Close

Rezultati i Sondazhit: A e flisni gjuhen letrare ne jeten e perditshme?

Votues
133. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO

50 37.59%
  • JO

83 62.41%
Faqja 26 prej 27 FillimFillim ... 1624252627 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 265
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Flas pa dialekt fare. E sikur te dua te perdor dialekt, gje qe skam turp- puna eshte se nuk e gjej dot dialektin te flas ashtu. Flas paster fare. As fjalet nuk I ha apo shkurtoj. Shkurt, flas bukur
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Ne fakt ka kogja shume qe kane ardhur pas luftes dhe me duket qe jane toske! Madje njera qe eshte e jugut, tamam toske ti qet faqet prej vendit me perqafime po kryesisht i kane femrat e embla keta jugu, se kah dolen keto te forumit nuk e di

si duket po ju pelqen Kosova se ska qe i largon
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 02-12-2011 më 13:41

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Ne forum jane femra e meshkuj te vecante qe i permbledh nje fjale .... forumor

Une jam si Pink flas letraren, kur i haj shkronjat apo fjalet s'eshte faji im

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Jo seriozisht po flas, une mendoj qe jeni kryesisht me te afert dhe me te dashur, ne rrime me shume ne distance, nuk çelmi lehte

kryesisht ne kosovaret per mendimin rrime me shume ne distance, jo qe jemi njerez te keqinj, po vete prej natyres jemi qashtutne lol

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    E kam verejtur edhe une kete qe thua, por vec kur hapeni pastaj ju, s'ju mbyllet goja :P

Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Ani Elene vetem thuaja ketyre shoqeve tua mos ti fusin hundet kur flas me ty, se e di qe je zonja ta kthesh nje pergjigje, mu keshtu sic e ke kthyer, se mandej munt te dalin nga ketu keto shoqet tua duke u perqyrrav. Tung

P.S. edhe merrni me te mire keto qe po i shkruaj une, e mos u coni te gjithe ne kembe si te harlisur, me rend folni! Easy gals and guys, easy!
    Gabim shoqeve tua nuk shkruhet ti qe ke kaq dituri duhet te me mesosh mua qe e kam haruar shqipen e jo une ty.Shoqeve te mia nuk kam cfare ti them sepse asnje nga shoqet time nuk te eshte drejtuar edhe nuk kam nevoje per ndihme une sepse jam ne gjendje te kthej nje pergjigje te sakte edhe te mbroj te drejtat time.
    U ngriten ne kembe anetarer sepse ti dole nga debati me mua e fole per gjuhen shqipe edhe bere krahasim KOSOVE SHQIPERI .Besoja se ishe ne gjendje ta kuptoje kete gje e jo te ta sqaroja une por me zhgenjeve edhe njeher per zgjuarsine tende sepse zgjuarsia rina duket ska nevoje te thuash qe je e zgjuar!
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Ok respekte per ty Helen! Me fal nese ne ndonje fare menyre te kam ba mu ndi keq! Seriozisht e kam

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 02-12-2011 më 16:36

Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Ani Elene vetem thuaja ketyre shoqeve tua mos ti fusin hundet kur flas me ty, se e di qe je zonja ta kthesh nje pergjigje, mu keshtu sic e ke kthyer, se mandej munt te dalin nga ketu keto shoqet tua duke u perqyrrav. Tung

P.S. edhe merrni me te mire keto qe po i shkruaj une, e mos u coni te gjithe ne kembe si te harlisur, me rend folni! Easy gals and guys, easy!
    Po me detyron te te citoj perseri?
    Shoqeve te tua besoj e jo shoqeve te tua nuk thashe se e di mire gjuhen shqipe po besoj se kryesoret i mbaj mend.
    Une historine shume here e beja gabin nga greqishtja edhe e shkruaja istori po e rregullova gabimin kur e kuptova.
    Ti pse nuk e ndryshon q me c?Te shkruash shqip?
    Nejse rina ti do me sidomos te gjesh tjetrin ne gabim po une nuk do behem loja tende!
    tung
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Citim Postuar më parë nga SinFoni@ Lexo Postimin
    Janë fis lab (por jo të gjithë) i larguar nga Kurveleshi per arsye te rezistencës që bënë kundra turqëve. Madje është një fshat në rrethinën e Strugës me emrin Ladorisht (ndoshta e ke dëgjuar) vjen nga bashkimi i fjalëve lab-oriste.

... s`është vendi i duhur këtu të diskutohet mbi këtë temë.
    tani kuptoj

dhe nje anetare tjeter tha qe keto vende ishin labe

pyeta veten, nga na doli laberia ne shtetin e tanishem maqedonas? o.O
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464
    Thene seriozisht jo,jo se eshte e vshtire per mua,porse shumica dermuese ne anen time nuk e flasin,prandej do te dilja si bastardues i shoqerise sime.....

Faqja 26 prej 27 FillimFillim ... 1624252627 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjuha shqipe po vritet pa mëshirshëm! A po shkojmë drejt humbjes së gjuhës?
    Nga projekti21_dk në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 168
    Postimi i Fundit: 28-05-2009, 17:57
  2. Gjuha Shqipe nga vjetersia e treta ne Europe
    Nga niku-nyc në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 239
    Postimi i Fundit: 11-02-2008, 06:39
  3. Rexhep Qosja: Të vërtetat e vonuara
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-09-2006, 20:51
  4. Konkurset, programi dhe modeli i testit për gjuhë-letërsi
    Nga Davius në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-06-2005, 06:47
  5. Letërsia shqiptare: probleme teorike-kritike në gjykimin e vlerave letrare
    Nga Kosovari_78_Ca në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-01-2005, 15:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •