Ky diskutim i perngjan nivelit me te ulet qe egziston.
Thjesht nese vazhdon te me referohesh si injorant un do ndal diskutimin me ty se nuk kam nevoj te diskutoj me dikend qe nuk i permbahet temes edhe kalon ne sulme personale.
Eshte mire te qetsohesh edhe ti dedikohesh temes dhe jo mua si person.
Un jam Agnostic, nuk jam ateist, let's get things clear.
Argumenti a e ke par Majmunin duke u ber njeri eshte nje prej Argumenteve me te dobta qe mund dikush ti hase.
Ti a e ke par zotin ndonjer??? a e ke par engjuj?? a ke par zoti si ben njeriun prej Balte ?
Si e para Origjina e Specjeve edhe Teorija e Evolucjonit ASNJEHER ne ASNJE MOMENT nuk cek se njeriu e ka prejardhjen prej majmunit, duket se je shum i dezinformuar edhe besoj ne baz te kesaj qe thua se ti nuk e ke iden se per cka flet Evolucjoni.
Une nuk e di a Egziston Parajsa apo Feri edhe ket as ti nuk e din edhe ket askushb nuk e din jo vetem un edhe ti.
Ne baz te vezhgimeve, zbulimeve edhe cdo gjeje qe njef Astronomia edhe Kosmologjia moderne nuk ka ASNJE shenj per egzistimin e ASNJE parajse ose Ferri.
Edhe nese ka nuk esht problem se nuk ka nevoj ti besoj dickaje absurde sic eshte Parajsa edhe ferri.
te kemi te qart Mos besimi nuk eshte besim, une nuk besoj se Majmuni eshte bere njeri edhe kete nuk e thot asnje shkenc moderne as vet Origjina e Specjeve nuk e thot kete, kjo eshte dicka qe ti e fantazove vet ne moment, te lutem hape librin Origjina e Specjeve edhe e gjen shum qart se si jan keto pun.
Un NUK besoj se egziston feri edhe nuk besoj se Njeriu ka prejardhjken nga majmuni une E DI se njeriu ka prejardhjen nga Primatet e vjeter qe kan egzistuar para njeriut edhe ky eshte fakt i vertetuar me argumente, Antropologjike, Gjenetike edhe kimike edhe ktu nuk ka hapsir per besim pervechse per pranim te realitetit edhe fakteve,
Besimi eshte i nevojshem ne Injoranc, te besosh eshte te mendosh dicka eshte e vertet ne munges te fakteve edhe argumenteve.
Krijoni Kontakt