Close
Faqja 7 prej 21 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 209
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga La_Lune Lexo Postimin
    Nuk kam gjetur ende ndonje pergjigje ne asnje liber qe ti mund te mendosh...pastaj tema ime nuk eshte ne arritjen e ndonje perfundimi konkret qe ti vere vulen diskutimit..mos paragjyko.
    Tek kjo pyetja te gjithe jane "stuck"

La Luna puna eshte nqs do hapesh nje teme ne forme pyetese, nuk fillo ben sugjerime me stil per pergjigjen. Ose me mire ne forme me te sinqerte hap nje teme te tipit "a e dini se?" Dhe jemi ne rregull.

Sa per ate qe te giithe jane stuck... Trust me.... Nobody gives shit. Bota nuk eshte pasoje e nje incesti bindu per kete. Alegorine mos e kuptoni.... Nejse nejse... Po terhiqem edhe une nga kjo tema me koke ulur.

Ej ta mblodhi Yesi eeee lol

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin

Ej ta mblodhi Yesi eeee lol
    Po,ma preu vendimin vetem se harroi ta firmose.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Nese ti me bind se Adamus dhe Evus, kane ekzistuar me te vertete, atehere edhe mund ta lodhi trurin se cfare fruti ishte.
    Hey, xfiles, gjithe ai frymezim qe te erdhi ty mbreme, sepse tema fillonte me pemëëëëëëëë, dhe kur te permenden ty pemëëëëëëë, fantazon per parqe si psh kjo :

Eshte krijuar nje egregor i rrezikshem perreth, dhe po bej dalje tani...

Bye
    Kjo ishte gjuajtje e ulet, sucker punch, ma ule koken.
    Pse bejne te gjithe si te virgjer kur permendet 'seksi'?

Kush po thote ketu qe ka pas egzistuar Adami dhe Eva, dhe pse te duket kaq e cuditshme qe ne historite fetare cdo gje lidhet me seksin, si nga simbolika dhe nga praktika.

Ej si thoni ju te tjeret eshte koincidece qe rrushi dhe fiku jane slang per organet gjenitale ne kulturen popullore shqiptare?

Yes* nuk je qendra e botes...gjithsesi une e specifikoj kujt i pergjigjem e nuk i bie rrotull..
    Flm, qe na referove postimin e D@mian,e hodhe dhe ti nje copez drite ne kete teme.
    Sa per fjaline e pare, beji nje nder vetes se mbase te sherben ne te ardhmen : "mos iu fyej njerezve inteligjencen".
    Se dyti, ti nuk ke hapur teme qe te japim nje cope drite ketu, mgjs edhe ate u munduan te ta japin, por prap vazhdon me pseudo-arrogance dhe nuk po na argumenton gje. E fillon fjaline me peme dhe e perfundon me frut, dhe vazhdon me pas me perfundimin se morali i kesaj "historie" sipas teje eshte : "ky ishte shkaku qe njeriu nga perfeksioni ra ne inperfeksion"

Universi ka nje shkak - pasoje perfekte ne çdo gje qe ndodh; e kupton pra qe nuk e duron dot ky Univers ato lidhjet shkak-pasoje qe vijne nga mungesa e arsyetimit qe po na shpalos ?!

Post scriptum : rregulloje pak estetiken e te shkruarit - lihet pak hapesire pas presjes dhe pikës.
    Eshte dite e bukur sot me Diell, dhe zakonisht kur ka dite me Diell syte e njerezve marrin shkelqim te veçante - keshtu qe s'kam ne mend te merrem më me të verberit.

Te pelqeu firma, po vula ?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    eeeej plasi sherri ktu, nje bilete per rreshtin e pare ju lutem, dua ta shijoj nje debat inteligjent femeror .

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    eeeej plasi sherri ktu, nje bilete per rreshtin e pare ju lutem, dua ta shijoj nje debat inteligjent femeror .
    kenaqesia ime do ishte "dal vivo

konkurente femer per La-lune se boll u lodh me FI

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    S'kam ndermend te le leshte e kokes per nje replike qe nuk ka lidhje me temen,mire qe mundohen te te gjykojne drejshkrimin por nuk vine as me ndonje mendim personal rreth temes sado gabim te jete.

post scriptumes* ?
    Sinqerisht shko e ngrohu ne Diell!

Sinqerisht shko e ngrohu ne Diell!
    Patjetër zemër, sepse ne te kundërt me atë që ndodh me ty, kur dal unë në Diell - mua nuk më avullon truri nga poret...
    Ndërkohë, të bëftë mirë pema, apo fruti ?!

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    La Lune ... Kjo taktika nuk te kthej pergjigje se nuk me plas ca thua ti nuk funksionon. Me mire pranoje dmth qe e humbe debatin me Yes*
    Kjo te fisnikeron. Jepi doren fitimtares edhe kaq. Del e nderuar.

Nuk ka ndonje gje te keqe mos te ta mbaje te besh sherr me Yes*. Me taka shko 1.80 lol... as mu s'do ma mbante.
    Po nga ty nuk e prisja... ti ke pas mbajt ate titullin "warrior princess"... ca ka ndodh? lol

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Ndërkohë, të bëftë mirë pema, apo fruti ?!
    O Yes... pa dashur te te kundershtoj, desha thjesht te te vije ne pah nje detaj qe ti e di, por qe me siguri te ka shpetuar.

Pemë=fryt ne kuptimin e dyte dhe te trete te fjales pemë, sipas fjalorit te gjuhes shqipe. Dmth mund te perdoret edhe si sinonim. Kaq. Ika me vrap nqs e kam gabim...

Faqja 7 prej 21 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •