Close
Faqja 31 prej 50 FillimFillim ... 21293031323341 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 499
    "Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    E pse ateher kur Kisha udhehiqte Europen ndodhen krimet me te medha kunder dijes dhe shkencetareve?

Vetem mos me thuaj se tash Europa udhehiqet sipas frymes kishtare, sepse do te me leshoj shpirti duke qeshur.

Tash Europa eshte shume shume larg kishes, dhe kjo gje eshte shkak i prosperitetit te saj.

Keto jane FAKTE, kurse romantizmi krishter eshte dicka tjeter.
    E din ti se "cka i ka thėnė dhia deles"? jajajja, e more njeri, kur ti flet me gjuhen e kritikes!!!!!!! Ani "FAKT"-et tua! janė dyert e xhamiave qe po lahen me gjak aq sa po detyrohet bota e krishtere tu shkoj ne ndihmė dhe ta sjelle frymen e drejtesise dhe demokracisė ne ata popuj.

Me vjen keq per gjendjen e atyre qe nuk kan Krisht-erim.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni77_toni : 16-12-2011 mė 19:16
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    E din ti se "cka i ka thėnė dhia deles"? jajajja, e more njeri, kur ti flet me gjuhen e kritikes!!!!!!! Ani "FAKT"-et tua! janė dyert e xhamiave qe po lahen me gjak aq sa po detyrohet bota e krishtere tu shkoj ne ndihmė dhe ta sjelle frymen e drejtesise dhe demokracisė ne ata popuj.

Me vjen keq per gjendjen e atyre qe nuk kan Krisht-erim.

Yes, Bushi kur e filloi luften ne Irak tha "CRUSADE" dhe me te vertete e solli frymen e drejtesise atje duke i vrare me shume se 1 milion njerez. Bash fryme krishtere.

Ju a e dini se jeni kriminelet me te medhej ne historine njerezore???

Nejse, kthehu tash dhe koncentrohu tek ateistet

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Jo, mendon ti se shteti udhėheqet nga kriminelet, nga cubat pa Zot, nga njerez qe ti ruajnė sytė, ajo eshte epa kontestueshme.
    Me te vertet nuk e kam iden se per cka je duke folur, kete une asnjer nuk e kam thene, kete po e thua ti, je duke me nxjer prej konteksti.

Nuk e di ne cfar baz logjike erdhe te ky perfundim.

Ku ka Krisht ka paqe dhe demokraci, nuk ka krim as nuk ka korrupcion.
    Giordano Bruno, Galileo Galilei, Michael Servetus.

Me qindra mij viktima ne Witch Hunt

Inkuizicjoni Spanjoll me shum se 300 000 Viktima.

Kryqezatat

Bindjet te forta Katolike te HITLERIT edhe qe thoshte se ben punen e zotit.

etj etj etj........

PA PYETI GJITH KETO NJER, KETO NJEREZ NUK MENDOJN SI TY

Kemi deshmi gjendjen aktuale, u pa ajo dhe nuk po shkojmė ma largė, po ndalem ne Shqiperi me "xhaxhin" Enver qe pergjaku token duke perjashtuar Zotin.
    Prap se prap Xhaxhi asnjer nuk mund ti beje konkurenc fes Krishtere edhe kishes Katolike, Xhaxhi Enver pergjaku token 50 - 60 vjet kurse Kisha katolike pothuajse 2 Milenjume te plota.

Edhe ai mendoj njete sic mendon ti, i vrau te krishterėt duke i quajtur shpiun te vatikanit dhe....., por e qoj popullin dhe shtetin ne mjerim.
    Ngadal ngadal, bjeri frenave njer.

Ti as nuk e din kush jam un edhe as nuk e ke iden se cka mendoj une, vetem je tu trokit ne ere.

Une KUR nuk do kisha vra nje njeri per bindjet ose besimet e veta, fakti qe ketu jam kunder fes Krishtere edhe Islame nuk do te thot qe un do te kisha vra ty.

Ti je duke reflektuar veten tende ne ket situat, kjo eshte se ti je tu e pa veten tende ne pasqyre, ti mendon se te gjith jan kafsh te egerta si Krishteret e Mesjetes edhe Muslimanet e Mesjetes, shum gabim e ke, nuk jan te gjith aq te pa meshirshem si bibla jote tiranike.

Pikerisht ėshtė kjo ajo qe them, edukata shpirtnore, frymezimi biblik eshte faktori kryesor pse ne boten e krishtere menagjohet shteti mire dhe mbizotron demokracia, liria dhe e drejta e njeriut.
    Krishterimi predikon cdo gje por JO DEMOKRACI.

Krishterimi edhe Demokracija jan ne kontradikt direkte me njera tjetren.

Krishterimi predikon Teokraci edhe Tirani azgje me shum.

Krishterimi eshte vlerė.
    Po vlerat si:

Skllaveria

Incesti

Sankcionimi i Mendimit te lir

Homofobia.

Arsyetimi i Perdhunimit

Arsyetimi i Genocidit

Te njejtat gjera vlejn edhe per fen Islame.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sturmgewehr : 16-12-2011 mė 20:16 Arsyeja: Gabim statistikor
    Mia San Mia

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    The StG 44 (Sturmgewehr 44, literally :"storm (or assault) rifle (model of 19)44") was an assault rifle developed in Nazi Germany during World War II and was the first of its kind to see major deployment, considered by many historians to be the first modern assault rifle

Ec mos na trego ketu per vlera o NACIST!

Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Yes, Bushi kur e filloi luften ne Irak tha "CRUSADE" dhe me te vertete e solli frymen e drejtesise atje duke i vrare me shume se 1 milion njerez. Bash fryme krishtere.
    Po, e pėrfundoj misionin e tij, vuri ligj dhe rend. Nuk kishte mė parė as ligj, as drejtėsi. Ty nuk te pėlqen por nėse nuk i pėlqen dikujt ajo nuk bėn te vėrtetė apo te pa vėrtetė atė, ani njė njeri siē je ti i ngarkuar me urrejtje ndaj Krisht-erve, ne asnjė mėnyrė.

Ju a e dini se jeni kriminelet me te medhej ne historine njerezore???
    Jo nuk e dijė pėr besė. Ti i sheh ndryshe gjėrat, unė krejt ndryshe. Unė e dijė se u mbush bota e krishtere me njerėz te ikur nga vendet e tyre nga dhuna, pa drejtėsia, vrasjet, krimet, ne vendet islame nuk ka asnjėherė fluks te popujve, asnjėherė nuk po shoh se bota e krishtere po kėrkon strehime ne boten islame. PSE? Edin ti vet nėse lirohesh nga urrejtja dhe ngarkesat e ndikuara nga i keqi.. PSE? sepse kjo ėshtė dėshmia ma e mira ne ketė bote se kush ėshtė autor i krimit.

Nejse, kthehu tash dhe koncentrohu tek ateistet
    Asnjėherė nuk miratoj vendimet e tyre, ama, sigurisht se janė ma te drejt se ti. Bile te paktėn kur flasin janė ma te sinqertė. Ata nuk bėjnė mirė pse nuk i besojnė Zotit qe i thėrret nė personin Jezus, por kur flasin, ata flasin me argumente shkencore, ama harrojnė se janė dy gjėra te ndara, kėtu i ngatėrrojnė gjėrat. Nuk e njohin Shpirtin, pjesėn frymore te njeriut. Ti flet pa argument as shkencor, as historike, as teologjike dhe HIQ nė SHPIRT te ndikuar nga Zoti. Thjeshtė, sa kam kuptuar nė ketė forum, misioni yt ėshtė tė fyesh te krishterėt dhe besimin e tyre, edhe ma keq, ti e bėn ketė duke ra ne kundėrshtim me shkrimin qe ta ka paraqitur ai qe e mbanė pėr profet, ai te ka thėnė "thuaj unė besimin tim, ti besimin tėnd.....", lexo dhe mbushu mend njėherė e pėrgjithmonė sepse nuk shkohet te Zoti ne Parajsėn e Tij i ngarkuar me urrejtje ndaj atyre qe i besojnė Zotit. Jo vetėm ndaj atyre, por ndaj askujt.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni77_toni : 16-12-2011 mė 20:26

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Me intereson dicka prej ateisteve dhe atyre qe e mohojne Diten e Gjykimit, Parajsen dhe Ferrin, a u shkon ndonjeher ndermend t'ia bejn pyetjen vetes: Cka nese me te vertete pasi te vdesin do te shkojn ne ferr ose parajs, pasiqe vdekja ndodhe sigurt, askush s'mund t'i ike, ateher a nuk u flet ndonjeher ndergjegja duke ju thene: Hej, po parajsa shume vend i mire, ferri shume denim i rende, cka nese me te vertete eshte ashtu, kurse une sjam pergaditur per keto gjera dhe per kete moment??

Pyetja eshte shume e sinqerte, pres pergjigje te shkurte dhe te sinqerte, s'ka nevoje per tallje dhe mohime, sepse ne e dijm se ata i mohojne keto gjera, mirepo me intereson se a i bren ndonjeher ndergjegja dhe a ia bejne kete pyetje vetvetes dhe si rehatohen pas kesaj, si i ze gjumi naten, kur vdekja i pret, kurse ata jane ne pikpyetje te madhe rreth ketyre gjerave???

Me respekte te gjithe ateisteve dhe atyre qe i mohojne keto tre gjera, thjesht me intereson kjo pyetje. Mjaft me vetem ju na pyetni neve fetareve, thash t'iu bejm edhe na juve nje pyetje Peace.

Une po te pyes ty islaminformatori.
    Cka nese une e kam pejetuar kete ferr ketu ne toke,pa vdekur ende.?
    A duhet ate "ferrin"tend te imagjinuar te ta pshurri,pasi ndoshta gjerat qe me kane ndodhur ne kete bote ,as Luciferi sdo kishte ide te mi beje ne ate boten tjeter.?
    Shyqur qe eshte religjioni i shkalles se tille,per ta plotesuar numrin e njerzve te kopesė,perndryshe do ishte shuar.

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Po po toni, keshtu ju vendoni "rend" duke vrare miliona te pafajshem.

Miratimi yt i ketyre gjenocideve tregon per gjendjen tende shpirterore dhe per afersine tende me Zotin. Pastaj me thuaj ti mua: Who's the terrorist.

E kam hapur nje teme per juve: "Gjunjezimi i krishterimit"

Ben mire t'ia hudhesh syte dhe ta shohesh se nuk eshte "hiq e argumentuar". Apo jo?

"Une besimin tim, ti besimin tend."

"Kane mohuar Zotin ata qe thane se Ai eshte tre"

"Ata nuk e madheruan Zotin ashtu sic i takon Atij."

"Ata thane: Zoti ka femije. Keni sjellur nje fjale shume te rende. Desh u shkaterruan toka dhe qiejt dhe desh u rrafshuan kodrat. Sepse ata i pershkruan Zotit femije. Nuk i takon Zotit qe te kete femije. Cdogje qe eshte ne toke dhe ne qiell do te vije para Zotit si rob dhe krijes e Tij. Ai i ka perfshier me dituri ata dhe cdonjeri prej tyre do te jep llogari para Tij i vetem."

"Thuaj: Ai, Allahu eshte Nje. Allahu eshte Ai per te cilin te gjithe kane nevoje. Ai as nuk eshte i lindur, e as qe ka lindur ke. Dhe Atij askush nuk i eshte i barabarte."

Peace.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga IslamInfo : 16-12-2011 mė 20:33

Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga Sturmgewehr Lexo Postimin
    Me te vertet nuk e kam iden se per cka je duke folur,

.
    E kuptoj se neuk ja ke idenė, jo vetem cka them unė, por ti nuk ja ke idenė se cka thotė Zoti, kush ėshtė Zoti, Parajsa dhe persosmeria ne Zotin e lere ma cka them unė, te kuptoj....!

Citim Postuar mė parė nga Sturmgewehr Lexo Postimin
    Ti as nuk e din kush jam un edhe as nuk e ke iden se cka mendoj une,
    .
    ēka mendon nuk e dij, por sipas asaj qe flet ketu ne kete forum, ti je nje "islamist" qe shitesh ateist me qellim per ta fye besimin e Krishter dhe vlerat e krishtera.

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Jo jo toni, AI ESHTE NACIST.

Pranoje kete haptazi duke e madheruar Hitlerin o Sturmgewehr!!!

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    @ toni77_toni, ke te drejt une jam nje Islamist i keq, kam mjekren e gjat edhe kam erdh ketu te bej Dawa tet konvertoj ty. buahahahahahhaha
    Mia San Mia

Faqja 31 prej 50 FillimFillim ... 21293031323341 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •