Close
Faqja 6 prej 21 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 209

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Interesante!
    Zoti paska krijuar djallin, me pare se njeriun!!!!
    Kur theu urdhrin e Zotit,djalli qendronte mes engjejve dhe adhuronte Krijuesin,e njihej me emrin Azazil,kishte shume njohuri prandaj dhe nuk ju perul njeriut e u be prej arroganteve.
    Te pakten kete version njoh une.

P.s F-I ne thjesht po diskutojme mendime te ndryshme,deri tani s'ka dal ndonje te na thote kuptimin e frutit te ndaluar...

....Dhe unë që mendoja se vetem femijet pelqenin perrallat... Por jo, ka nga te rriturit qe i quajne mendime, ide, dhe teme interesante !

Si i themi ne shkodranët; "per net' dimri..."

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    ....Dhe unë që mendoja se vetem femijet pelqenin perrallat... Por jo, ka nga te rriturit qe i quajne mendime, ide, dhe teme interesante !

Si i themi ne shkodranët; "per net' dimri..."
    po ** dhe...?!

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Ty yes kot te te pergjigjem se ti fshijne postimet lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Yes, po ti si mendon, cfare eshte ky fruti misterioz?

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    La Luna e hapi temen per te therritur popullin ne kuvend njehere. Pastaj kur secili te kete thene mendimin e tij, do vije me revelation dhe pergjigjen qe paska gjetur te ky libri "si e kishte emrin". Si perfundim do mesojme ndonje gje nga ndonje dijetar musliman u pa puna...

Yes ti mos bej sikur nuk beson se ti je me besimtare se dreqi... Po thjesht e mban perbrenda qe ta kesh per ta perdorur si as ne menge kur te paraqitesh perpara trupit te larte gjykues qe do vendose ku do te shkosh....

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    La Luna e hapi temen per te therritur popullin ne kuvend njehere. Pastaj kur secili te kete thene mendimin e tij, do vije me revelation dhe pergjigjen qe paska gjetur te ky libri "si e kishte emrin". Si perfundim do mesojme ndonje gje nga ndonje dijetar musliman u pa puna...

Yes ti mos bej sikur nuk beson se ti je me besimtare se dreqi... Po thjesht e mban perbrenda qe ta kesh per ta perdorur si as ne menge kur te paraqitesh perpara trupit te larte gjykues qe do vendose ku do te shkosh....
    e sempre la vechia storia

Citim Postuar më parë nga La_Lune Lexo Postimin
    po ** dhe...?!
    Po me ben tangerllik ? Mua më ? Gjithsesi me duhet ta pranoj qe bere goxha permiresim kete here, nuk ma ktheve pergjigjen tek "çfare po mendoni ne keto momente" si heren e kaluar, me ndonje thenie "te kulturuar". Por meqe e do pergjigjen, edhe mund ta jep nje ide me shume:

Postuar më parë nga D@mian
    Largpamesia presupozon sinteze te faktoreve dhe projektim abstrakt te rezultatit te pritshem. Islamiku mesatar ka kapacitetin intelektual te amebes, qe bazohet ne nje kunderveprim te vetem ndaj nje veprimi paraprires. Nqs i hedh drite nga ana e majte, ameba terhiqet nga e djathta dhe anasjelltas. Mendimi analitik dhe sjellja proaktive jane te panjohura per amebat dhe islamiket.
    Ty Yes* kot te te pergjigjem se ti fshijne postimet lol
    Dhe gjithmone ato qe i kam replika me ty. E kam nje gjysem ide...
    Btw, tani kemi edhe te drejten per te kerku demshperblim per rastin Berwick, mos thuaj qe nuk e kisha parashiku qe nje muaj me parë se si do dilte.

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Yes, po ti si mendon, cfare eshte ky fruti misterioz?
    Nese ti me bind se Adamus dhe Evus, kane ekzistuar me te vertete, atehere edhe mund ta lodhi trurin se cfare fruti ishte.
    Hey, xfiles, gjithe ai frymezim qe te erdhi ty mbreme, sepse tema fillonte me pemëëëëëëëë, dhe kur te permenden ty pemëëëëëëë, fantazon per parqe si psh kjo :
    Postuar me parë nga xfiles
    Dilni sa me shpesh ne ajer te paster ne pyll ose park, dhe... sa me shume seks natyre,
    kjo do ishte dhe zgjidhja e shume problemeve te çrregullimeve seksuale si te mashkullit dhe te femres.
    Te mos harrojme se jemi pjese e natyres dhe energjine jetesore e marrim prej saj,
    keshtu qe sa me ne kontakt me te, seksi do jete cilesor ne te gjitha kuptimet.
    Eshte krijuar nje egregor i rrezikshem perreth, dhe po bej dalje tani...

Bye
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fleur Blanche : 01-12-2011 më 07:08

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    La Luna e hapi temen per te therritur popullin ne kuvend njehere. Pastaj kur secili te kete thene mendimin e tij, do vije me revelation dhe pergjigjen qe paska gjetur te ky libri "si e kishte emrin". Si perfundim do mesojme ndonje gje nga ndonje dijetar musliman u pa puna....
    Nuk kam gjetur ende ndonje pergjigje ne asnje liber qe ti mund te mendosh...pastaj tema ime nuk eshte ne arritjen e ndonje perfundimi konkret qe ti vere vulen diskutimit..mos paragjyko.
    Tek kjo pyetja te gjithe jane "stuck"

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Po me ben tangerllik ? Mua më ? Gjithsesi me duhet ta pranoj qe bere goxha permiresim kete here, nuk ma ktheve pergjigjen tek "çfare po mendoni ne keto momente" si heren e kaluar, me ndonje thenie "te kulturuar". Por meqe e do pergjigjen, edhe mund ta jep nje ide me shume:
    Yes* nuk je qendra e botes...gjithsesi une e specifikoj kujt i pergjigjem e nuk i bie rrotull..
    Flm, qe na referove postimin e D@mian,e hodhe dhe ti nje copez drite ne kete teme.

Faqja 6 prej 21 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •