Close
Faqja 19 prej 50 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 499
    Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga Sturmgewehr Lexo Postimin
    Ferri eshte aq i vertet sac esht Peter Pani.

Cka nese Allahu nuk eshte i vertet edhe Krishti eshte???

Cka nese Mithra eshte i vertet edhe as Allahu as Krishti nuk jan te vertet ?

Nuk jemi duke luajtur BINGO ketu djalo, cka nese.. cka nese...

Mere lexo studijo, do te arrijsh ne te njejtin perfundim ne te cilin kam arritur une: Kurani eshte i vetmi liber i mbrojtur dhe i ruajtur ne origjinal dhe Islami eshte e vetmja fe e paster dhe e te gjithe profeteve.

Krishterizmi ska baza te sakta, libri i tyre eshte kunderthenes dhe ka shume verzione kontradiktore.

Poashtu besimi i tyre eshte absurditet 3=1 dhe 1=3.

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Nuk jemi duke luajtur BINGO ketu djalo, cka nese.. cka nese...
    Nuk e di sa je ne rjedhoja me Logjiken po titulli i temes qe ke hap thot CKA NESE FERRI EDHE PARAJSA EGZISTOJN NE TE VERTET.

Mere lexo studijo, do te arrijsh ne te njejtin perfundim ne te cilin kam arritur une: Kurani eshte i vetmi liber i mbrojtur dhe i ruajtur ne origjinal dhe Islami eshte e vetmja fe e paster dhe e te gjithe profeteve.
    Kurani njesoj si bibla eshte liber Fetar me perplot kontradikta, devijime logjike edhe gabime fundamentale.

Kete qe e thua ti eshte vetem masturbim fetar edhe dicka qe ti DESHIRON TA BESOSH jo se me te vertet eshte ashtu.

Krishterizmi ska baza te sakta, libri i tyre eshte kunderthenes dhe ka shume verzione kontradiktore.
    Islami ka po aq verzione kontradiktore njesoj si krishterizmi

Poashtu besimi i tyre eshte absurditet 3=1 dhe 1=3.
    Besimi i gjith feve Abrahamike ose feve te Ibrahimit eshte Absurd edhe vet fjala BESIM ne dicka pa fakte eshte absurditet, te besosh eshte te mohosh faktet edhe dijenin.
    Mia San Mia

i/e regjistruar Maska e gilberto
    Anėtarėsuar
    08-09-2009
    Vendndodhja
    Durres Albania
    Postime
    128
    islam info,,,,,,,, cfar na thot kurani per nr 666 ,,,,, ?????

Anėtarėsuar
    08-09-2009
    Vendndodhja
    Durres Albania
    Postime
    128

besimi,,,nuk te jep pergjigje ,,,thjesht te ndalon te besh pytje

Besimi i gjith feve Abrahamike ose feve te Ibrahimit eshte Absurd edhe vet fjala BESIM ne dicka pa fakte eshte absurditet, te besosh eshte te mohosh faktet edhe dijenin.[/QUOTE]

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    ...

Besimi i gjith feve Abrahamike ose feve te Ibrahimit eshte Absurd edhe vet fjala BESIM ne dicka pa fakte eshte absurditet, te besosh eshte te mohosh faktet edhe dijenin.
    Te besosh eshte edhe te shpresosh.
    Pa besim, ne kuptimin e shpreses, bota apo jeta njerzore do te ishte dicka e ngajshme me ate te kafsheve tjera.
    Besimi (shpresa) ne decka, edhe ne Zot, eshte pjese e pandashme e qenjes njerzore. Ketu nuk qendron problematika e besimit (shpreses). Problematike eshte organizimi politik, nacional, racor, grupor etj.. i besimeve(shpresave) te ndryshme. Problemi kryesor jane kishat, xhamiat dhe predikuesit (ne shumicen e rasteve fundamentalist dhe intolerant) e feve....

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Nuk e di sa je ne rjedhoja me Logjiken po titulli i temes qe ke hap thot CKA NESE FERRI EDHE PARAJSA EGZISTOJN NE TE VERTET.
    Tema eshte hapur ne kontekstin e pyetjes drejtuar ateisteve, por ju asnjeri spergjigjeni sinqerisht ne pyetjen drejtuar juve dhe te gjithe e devijoni kahjen e temes, po kado qe te ktheheni ju pres une me reakcionin e duhur

Kurani njesoj si bibla eshte liber Fetar me perplot kontradikta, devijime logjike edhe gabime fundamentale.
    Gabim! Kurani dallon nga Bibla ne shume gjera:

1. Kurani eshte vetem nje verzion, dhe ska kontradikta ne te.
    2. Kurani eshte ruajtur ne gjuhen origjinale ne te cilen eshte zbritur.
    3. Besimi ne kuran eshte i qarte, ska absurditet ne te.

Mirepo kjo tregon se ti s'ke lidhje as per Biblen e as per Kuranin.

Kete qe e thua ti eshte vetem masturbim fetar edhe dicka qe ti DESHIRON TA BESOSH jo se me te vertet eshte ashtu.
    Jo se me te vertete eshte ashtu??? Te sfidoj ta argumentosh se nuk eshte me te vertete ashtu. Eja te shohim se kush ka argumente me te forta.

Islami ka po aq verzione kontradiktore njesoj si krishterizmi
    Gabim. Islami ka vetem nje liber, te ruajtur ne origjinal, ska shume verzione te Kuranit dhe s'ka kontraditka ne te.

Te sfidoj ta argumentosh te kunderten. Ose perndryshe ti je "Chicken".

Gabim je. Islami dallon shume nga krishterizmi dhe hebreizmi. Ne momentin qe i fute te gjitha fete ne nje these, e tregove idiotizmin dhe injorancen tende.

Pse ti si ateist a nuk "beson".

A e ke pare majmunin duke u bere njeri???

A e ke pare te gjithe Univerzin qe je i sigurt se Parajsa dhe Ferri nuk ekzistojn???

Apo thjesht "beson se majmuni eshte bere njeri" dhe "beson se parajsa dhe ferri nuk ekziston."

S'paku besimi jone ka mbeshtetje, besimi i juaj eshte hamendje!

Anėtarėsuar
    08-09-2009
    Vendndodhja
    Durres Albania
    Postime
    128
    Citim Postuar mė parė nga Antiproanti Lexo Postimin
    Te besosh eshte edhe te shpresosh.
    Pa besim, ne kuptimin e shpreses, bota apo jeta njerzore do te ishte dicka e ngajshme me ate te kafsheve tjera.
    Besimi (shpresa) ne decka, edhe ne Zot, eshte pjese e pandashme e qenjes njerzore. Ketu nuk qendron problematika e besimit (shpreses). Problematike eshte organizimi politik, nacional, racor, grupor etj.. i besimeve(shpresave) te ndryshme. Problemi kryesor jane kishat, xhamiat dhe predikuesit (ne shumicen e rasteve fundamentalist dhe intolerant) e feve....
    te besosh dhe te kesh shpresa eshte gje e mire ,,, por nuk eshte e njejta gje me besimin ne zot,,,,ne kete rast shpresat e tua jan te varura tek perendija,,,pra ti pret qe ate qe shpreson te ta sjell perendija,,,,,,

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga gilberto Lexo Postimin
    islam info,,,,,,,, cfar na thot kurani per nr 666 ,,,,, ?????
    Asgje 666 eshte thjesht nje numer.

Ne s'kemi bestytni numerash

It's just another number.

Anėtarėsuar
    08-09-2009
    Vendndodhja
    Durres Albania
    Postime
    128
    Asgje 666 eshte thjesht nje numer.

Ne s'kemi bestytni numerash

It's just another number.
    lexoje dhe nji her kuranin se mos gjen ndonji shkrim per kte nr

Anėtarėsuar
    08-09-2009
    Vendndodhja
    Durres Albania
    Postime
    128
    pse une duhet te shkoj ne kish apo xhami,per tu falur apo per te nderuar krijusin ,,,,pse duhet ti falemi patjetr duhet ti perulemi,,,pse ta falenderoj,pse ta kem frik ,,, pse duhet te festoj festa te vecanta fetare ,,, pse ai kerkon nderime nga une,,,,,

une nuk i kerkova zotit tme krijonte,,, ai me krijoj pa me pyetur ,,,dhe une dua te jetoj pa e pyetur ate ,,,,, ai me ka shitur dicka qe une nuk kam dashur ta blej,,,,

kto pytje,,,duhet tja bej vetes nji besimtar,,,,,, sepse une skam pse ti mendoj se nuk besoj ne ezistencen e tij,,,,,,,,

Faqja 19 prej 50 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •