Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 49
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    po squhesh burre po se rrahe grun dreqi ta haje
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    te tradhetoi ???..nuk e don ??..ndaje...a pak femra ka ne trojet shqiptare..ka aq shume saqe per te gjetur nje burre po na ikin ne shumadi..bile deri ne kine kane perfunduar...e njejta gje edhe per femrat..
    Jo tė gjithė e kapėrdijnė lehtė tradhtinė ose e pranojnė lehtė ndarjen.

Mendėsia e shqiptarėve, qė ėshtė dhe mendėsia e duhur, ėshtė qė njeriu martohet vetėm njė herė. Kur tė bėhen ashtu, qė tė ndahen me aq lehtėsi sikur pinė gota uji, atėherė s'ka mė as martesa e familje tė rregullta dhe do tė pėrfundojnė si perėndimorėt, qė ti i njeh mirė.
    .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga -BATO- : 29-11-2011 mė 20:08

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    po squhesh burre po se rrahe grun dreqi ta haje
    nje proverb kinez thote,kur te vesh ne darke ne shtepi rrihe gruan se edhe po s'e dite ti,e di ajo vete c'ka bere!jane maskiliste te stakuar ata pinxhot verdhacuke..

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Po ti do me qene politically correct me anetaret e forumit?
    Po thuj mer se ky fenomen ndodh tek njerezit qe jane loker nga mendja edhe qartesohesh me shume. lol

Mgjth ska te beje vetem tek kultura e robit. Ne shqiperi ekziston macho-man mentality e cila shtrihet ne cdo klase shoqerore. E tha mire njeri me lart se femra mbas martese shihet si objekt perdorimi e jo si qenie njerezore me te njejta te drejta po si edhe mashkulli.

Nje nga arsyet e shumta pse une s'jetoj fatkeqesisht ne shqiperi.
    Gjithashtu dhe une- 1 nga shume arsye,qe si honeps dot . Duke filluar nga mentaliteti I kalbur e deri... Ka shume . Lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Pse habitesh? Meshkujt se kane problem te futin hundet aty ku i kane fut te tjeret, lol. Me nje fjale mjafton dhe vetem nje femer e perdale per 100 meshkuj.
    ashtu siq nuk e kan problem femrat te lepijne b...e lloj-lloj majmuni te bardhe e te zi..ne fakt mashkulli e ka problem nje gje te tille..kam shetitur mjaft shtete europiane por edhe new yourk-un e kam pare..gjate jetes sime nuk kam pare me shume se 4-5 cifte kur mashkulli ka ken i bardhe e femra majmuneshe e zeze..sa per rraportin tjeter valla jam gerdite..me vjen per te vjelle kur lloj lloj majmuansh kan femra qe i nderrojne perdite..sinqerisht nuk e kuptoj si mund te puthet b.... e gomarit..keshtu jane buzet e zezakut...e buzet e zezakut nuk i puth mashkulli..

nejse pak jasht teme kjo ...

Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Jo tė gjithė e kapėrdijnė lehtė tradhtinė ose e pranojnė lehtė ndarjen.

Mendėsia e shqiptarėve, qė ėshtė dhe mendėsia e duhur, ėshtė qė njeriu martohet vetėm njė herė. Kur tė bėhen ashtu, qė tė ndahen me aq lehtėsi sikur pinė gota uji, atėherė s'ka mė as martesa e familje tė rregullta dhe do tė
    pėrfundojnė si perėndimorėt, qė ti i njeh mirė
    .
    .
    perendimoret e menqur nuk martohen kurre bato..edhe ata gjysem te menqur martohen me kontrate..ndryshe ne perendim te piu e zeza..nuk e di nese e ke lexuar nje lajm te rralle qe kishte ndodhe ne new york..femra i vjedh spermen ish te dashurit dhe me nderhyrje invitro ngel shtatzene..vetem e vetem me perfituar child support..vetem e vetem me jetuar ne kurriz te tjetrit..per kete meshkujt e menqur nuk martohen kurre....a din ti se drejt asaj po shkojne edhe shqiptaret qe jetojne jashte..dhe shume shpejt edhe shqiptaret ne trojet shqiptare..

sinqerisht bato nuk ka femer ne bote per te cilen ti te kalbesh ne burg..nuk ka femer ne bote qe ti te sakrifikosh jeten tende..per mua absolutisht jo..nena eshte shume e shtrenjte per mua por valla nuk do sakrifikoja aq shume per te megjithese e dua sa jeten time...kur nuk sakrifikoj per nenen valla per gruan aspak...
    nejse keshtu mendoj une..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 30-11-2011 mė 18:09
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    ashtu siq nuk e kan problem femrat te lepijne b...e lloj-lloj majmuni te bardhe e te zi..ne fakt mashkulli e ka problem nje gje te tille..kam shetitur mjaft shtete europiane por edhe new yourk-un e kam pare..gjate jetes sime nuk kam pare me shume se 4-5 cifte kur mashkulli ka ken i bardhe e femra majmuneshe e zeze..sa per rraportin tjeter valla jam gerdite..me vjen per te vjelle kur lloj lloj majmuansh kan femra qe i nderrojne perdite..sinqerisht nuk e kuptoj si mund te puthet b.... e gomarit..keshtu jane buzet e zezakut...e buzet e zezakut nuk i puth mashkulli..

nejse pak jasht teme kjo ...
    C'ja keput kot dhe ti. Fakti qe nje femer dashuron nje te zi nuk do te thote se u jepet te gjitheve. Eshte ceshtje preferencash lol. Megjithate gjithmone kam pat pershtypjen sikur femrat dashurojne te zinj kur jane zhgenjyer nga te bardhet. Kam pare plot vajza te mira, me shkolle, familjare qe jane martuar me te zinj( dhe keta nuk eshte se ishin djem rrugesh ne fakt) vetem se kishin nje difekt, teper te shendosha.

Ty s'te pelqejne buzet e zezakes, mua p.sh s'me hyjne ne sy fare aziatiket...opo s'me terheqin fare, por ty ,mbase mund te duken ato shume bukuroshe, lol.
    Ceshtje preferencash. Normal qe do dashurohen me zezake nese jane rrit mes zezakesh. Ato nuk shikojne ndryshim te madh ne ngjyre, ashtu si ti qe je rritur te shikosh me mosperfillje jevgjit, arixhinjte. Ka zezake e zezake. Nje si Denzel Washington p.sh s'ka femer qe se pelqen. Nje nga aktoret e mi te preferuar meqe ra fjala.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    perendimoret e menqur nuk martohen kurre bato..edhe ata gjysem te menqur martohen me kontrate..ndryshe ne perendim te piu e zeza..nuk e di nese e ke lexuar nje lajm te rralle qe kishte ndodhe ne new york..femra i vjedh spermen ish te dashurit dhe me nderhyrje invitro ngel shtatzene..vetem e vetem me perfituar child support..vetem e vetem me jetuar ne kurriz te tjetrit..per kete meshkujt e menqur nuk martohen kurre....a din ti se drejt asaj po shkojne edhe shqiptaret qe jetojne jashte..dhe shume shpejt edhe shqiptaret ne trojet shqiptare..
    Unė kėto i di, prandaj tė thashė. Ėshtė logjike qė bėhen kėshtu, se tė tillė i bėn sistemi.

Epo kjo nuk ėshtė gjė e mirė!

Pastaj pėrfundojnė ashtu si i pėrshkrove ti te pjesa e parė e postimit 35.
    .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga -BATO- : 30-11-2011 mė 20:31

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Te disa meshkuj xhelozia dhe dhuna jane ne gjak,te stampuara ne gjen,te spirali i ADN-se
    dhe nuk i ndryshon dot as me ligje as me shoqata,as me psikologe dhe konsulente.
    Shume mire e ke. Bota per ta sillet e duhet te sillet vetem rreth tyre e vetem per ta.
    Biles disa nga forumi yne ka mundesi te jene te tille.
    Feelings change - memories don't.

Citim Postuar mė parė nga davidd Lexo Postimin
    e kuptoj se cfare thua, mua me eshte ngjitur nje femer nga mbas po ben aty ke nje vit e ca nje "Aries" ne qofte se e kupton se cfare dua te them dhe ste le rehat. do qe tja shqyej ato tre vrymat se ja kam shqyer me par po ajo u lendua dhe ste le rehat, edhe pse e ka nje si une tani po se di se sa e kupton ai. na coj edhe ne gjyq duke prrallisur lloj lloj budallaleqesh se ka ren brenda e do qe ta shkaterroj ne sex
    ahahahahahhaa sa histori e dhimbshme kjo e jotja..

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Ne mendojme qe jemi ne demokraci, por fatkeqsisht kemi mbetur ende shume shume mbrapa.
    Pse ne Itali apo Amerike, qe jane demokraci me te konsoliduara, nuk ndodhin raste te tilla? Sipas ISTAT(instituti kombetar i statistikave ne Itali) ne cdo 3 femra, te pakten njera ka pesuar agresivitetin apo dhunen e mashkullit gjate jetes jetes se saj dhe ne 63% te rasteve, ne kete akt te dhunshem kane asistuar edhe femijet. Per cfare dhune shqiptaresh te pademokratizuar flasim?!

Me vjen per te qeshur kur i vihet nje pulle kombesie dhunes. Dhuna ndaj femeres, fatkeqesisht, ekziston kudo ne bote dhe nuk njeh kombesi, etni apo ngjyre lekure.
    Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •