Flas pa dialekt fare. E sikur te dua te perdor dialekt, gje qe skam turp- puna eshte se nuk e gjej dot dialektin te flas ashtu. Flas paster fare. As fjalet nuk I ha apo shkurtoj. Shkurt, flas bukur![]()
PO
JO
Flas pa dialekt fare. E sikur te dua te perdor dialekt, gje qe skam turp- puna eshte se nuk e gjej dot dialektin te flas ashtu. Flas paster fare. As fjalet nuk I ha apo shkurtoj. Shkurt, flas bukur![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ne fakt ka kogja shume qe kane ardhur pas luftes dhe me duket qe jane toske! Madje njera qe eshte e jugut, tamam toske ti qet faqet prej vendit me perqafimepo kryesisht i kane femrat e embla keta jugu, se kah dolen keto te forumit nuk e di
![]()
si duket po ju pelqen Kosova se ska qe i largon![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 02-12-2011 më 13:41
Ne forum jane femra e meshkuj te vecante qe i permbledh nje fjale .... forumor
Une jam si Pink flas letraren, kur i haj shkronjat apo fjalet s'eshte faji im![]()
Jo seriozisht po flas, une mendoj qe jeni kryesisht me te afert dhe me te dashur, ne rrime me shume ne distance, nuk çelmi lehte
kryesisht ne kosovaret per mendimin rrime me shume ne distance, jo qe jemi njerez te keqinj, po vete prej natyres jemi qashtutne lol
E kam verejtur edhe une kete qe thua, por vec kur hapeni pastaj ju, s'ju mbyllet goja :P
Gabim shoqeve tua nuk shkruhet ti qe ke kaq dituri duhet te me mesosh mua qe e kam haruar shqipen e jo une ty.Shoqeve te mia nuk kam cfare ti them sepse asnje nga shoqet time nuk te eshte drejtuar edhe nuk kam nevoje per ndihme une sepse jam ne gjendje te kthej nje pergjigje te sakte edhe te mbroj te drejtat time.
U ngriten ne kembe anetarer sepse ti dole nga debati me mua e fole per gjuhen shqipe edhe bere krahasim KOSOVE SHQIPERI .Besoja se ishe ne gjendje ta kuptoje kete gje e jo te ta sqaroja une por me zhgenjeve edhe njeher per zgjuarsine tende sepse zgjuarsia rina duket ska nevoje te thuash qe je e zgjuar!
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Ok respekte per ty Helen! Me fal nese ne ndonje fare menyre te kam ba mu ndi keq! Seriozisht e kam
.
Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 02-12-2011 më 16:36
Po me detyron te te citoj perseri?
Shoqeve te tua besoj e jo shoqeve te tua nuk thashe se e di mire gjuhen shqipe po besoj se kryesoret i mbaj mend.
Une historine shume here e beja gabin nga greqishtja edhe e shkruaja istori po e rregullova gabimin kur e kuptova.
Ti pse nuk e ndryshon q me c?Te shkruash shqip?
Nejse rina ti do me sidomos te gjesh tjetrin ne gabim po une nuk do behem loja tende!
tung
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Thene seriozisht jo,jo se eshte e vshtire per mua,porse shumica dermuese ne anen time nuk e flasin,prandej do te dilja si bastardues i shoqerise sime.....
Krijoni Kontakt