Postuar mė parė nga
thirsty
xhenet
kur shkon e noton ne det
shtrihet ne rere i verbon te tere
vajze gege dhe jeton ne france, lindur ne krevat, ben jet rehat rehat
tere forumin qiftezon lol, malon e marton, nje forum te tere ne dasem e fton, por si bashkepunetore ka fashionin dhe te dyja dasmen zbukurojne
eshte ne mesin e te dashurve te saj, e te dashur ka shume por vetem nje burre, nje burre qe nuk ndodhet askund, besoj se ndodhet ne tirane por kesaj te shkoj atje sja mban, prandaj jeton e rri ne france me disa zezake, thurrin kurore dhe shesin ne pazar dhe ato pare i japin nje nene me femije te vrare, jane shume "humanitaR", e respektueshme tej mase, kurr nuk sillet si ndonje shtaze, te them te drejten kurr nuk e kam pare te kete degjuar ndonje kenge te myfarete laze, degjo njihere mi se me plase, me dhemb koka e une nuk pi ilace.
Nejse, eshte vajze capajeve, si nikoqire dhe punetore, vertet vajze shembullore, kurr nuk eshte e merzitshme, por ndonjehere behet nevrike, sillet me ty me mire se ti sillesh me te, ka dashuri te papare, eshte shpirt bardhe, kujde me goce se djeme mendjen je tu i marre, si maske veten e saj ka, nuk ka cfare te fsheje, e une jam i lodhur, e do iki te fle, por jam pertac, edhe pse krevati eshte as nje hap larg
kaq per sot
neser po ne te njejten ore
nese nuk kam mire shume shume
Krijoni Kontakt