po squhesh burre po se rrahe grun dreqi ta haje
po squhesh burre po se rrahe grun dreqi ta haje
JO SEKS PARA MARTESE
Jo tė gjithė e kapėrdijnė lehtė tradhtinė ose e pranojnė lehtė ndarjen.
Mendėsia e shqiptarėve, qė ėshtė dhe mendėsia e duhur, ėshtė qė njeriu martohet vetėm njė herė. Kur tė bėhen ashtu, qė tė ndahen me aq lehtėsi sikur pinė gota uji, atėherė s'ka mė as martesa e familje tė rregullta dhe do tė pėrfundojnė si perėndimorėt, qė ti i njeh mirė.
.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga -BATO- : 29-11-2011 mė 20:08
ashtu siq nuk e kan problem femrat te lepijne b...e lloj-lloj majmuni te bardhe e te zi..ne fakt mashkulli e ka problem nje gje te tille..kam shetitur mjaft shtete europiane por edhe new yourk-un e kam pare..gjate jetes sime nuk kam pare me shume se 4-5 cifte kur mashkulli ka ken i bardhe e femra majmuneshe e zeze..sa per rraportin tjeter valla jam gerdite..me vjen per te vjelle kur lloj lloj majmuansh kan femra qe i nderrojne perdite..sinqerisht nuk e kuptoj si mund te puthet b.... e gomarit..keshtu jane buzet e zezakut...e buzet e zezakut nuk i puth mashkulli..
nejse pak jasht teme kjo ...
perendimoret e menqur nuk martohen kurre bato..edhe ata gjysem te menqur martohen me kontrate..ndryshe ne perendim te piu e zeza..nuk e di nese e ke lexuar nje lajm te rralle qe kishte ndodhe ne new york..femra i vjedh spermen ish te dashurit dhe me nderhyrje invitro ngel shtatzene..vetem e vetem me perfituar child support..vetem e vetem me jetuar ne kurriz te tjetrit..per kete meshkujt e menqur nuk martohen kurre....a din ti se drejt asaj po shkojne edhe shqiptaret qe jetojne jashte..dhe shume shpejt edhe shqiptaret ne trojet shqiptare..
sinqerisht bato nuk ka femer ne bote per te cilen ti te kalbesh ne burg..nuk ka femer ne bote qe ti te sakrifikosh jeten tende..per mua absolutisht jo..nena eshte shume e shtrenjte per mua por valla nuk do sakrifikoja aq shume per te megjithese e dua sa jeten time...kur nuk sakrifikoj per nenen valla per gruan aspak...
nejse keshtu mendoj une..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 30-11-2011 mė 18:09
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
C'ja keput kot dhe ti. Fakti qe nje femer dashuron nje te zi nuk do te thote se u jepet te gjitheve. Eshte ceshtje preferencash lol. Megjithate gjithmone kam pat pershtypjen sikur femrat dashurojne te zinj kur jane zhgenjyer nga te bardhet. Kam pare plot vajza te mira, me shkolle, familjare qe jane martuar me te zinj( dhe keta nuk eshte se ishin djem rrugesh ne fakt) vetem se kishin nje difekt, teper te shendosha.
Ty s'te pelqejne buzet e zezakes, mua p.sh s'me hyjne ne sy fare aziatiket...opo s'me terheqin fare, por ty ,mbase mund te duken ato shume bukuroshe, lol.
Ceshtje preferencash. Normal qe do dashurohen me zezake nese jane rrit mes zezakesh. Ato nuk shikojne ndryshim te madh ne ngjyre, ashtu si ti qe je rritur te shikosh me mosperfillje jevgjit, arixhinjte. Ka zezake e zezake. Nje si Denzel Washington p.sh s'ka femer qe se pelqen. Nje nga aktoret e mi te preferuar meqe ra fjala.![]()
Feelings change - memories don't.
Pse ne Itali apo Amerike, qe jane demokraci me te konsoliduara, nuk ndodhin raste te tilla? Sipas ISTAT(instituti kombetar i statistikave ne Itali) ne cdo 3 femra, te pakten njera ka pesuar agresivitetin apo dhunen e mashkullit gjate jetes jetes se saj dhe ne 63% te rasteve, ne kete akt te dhunshem kane asistuar edhe femijet. Per cfare dhune shqiptaresh te pademokratizuar flasim?!
Me vjen per te qeshur kur i vihet nje pulle kombesie dhunes. Dhuna ndaj femeres, fatkeqesisht, ekziston kudo ne bote dhe nuk njeh kombesi, etni apo ngjyre lekure.
Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Krijoni Kontakt