prite kur te krisi ndonje black friday dhe ketej. ca behet mer jahu te thekur paskan qe keto kaunaret per cik qender tregtare. lol
te rreshti dyte e kam qa tironcen![]()
prite kur te krisi ndonje black friday dhe ketej. ca behet mer jahu te thekur paskan qe keto kaunaret per cik qender tregtare. lol
te rreshti dyte e kam qa tironcen![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Une mora vesh qe cmimet e ushqimeve, detergjenteve etj ishin shume here me te lira se ato te dyqaneve. Sot kishin vajtur ato te shpise sime e ishin mjaft te kenaqur. I vetmi problem fakti qe kishte sh njerez ndaj radha per te paguar kishte qene shume e madhe... ama, per sa i perket cmimeve ishin shume here me te lira.
Vetem cmimet e gjerave elektronike ishin afersisht njelloj me Neptun-in!
La vita non si spiega, si VIVE!
Without deviation from the norm, progress is not possible
Ne Shqiperi Praktiker e kishte veshtire qe ne fillim te mbijetonte, per vete faktin se ne Shqiperi sherbimet jane shume me te lira se sa jashte, ku kete lloj dyqanesh kane sukses. E dyta dhe me kryesorja eshte qe kompania po ben nje ristrukturim pasi ka dal me humbje te medha ne burse dhe si rrjedhim po mbyll nje numer dyqanesh brenda dhe jashte Gjermanise.
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
Atehere le ti veme ne radhe problemet.......
CARREFOUR
Ka dale me cmime oferte si fillim dhe diferenca me minimarketet e Tiranes eshte shume e madhe .....personalisht nuk besoj se do vazhdoj me keto cmime
Arsyeja shume e thjeshte, dalin jash loje shumica e minimarketeve dhe supermaketeve qe i ke ne cdo pallat te Tiranes(shtohen te papunet).Dmth ma do mendja qe do ta detyrojne te rrise cmimet, qe te jene ne proporcion te drejte me tregun ne pergjithesi.
JUMBO
Nese do mbaje keto cmime qe ka tani aktualisht, nuk do mbijetoje.
Jumbo eshte investim grek dhe cmimet i ka me te larta se ne greqi.
Nje shembull i thjeshte mua me leverdis qe per festat e fundvitit te shkoj e te bej pazare ne Janine se sa ne TEG.
PRAKTIKER
Tashme i falimentuar cmimet ne praktiker Tirana me praktiker ne greqi 50% me te larta
Eshte llogjike e tregut qe me keto cmime do falimentosh.Shto ketu edhe konkurencen e forte nga Megatek qe ka pothuaj te njejtin profil dhe ne distance te afert me praktiker, dhe ku idihet se cfare lidhjesh mund te kene keta te megatek me pushtetin.![]()
Ja e pame dhe TEG-unnnn!!
Me zuri koka sa u futa brenda![]()
Une jam shume e gjate,e me arrinte koka ne tavan![]()
Krijoni Kontakt