PO
JO
per tu kuptuar pa gabime mir esht te perdoret gjuha letrare,
te pakten kjo ne komunikim ne gjuh zyrtare apo televizione ,
kjo sdo te thot te harohen dialektet se ato i marim gjat formimit ton ngelet gjuha e nenes
p.s Rina 87 pa kaluar ne ofez , jo me kaq nervozitet kur shpreh mendimin tend per te bindur mjaftojn argumentat
kalofsh nji dit te bukur
La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
sur tout quand elle a
le Diable au corps...
✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮
Endri tjeter eshte ta shkruash, e tjeter ta flasësh
Personalisht nuk e flas.
Simfonia mire e ke ti, po une nuk kam problem ta kuptoj shqipen, pavaresisht shenjave te pikesimit, e per ate mendoj qe edhe tjeret nuk kane problem me kete, mbase paskam gabuar!
Albela flm per sugjerimin, qe do te ishte i vlefshem per shume ketu!![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 02-12-2011 më 07:01
na dolen te gjithe gjuhtare ketu ne FSH
Janë fis lab (por jo të gjithë) i larguar nga Kurveleshi per arsye te rezistencës që bënë kundra turqëve. Madje është një fshat në rrethinën e Strugës me emrin Ladorisht (ndoshta e ke dëgjuar) vjen nga bashkimi i fjalëve lab-oriste.
... s`është vendi i duhur këtu të diskutohet mbi këtë temë.![]()
Love has no limits
Nuk ka ne Kosove shume e sigurt jam!
Rinush, cilën duhet ta kuptoj tani:
Nuk ka në Kosovë, shumë e sigurt jam!
Nuk ka në Kosovë shumë, e sigurt jam!
E shikon sa rol luan një presje e vetme? Do të doja ta besoja këtë të dytën, prandaj dhe pyeta. lol
P.s. Mirëmbetshit njëherë.
Love has no limits
Fatkeqësisht, nuk ka asnjë toskë tek ne. Po më vjen çudi që nuk e kuptuar atë fjalinë time, që i mungon presja, se përgjigjen në lidhje me toskët në Kosovë ta kam dhënë edhe në një postim më herët, por me siguri nuk e ke lexuar.
http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=238
Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 02-12-2011 më 08:12
Rina e hupe dhe ket bast lol sepse ka toske ne kosove njof ni familje ne orlloviq (katun ne periferi t prishtines) qe asht arratis pej shqipnie ne koh te enverit lol
simphoni nuk ka si me pas toske ne kosove sepse komplet territori i kosoves aht ne gegni. Sikur nuk ka gege ne camri e laberi ashtu ska toske ne kosove.
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Krijoni Kontakt