Close
Faqja 21 prej 50 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 499
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-05-2011
    Postime
    60
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Ke haruar nje "detaj te rendesishem", se arabet rane ne kontakt me keto dije PAS MUHAMEDIT A.S. Kjo e para.

Dhe e dyta: Muhamedi a.s. permendi gjera qe s'ishin ne keto dije. Si p.sh: Zgjerimi i Universit. I cili u zbulua shume vone nga shkenca moderne dhe me mjete te sofistikuara.

Ketu eshte qellimi im. Se Muhamedi a.s. nuk kishte gjasa keto ti dinte nga vetja, po jane informata qe i jane dhene nga Zoti, si argument per vertetesine e tij.

Pėr kėtė gjė duhet tė kemi Kuranin e parė, origjinali qė u shkruajt nga Muhamedi ose ai qė e shkruajti pėr tė. Pa pasur atė shumė thjesht shumė gjėra duke kaluar nga goja nė gojė mund tė kenė ndryshuar kuptim dhe shumė dije si kėto tė lartpėrmėdura mund tė jenė futur nė Kuran gjatė asaj kohe nga persona si ju pasi kanė menduar se nė kėtė mėnyrė e bėnin atė mė tė besueshėm.

Dhe nqs s'ke Kuranin e parė mos fillo kot me ofendime ose pallavra pėr ti hedhur poshtė pa prova...
    Leni kisha ene xhamija
    Feja e Shqiptarit asht Shqiptaria

Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga endri19 Lexo Postimin
    D.m.th ti po pranon se ka prova arkeologjike prej 35.000-30.000 vjetėsh mė parė kur njeriu modern u shfaq? WOW...po ēa kėrkon akoma kėtu atėherė? Ik mo nė njė konferencė shkencore e trego zbulimin tėnd se mund tė marrėsh ē'mimin NOBEL...
    Mos na trego pėrralla pėr arkeologjinė tani se ėshtė shkence ekzakte o shoku dhe gjithēka thua vėrtetohet lehtė dhe genjeshtrat duken qė prej Ferrit...
    Nė fillimet e njerėzimit s'ka pasur fe fare or zotėri, as mono e as poli. Fetė e para u shfaqėn kur u krijua shkrimi, dmth rreth 5000 vjet mė parė dhe ishte Shamanizmi dhe adhurimi i paraardhėsve. Kjo gjė vėrehet edhe sot nė fiset prehistorike qė jetojnė ende sot nė pyjet e Amazonės.Pas kėsaj kaluam nė Poli e mė pas nė Mono. Prandaj mos mė bė gau gau me argumente historike se s'ėshtė fusha juaj.
    Mos tė dėgjoj njeri tjetėr se le nam. Si e shpjegon feja jote faktin qė ti je 99.9% i ngjashėm me shimpazetė gjenetikisht? Edhe qimet e tua e vėrtetojnė qė dikur ke qėnė njė gjitar me qime aka majmun
    1) Prova...ku i ke?
    2) Prova...ku i ke?
    3) Pse pak i ke 1000 vjet histori greke e romake pėr kėtė gjė? Se aq vjet kanė fetė politesite...
    4)Librat ku i ke (?)...silli. Kėto janė prova. Mungesa e librave do tė thotė qė ti gėnjen dhe do vazhdosh tė gėnjesh derisa ti sjellėsh kėtu librat. Kjo ėshtė shkenca. Jo me kanė qėnė e duhet tė kė qėnė ose ka pasur po me ka dhe ja ku i ke... Big-Bang ēa? Fol Shqip mor burr'. Kjo ėshtė pėrgjigje interesante sepse vėrteton tėrė atė qė unė kam thėnė pėr zotin dhe qė ėshtė pjellė e njeriut. Njeriu i lashtė, edhe ju s'dini pėrgjigjet pėr shumė pyetje dhe pėr t'u pėrgjigjur i fusni njė 'E ka bėrė Zoti' sepse se shpjegoni dot.Ja ku qėndron ideologjia e zotit, ose krijimi i tij. Fli i qetė tani se s'ka Ferr mqs s'ka zot 2 Ofendime nė njė postim qė ėshtė kundėr ofendimeve. Shumė interesante!
    Pash Zotin, a ja ke idene se cka po flet, o pasardhes i majmunit??

99.9% me shimpanzon hahahahahah.

Besimtare i denje i nje "teorie" e cila ende nuk eshte vertetuar.

Edhe nga shkenca qenke amator.

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar mė parė nga Antiproanti Lexo Postimin
    Te besosh eshte edhe te shpresosh.
    Pa besim, ne kuptimin e shpreses, bota apo jeta njerzore do te ishte dicka e ngajshme me ate te kafsheve tjera.
    Besimi (shpresa) ne decka, edhe ne Zot, eshte pjese e pandashme e qenjes njerzore. Ketu nuk qendron problematika e besimit (shpreses). Problematike eshte organizimi politik, nacional, racor, grupor etj.. i besimeve(shpresave) te ndryshme. Problemi kryesor jane kishat, xhamiat dhe predikuesit (ne shumicen e rasteve fundamentalist dhe intolerant) e feve....
    Cka nese eshte besimi ne zot pjes e pa ndashme e njeriut, plus kjo edhe nuk eshte bash e vertet, se besimi eshte mungese e dijenis.

Te shpresosh nuk eshte njesoj si te besosh.

Tema eshte hapur ne kontekstin e pyetjes drejtuar ateisteve, por ju asnjeri spergjigjeni sinqerisht ne pyetjen drejtuar juve dhe te gjithe e devijoni kahjen e temes, po kado qe te ktheheni ju pres une me reakcionin e duhur
    Si per fillim pyetja eshte jo adekuate edhe nuk ka kuptim.

Kjo pyetje ka po aq kuptim sa pyetja POR SIKUR ZANAT E MALIT TE EGZISTONIN.

Un nuk shof arsye pse duet te jap pergjigje reth dickaje qe nuk esht logjike ka mungese faktesh edhe nuk esht vertetuar asnjer

Gabim! Kurani dallon nga Bibla ne shume gjera:

1. Kurani eshte vetem nje verzion, dhe ska kontradikta ne te.
    2. Kurani eshte ruajtur ne gjuhen origjinale ne te cilen eshte zbritur.
    3. Besimi ne kuran eshte i qarte, ska absurditet ne te.
    1. Kurani esht nje verzjon me plot kontradikta edhe gabime.

2. Pun e madhe, edhe libri i te vdekurve ne egjipt eshte ruajtur ne formen e Hieroglifeve, nuk e shof se cfar lloj argumenti eshte ky.

3. Besimi ne kuran eshte po aq i qart sa besimi ne zotin Mithra, ne Vishna ose ne Babadimrin edhe Piter Panin.

Mirepo kjo tregon se ti s'ke lidhje as per Biblen e as per Kuranin.
    Kjo tregon se ti meresh me parasupozime edhe je tu fol kot.

1. ti nuk me njef mua

2. nese ti nuk me njef mua ti nuk e di kush jam edhe cka di un

3. ket qe e the ishte me kot se koti.

Jo se me te vertete eshte ashtu??? Te sfidoj ta argumentosh se nuk eshte me te vertete ashtu. Eja te shohim se kush ka argumente me te forta.
    Jo nuk eshte ashtu.

Ti nuk mund te me sfidosh perderisa ti je ai i cili pretendon qe e din te verteten, un jam ai i cili dyshon ne at qe thua ti osae e mohon edhe eshte absurditet edhe e PA MUNDUR te vertetohet negativja.

Bara e argumentimit edhe e vertetimit bie ke ai i cili ben deklarimin/pohimin/pretendimin.

Gabim. Islami ka vetem nje liber, te ruajtur ne origjinal, ska shume verzione te Kuranit dhe s'ka kontraditka ne te.
    Po kurani eshte nje verzion poashtu edhe Pralla e Aladinit me tepikun fluturues eshte nje verzion a don te thuash se tepiku fluturues egziston pershkak se pralla e Aladinit eshte nje verzion.

Poashtu edhe Libri i te Vdekurve ne Egjipt eshte nje verzion edhe plot libra te tjera jan qe jan vetem nje verzione po kjo nuk tregon ASGJE per saktesine ose vlefshmerine e nje libri

Te sfidoj ta argumentosh te kunderten. Ose perndryshe ti je "Chicken".
    Te Sfidosh dikend te argumentoje Negativen eshte Devijimi ose gab imi logjik me i madh qe egziston.

Une do ta Argumentoj te kunderten kur ti do ma vertetosh se Piter Pani, Mithra, Zeusi, Jupiteri edhe nja 5000 ZOtrat e tjer nuk egzistojne.

Vertetimi i negatives eshte devijim logjik e quajn argumentum ad ignorantiam

edhe njeher po e perseris, Bara e vertetimit edhe Argumentit bie te ai i cili e ben pohimin ose pretendimin, une jam ai qe nuk beson edhe ti duet te me bindish se ti je ai i cili ben pretendime.

Gabim je. Islami dallon shume nga krishterizmi dhe hebreizmi. Ne momentin qe i fute te gjitha fete ne nje these, e tregove idiotizmin dhe injorancen tende.

Pse ti si ateist a nuk "beson".

A e ke pare majmunin duke u bere njeri???

A e ke pare te gjithe Univerzin qe je i sigurt se Parajsa dhe Ferri nuk ekzistojn???

Apo thjesht "beson se majmuni eshte bere njeri" dhe "beson se parajsa dhe ferri nuk ekziston."

S'paku besimi jone ka mbeshtetje, besimi i juaj eshte hamendje!
    Ky diskutim i perngjan nivelit me te ulet qe egziston.

Thjesht nese vazhdon te me referohesh si injorant un do ndal diskutimin me ty se nuk kam nevoj te diskutoj me dikend qe nuk i permbahet temes edhe kalon ne sulme personale.

Eshte mire te qetsohesh edhe ti dedikohesh temes dhe jo mua si person.

Un jam Agnostic, nuk jam ateist, let's get things clear.

Argumenti a e ke par Majmunin duke u ber njeri eshte nje prej Argumenteve me te dobta qe mund dikush ti hase.

Ti a e ke par zotin ndonjer??? a e ke par engjuj?? a ke par zoti si ben njeriun prej Balte ?

Si e para Origjina e Specjeve edhe Teorija e Evolucjonit ASNJEHER ne ASNJE MOMENT nuk cek se njeriu e ka prejardhjen prej majmunit, duket se je shum i dezinformuar edhe besoj ne baz te kesaj qe thua se ti nuk e ke iden se per cka flet Evolucjoni.

Une nuk e di a Egziston Parajsa apo Feri edhe ket as ti nuk e din edhe ket askushb nuk e din jo vetem un edhe ti.

Ne baz te vezhgimeve, zbulimeve edhe cdo gjeje qe njef Astronomia edhe Kosmologjia moderne nuk ka ASNJE shenj per egzistimin e ASNJE parajse ose Ferri.

Edhe nese ka nuk esht problem se nuk ka nevoj ti besoj dickaje absurde sic eshte Parajsa edhe ferri.

te kemi te qart Mos besimi nuk eshte besim, une nuk besoj se Majmuni eshte bere njeri edhe kete nuk e thot asnje shkenc moderne as vet Origjina e Specjeve nuk e thot kete, kjo eshte dicka qe ti e fantazove vet ne moment, te lutem hape librin Origjina e Specjeve edhe e gjen shum qart se si jan keto pun.

Un NUK besoj se egziston feri edhe nuk besoj se Njeriu ka prejardhjken nga majmuni une E DI se njeriu ka prejardhjen nga Primatet e vjeter qe kan egzistuar para njeriut edhe ky eshte fakt i vertetuar me argumente, Antropologjike, Gjenetike edhe kimike edhe ktu nuk ka hapsir per besim pervechse per pranim te realitetit edhe fakteve,

Besimi eshte i nevojshem ne Injoranc, te besosh eshte te mendosh dicka eshte e vertet ne munges te fakteve edhe argumenteve.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sturmgewehr : 14-12-2011 mė 10:03
    Mia San Mia

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga endri19 Lexo Postimin
    Pėr kėtė gjė duhet tė kemi Kuranin e parė, origjinali qė u shkruajt nga Muhamedi ose ai qė e shkruajti pėr tė. Pa pasur atė shumė thjesht shumė gjėra duke kaluar nga goja nė gojė mund tė kenė ndryshuar kuptim dhe shumė dije si kėto tė lartpėrmėdura mund tė jenė futur nė Kuran gjatė asaj kohe nga persona si ju pasi kanė menduar se nė kėtė mėnyrė e bėnin atė mė tė besueshėm.

Dhe nqs s'ke Kuranin e parė mos fillo kot me ofendime ose pallavra pėr ti hedhur poshtė pa prova...
    Kjo e tregon injorancen tende rreth Kuranit.

Gjerat nuk kane kaluar nga goja ne goje, po jane transmetuar edhe ne menyre te shkruar edhe jane ruajtur nga qindra e mijera HAFIZ, te cilet e dinin cdo pjese te tij permendesh, dhe e lexonin ne namazin e tyre 5 here ne dite.

Hafizlere te tille ke edhe sot, saqe nese Imami gabon ne nje shkronje, ata qe jane pas tij menjeher ia permiresojn gabimin.

S'ka pasur gjasa qe as nje shkronje e tij te ndryshoj e jo me shume.

Ajo qe eshte faktike tash eshte:

1. Kurani eshte i ruajtur ne te njejten gjuhe ne te cilen ka zbritur.
    2. Kurani eshte vetem nje verzion. Nuk ka verzione te ndryshme.

Po pasi qenke kurioz, ja ku e ke Kuranin e shkruar nga Othmani, nje shoke prej shokeve te profetit Muhamed a.s.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Postime
    315

1. Kurani eshte i ruajtur ne te njejten gjuhe ne te cilen ka zbritur.
    2. Kurani eshte vetem nje verzion. Nuk ka verzione te ndryshme.

Po pasi qenke kurioz, ja ku e ke Kuranin e shkruar nga Othmani, nje shoke prej shokeve te profetit Muhamed a.s.
    poashtu te te ceki, kurani eshte shkruajtur 20 apo me shume vite mas vdekjes te muahmedit, edhe nese ke pak njohuri nga historia do e dish se ka pas shum mos marveshje reth asaj se cilat Surah do jen te para renditja e surave edhe keshtu me radh, plus te pakten 60% i kuranit ne at koh nuk ka qen i shkruajtur po ka qen i mbajtur ndermend, ka qen i mbajtur mend permendsh nga ana e Ashabeve ose njerzve te tjer edhe 20 vite mas vdekjes te pejgamberit eshte ber perbledhja edhe at kuran qe e postove besoj se eshte ay.
    Mia San Mia

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga Sturmgewehr Lexo Postimin
    1. Kurani esht nje verzjon me plot kontradikta edhe gabime.
    Ti bere pohim tash, se ka kontradikta, na sill argumente, ne qoftese je i sinqert, pastaj mos thuaj se ty nuk te bjen bara e argumentimit.

2. Pun e madhe, edhe libri i te vdekurve ne egjipt eshte ruajtur ne formen e Hieroglifeve, nuk e shof se cfar lloj argumenti eshte ky.
    Une e tregova superioritetin qe ka Kurani ndaj librave tjere fetare, sa i perket kesaj qe thua ti, cdokush qe ka dy fije mend e qe i ka lexuar te dyja din ta beje dallimin

3. Besimi ne kuran eshte po aq i qart sa besimi ne zotin Mithra, ne Vishna ose ne Babadimrin edhe Piter Panin.
    Gabim. Kjo tregon se ti s'ke lidhje me Kuranin, se ke lexuar asnjeher. Ai eshte liber qe e ndryshoi njerezimin ne teresi. Po ti s'ditke asgje nga historia islame dhe nga jeta e profetit Muhamed a.s.

Ti nuk mund te me sfidosh perderisa ti je ai i cili pretendon qe e din te verteten, un jam ai i cili dyshon ne at qe thua ti osae e mohon edhe eshte absurditet edhe e PA MUNDUR te vertetohet negativja.

Bara e argumentimit edhe e vertetimit bie ke ai i cili ben deklarimin/pohimin/pretendimin.
    Dhe ti ke deklaruar se Kurani ka kontradikta, pa sjellur asnje argument. Dhe ke deklaruar se besimi ne te eshte i paqarte, perseri, pa sjellur asnje argument.

Po kurani eshte nje verzion poashtu edhe Pralla e Aladinit me tepikun fluturues eshte nje verzion a don te thuash se tepiku fluturues egziston pershkak se pralla e Aladinit eshte nje verzion.

Poashtu edhe Libri i te Vdekurve ne Egjipt eshte nje verzion edhe plot libra te tjera jan qe jan vetem nje verzione po kjo nuk tregon ASGJE per saktesine ose vlefshmerine e nje libri
    Kjo tregon se ti s'ke lidhje, sepse krahason Kuranin me perallen e Aladinit, apo me dicka tjeter te ngjashme.

Kurani ka permendur pershembull ne ate kohe se Universi Zgjerohet.

Ky eshte vetem nje shembull konkret. Me sqaro ti mua si eshte e mundur kjo gje???

Asnje ateist ska pergjigje per kete.

edhe njeher po e perseris, Bara e vertetimit edhe Argumentit bie te ai i cili e ben pohimin ose pretendimin, une jam ai qe nuk beson edhe ti duet te me bindish se ti je ai i cili ben pretendime.
    Edhe ti ben pretendime, mos ja fut kot, ben pretendime sa te duash, cdogje qe ti e thua eshte pretendim, te cilin duhet ta argumentosh, perndryshe pretendimi yt ska asnjefar perparesie ndaj pretendimit tim. Pos kesaj une kam argumente te qarta dhe per te cilat ti ske asnje pergjigje.

Ky diskutim i perngjan nivelit me te ulet qe egziston.

Thjesht nese vazhdon te me referohesh si injorant un do ndal diskutimin me ty se nuk kam nevoj te diskutoj me dikend qe nuk i permbahet temes edhe kalon ne sulme personale.

Eshte mire te qetsohesh edhe ti dedikohesh temes dhe jo mua si person.

Un jam Agnostic, nuk jam ateist, let's get things clear.

Argumenti a e ke par Majmunin duke u ber njeri eshte nje prej Argumenteve me te dobta qe mund dikush ti hase.

Ti a e ke par zotin ndonjer??? a e ke par engjuj?? a ke par zoti si ben njeriun prej Balte ?

Si e para Origjina e Specjeve edhe Teorija e Evolucjonit ASNJEHER ne ASNJE MOMENT nuk cek se njeriu e ka prejardhjen prej majmunit, duket se je shum i dezinformuar edhe besoj ne baz te kesaj qe thua se ti nuk e ke iden se per cka flet Evolucjoni.

Une nuk e di a Egziston Parajsa apo Feri edhe ket as ti nuk e din edhe ket askushb nuk e din jo vetem un edhe ti.

Ne baz te vezhgimeve, zbulimeve edhe cdo gjeje qe njef Astronomia edhe Kosmologjia moderne nuk ka ASNJE shenj per egzistimin e ASNJE parajse ose Ferri.

Edhe nese ka nuk esht problem se nuk ka nevoj ti besoj dickaje absurde sic eshte Parajsa edhe ferri.

te kemi te qart Mos besimi nuk eshte besim, une nuk besoj se Majmuni eshte bere njeri edhe kete nuk e thot asnje shkenc moderne as vet Origjina e Specjeve nuk e thot kete, kjo eshte dicka qe ti e fantazove vet ne moment, te lutem hape librin Origjina e Specjeve edhe e gjen shum qart se si jan keto pun.

Un NUK besoj se egziston feri edhe nuk besoj se Njeriu ka prejardhjken nga majmuni une E DI se njeriu ka prejardhjen nga Primatet e vjeter qe kan egzistuar para njeriut edhe ky eshte fakt i vertetuar me argumente, Antropologjike, Gjenetike edhe kimike edhe ktu nuk ka hapsir per besim pervechse per pranim te realitetit edhe fakteve,

Besimi eshte i nevojshem ne Injoranc, te besosh eshte te mendosh dicka eshte e vertet ne munges te fakteve edhe argumenteve.
    Origjina e specieve. Liber i cili qe nga shkruarja e tij "kishte probleme" te cilat ende nuk jane zgjidhur. Liber i cili ende ka ngelur nje teori.

Ok ti beson se je pasardhes i nje njeriu qe i perngjante MAJMUNIT.

What's the difference???

Ti perseri "beson". Kjo eshte poenta ime.

Edhe pres pergjigje nga ateistet e zgjuar: Si eshte e mundur Muhamedi a.s. t'i dinte ne ate kohe gjithe ato fakte shkencore qe u zbuluan shume me vone????

Pres pergjigje bindese. Deri tash askush s'ka sjellur te tille.

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga Sturmgewehr Lexo Postimin
    poashtu te te ceki, kurani eshte shkruajtur 20 apo me shume vite mas vdekjes te muahmedit, edhe nese ke pak njohuri nga historia do e dish se ka pas shum mos marveshje reth asaj se cilat Surah do jen te para renditja e surave edhe keshtu me radh, plus te pakten 60% i kuranit ne at koh nuk ka qen i shkruajtur po ka qen i mbajtur ndermend, ka qen i mbajtur mend permendsh nga ana e Ashabeve ose njerzve te tjer edhe 20 vite mas vdekjes te pejgamberit eshte ber perbledhja edhe at kuran qe e postove besoj se eshte ay.
    Gabim je! Tash ja ke futur kot.

Kurani eshte shkruar qe ne kohen e Muhamedit a.s.

Othmani i cili ishte shok i Muhamedit a.s. e dinte permendesh Kuranin, mirepo edhe ai edhe te tjeret para tij i tubuan te gjithe Hafizleret e tjere, qe ta tregojne sinqeritetin e tyre para popullit qe mos t'i akuzoje dikush per dicka.

Dhe kete gje e pohojne Orientalist me te flaket kunder islamit.

Ju si duket po na sillni pallavra kafenesh.

S'eshte e vertete se Kurani eshte shkruar me vone, po e verteta eshte se eshte shkruar ne kohen e Muhamedit a.s.

i/e regjistruar Maska e gilberto
    Anėtarėsuar
    08-09-2009
    Vendndodhja
    Durres Albania
    Postime
    128
    dicka qe pohoet ,,pa argument,,,mund edhe te hidhet posht pa argument,,,,, ti deri tani ate bere na tregove dicka po pa na sjell argumente,,,edhe ne ,,nuk eshte nevoja te sjellim argument per ta rrezuar ate qe ti the,,,,,,,eshte detyra jote te nasjellesh argumentin per te na bindur,,, nese ske argument vet,,pse na kerkon neve argument,,,

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga gilberto Lexo Postimin
    dicka qe pohoet ,,pa argument,,,mund edhe te hidhet posht pa argument,,,,, ti deri tani ate bere na tregove dicka po pa na sjell argumente,,,edhe ne ,,nuk eshte nevoja te sjellim argument per ta rrezuar ate qe ti the,,,,,,,eshte detyra jote te nasjellesh argumentin per te na bindur,,, nese ske argument vet,,pse na kerkon neve argument,,,

Kush ore s'ka argument??? Ti a je ne rrjedhoja me biseden tone???

Une thash: Argumenti im i prere eshte se Muhamedi a.s. ka permendur gjera te cilat shkenca i ka zbuluar 1400 vite me vone.

A nuk eshte argument se ai e merte diturine nga Zoti fakti se ne Kuran ceket se:

1. Universi zgjerohet.
    2. Qielli ka veti kthyese.
    3. Qielli ka shtresa.
    4. Fazat e zhvillimit te embrionit ne mitren e nenes.
    5. Kodrat levizin.
    6. Majet e gishterinjeve te njerezve jane nje kod.
    7. Ndjenja e djegies eshte ne lekure.
    8. Toka eshte e rumbullaket. etj etj etj.

Ka edhe shume me shume se keto, lexoje temen "Shkenca moderne zbulon mrekulli te reja ne Kuran." per me teper.

i/e regjistruar Maska e gilberto
    Anėtarėsuar
    08-09-2009
    Vendndodhja
    Durres Albania
    Postime
    128

A nuk eshte argument se ai e merte diturine nga Zoti fakti se ne Kuran ceket se:

1. Universi zgjerohet.
    2. Qielli ka veti kthyese.
    3. Qielli ka shtresa.
    4. Fazat e zhvillimit te embrionit ne mitren e nenes.
    5. Kodrat levizin.
    6. Majet e gishterinjeve te njerezve jane nje kod.
    7. Ndjenja e djegies eshte ne lekure.
    8. Toka eshte e rumbullaket. etj etj etj.

.
    ok shkenca jon i zbuloj vetem sot,,, por civilizimet me te hershme i dinin para se zoti tja thoshte muhamedit,,,

Faqja 21 prej 50 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •