Po mire ju te dy qe keni qene........po te tjeret qe skane qene ndonjehere ,e mendoni cpo ju beni ???![]()
Po mire ju te dy qe keni qene........po te tjeret qe skane qene ndonjehere ,e mendoni cpo ju beni ???![]()
o Etna ju qe nuk keni qene e imagjinoni e ju vret me pak kjo gje, po ne qe kemi qene dhe i kemi shijuar ato vende, eshte me keq akoma se hyn nostalgjia ne mes![]()
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
batu caves - nje kompleks shpellash ku ne maje te 272 kembeve shkalle, gjendet tempulli me i rendesishem hindu.
aty kishte edhe ca banues te tjere. nder ta gjeta edhe nje majmun pianec.![]()
Vasudhaiva Kutumbakam
kete te majmunit pijanec e kam dhe une por me coca cola
jane dhe hajdude keto majmunet
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Kete po mendoja edhe une. Ju dy ,maryp dhe admiral siu vie keq per neve mekataret qe skemi pa kurre parajse kshtu live?!
Une le qe skam qene po as qe enderroj te shkoj atje ndonjehere. Ju vini pa te keq dhe na sillni ketu edhe foto.Me mire te mos dijme qe parajsa ekziston edhe ne toke.
Shaka. Bete mire qe i sollet dhe me vie mire qe e patet rastin te shkoni. Dhe ju uroj te shkoni prape sa here tua kete qejfi. Gjithsesi te na sillni gjithmone foto, te pakten te shijojme me sy keto mrekulli.
AUTOCHTHONOUS
tek hoteli qe kam fjetur ne plazh, kishte edhe aty majmune.
gjate nates nuk mund te linim asgje ne ballkon, se vinin majmunet dhe e merrnin...
jane shume te zgjuar.
para 2 vitesh kam pas pare se si i stervisnin per te mbledhur arra kokosi. ngjiteshin shpejt ne palme. kapnin arren me dy duar dhe e rrotullonin deri sa biente ne toke...
e gjitha me shpejtesi marramendese.
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt