pas disa vitesh , kur Koreja te behet nje vend demokratik, keta qe qajne me ze e me shkulje flokesh do jene ata qe me shume do e shajne Diktatorin.
... eh historia vazhdon...... dhe ligjet e saj jane te padiskutueshme![]()
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Kur ka vdek Enveri une kam qesh. Me vinte vetvetiu dhe kisha shume frike, sepse aty prane ishte Sahit Dollapi dhe nje shok i ngushte i Mero Bazes i cili ne nje ēast me pa dhe me tha: "po ti po qesh ore"!
Sa here qe ndizej televizioni Sahiti na ngrinte ne kembe dhe na detyronte te mbanim 1 minute zi! Ec e mos u ngri!
Nuk e mohoj qe kam qene ne pamje te kufomes se Enverit dhe tek varrezat e deshmoreve, sepse ishte detyrim, perndryshe nuk gjeje vrime.
Ndersa ne te dya anet e bulevardit, gjate ceremonise se varrimit, kalonin agjente te Sigurimit qe na pyesnin si e keni emrin dhe regjistronin me aparate speciale.
me kujtohet kur vdiq Enveri kam qene ushtar. qanin tere oficeret e ushtaret ne pergjithesi. Doja te qaha edhe une , por nuk e di pse spo mundesha dhe me vinte turp qe s`po qaja dot si shoket. Komisari shikonte me bisht te syrit kush qante me shume e kush me pak dhe ndihesha ne siklet Vura doren tek syte dhe i ferkoja fort se mos nxirja ndonje pike, por per dreq spo mundesha... eh me ka mbetur merak qe s`qava dot ne mortin e diktatorit
![]()
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Shihni ndonje ndryshim
Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
nje nder gjerat me te cuditshme qe kam pas lexuar rreth tij eshte se i mesohet femijeve te vegjel sikur ai eshte (ishte) nje supernjeri me mbifuqi nga me te ndryshmet. nje nder to eshte edhe kontrollimi i motit.
praktikisht bie shi vetem nese do ai. lol.
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt