Ps3 me te vertete ka shume grafik te bukur.
Une e kam tashme me vite dhe me te thene te drejten xbox 360 e kam cuar ne pension me kohe.
Kur ndizja xbox duhej te ngrije shume volumin e tv se u dukte si tren nga zhurma![]()
Ps3 me te vertete ka shume grafik te bukur.
Une e kam tashme me vite dhe me te thene te drejten xbox 360 e kam cuar ne pension me kohe.
Kur ndizja xbox duhej te ngrije shume volumin e tv se u dukte si tren nga zhurma![]()
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
[QUOTE=Zabimaru;2793534]kta njerez sjan mire [QUOTE]PS3 deri tashti e tej kalon fuqin e PC's ne grafi dhe detajeMa ha mendja e ka thene ngaqe PS3 kishte Heavenly Sword e Resistance qe duken goxha mire po ti shikosh ne video. Ama pastaj kur i luan vete ne PS3 (lojerat e mesiperme shkojne ne maksimum 720p ne PS3, te pakten ne demot qe kam shkarkuar une) e shikon cdo te thote te mos kesh antialiasing. Po qe libraria e PC ne ate kohe kishte lojera si Call of Duty 2 e Splinter Cell DA qe mundohen te duken relativisht reale e perdorin palete te zymte prandaj kur shikon nje loje me lloj lloj efektesh speciale, vende te imagjinuara e ngjyra te ndezura duket me e terheqshme.ku jeton ti me plako, ceshte ky univers ku PS3>PC, PC e ka lind PS3
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
Dihet qe PC nuk krahasohet me ps3 . Ne fakt si krahasim nuk ka kuptim sepse ps3 eshte nje konsole qe ato parametra ka gjith kohes kurse pc eshte nje makine qe mund te modifikohet ne max.
Keyboard not found .... press any key to continue!
xbox 360... besomeni,microsoft kurr nuk zgjenjen,edhe sony gjigan i teknologjise........ sdi te ndaj shapin nga sheqeri/
ne kemi PS3 ne shpi shume i mire esht Xbox nuk na pelqen fort edhe pse grafikun ke lojnat e ka me te mire se PS
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
une kam xbox 360
nuk para e luaj aq shume
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Ma jep mua se ps3 im eshte i vetmuar![]()
PS3, e parė jashtė qė kanė bėrė njė kompjuter super me ta! 2 tė gjitha, ne kemi njė shfletues web, ju as nuk kanė youtube! Njė tjetėr arsye ėshtė PS ishte rreth njė brez para se Xbox doli, e cila ishte fillimisht njė kompjuter dell ndryshuar deri, ps3 ishte i pari qė tė ketė HDMI internet, pa tel, dhe Microsoft ende nuk ka dalė me njė sistem portativ lojrave. pastaj fakti tyre Xbox360 ka kaq shumė cartoon ju pyesim veten nėse ėshtė e rėndė, ajo gjithashtu shpenzimet e you50 bucks nė vit, dhe paratė nė bateri AA. Dhe sė fundi, kontrollues Xbox ėshtė vetėm njė modded kontrollues PS2/PS3
Jo reklama ne firme! Stafi forumit.
Hmm...
![]()
Krijoni Kontakt