e_panjohura , ne radh per passaporta aty e njoha thoshte me fal ni me falni vetem 1 dokument kam per ta dorezuar dhe nje tjeter per ta marr... nuk e ditke qe te gjithe vetem nga nje dokument kishim per ta dorezuar dhe nje per ta marre![]()
![]()
e_panjohura , ne radh per passaporta aty e njoha thoshte me fal ni me falni vetem 1 dokument kam per ta dorezuar dhe nje tjeter per ta marr... nuk e ditke qe te gjithe vetem nga nje dokument kishim per ta dorezuar dhe nje per ta marre![]()
![]()
Tetovarja87.
E lindur dhe e ritur ne Tetove,vajz e re inteligjente e dashur me te gjithe,nga nje here hidherohet nese nuk e kerkojmI pelqejn poezit gatesa, sidomos embelsirat i ka qef edhe pse i theme mos se do trashesh,kur nervozohet ta thote troc,kur eshte e lumtur te kenaq.I pleqen shoqeria dhe puna qe ben, shkurt eshte vajza me e mire.
![]()
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
xhenet
kur shkon e noton ne det
shtrihet ne rere i verbon te tere
vajze gege dhe jeton ne france, lindur ne krevat, ben jet rehat rehat
tere forumin qiftezon lol, malon e marton, nje forum te tere ne dasem e fton, por si bashkepunetore ka fashionin dhe te dyja dasmen zbukurojne
eshte ne mesin e te dashurve te saj, e te dashur ka shume por vetem nje burre, nje burre qe nuk ndodhet askund, besoj se ndodhet ne tirane por kesaj te shkoj atje sja mban, prandaj jeton e rri ne france me disa zezake, thurrin kurore dhe shesin ne pazar dhe ato pare i japin nje nene me femije te vrare, jane shume "humanitaR", e respektueshme tej mase, kurr nuk sillet si ndonje shtaze, te them te drejten kurr nuk e kam pare te kete degjuar ndonje kenge te myfarete laze, degjo njihere mi se me plase, me dhemb koka e une nuk pi ilace.
Nejse, eshte vajze capajeve, si nikoqire dhe punetore, vertet vajze shembullore, kurr nuk eshte e merzitshme, por ndonjehere behet nevrike, sillet me ty me mire se ti sillesh me te, ka dashuri te papare, eshte shpirt bardhe, kujde me goce se djeme mendjen je tu i marre, si maske veten e saj ka, nuk ka cfare te fsheje, e une jam i lodhur, e do iki te fle, por jam pertac, edhe pse krevati eshte as nje hap larg
kaq per sot
neser po ne te njejten ore
nese nuk kam mire shume shume
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Teme e bukur,por deri tani vetem teta Veren kemi pare ,me kete rast e pershendes ,nga te tjeret zotin Beso dhe te panjuren qe i kam miq te vjeter virtual.....
Dija eshte injorance e mesuar.....
ajzberg: I afert i dashur dhe mik shum i mire,por mbeti ne planetin hėnė a mars,s'i duket atje ndihet me mire se ketej![]()
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Eshte e panjohur,ste lejon ta njohesh
Ama njoh frymezimin dhe dellin poetik te saj
Kam pershtypjen se i pelqen gatimi,i pelqen te pergatise kafe dhe caj....i like her![]()
Krijoni Kontakt