Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Une vet kisha drita, por ngelen jo pak, por me shume se 700,000 pa drita ne shtetin ku jetoj une. Pjesa me e madhe ne punen time ndejten pa drita deri te premten. Shkollat u mbyllen per nje jave. Te henen hapen shkollat. Torture sidomos naten kur temp. zbrisnin dhe nenzero.! Ca fli neper njerezit qe kishin power , ca neper hotele, apo shelter qe u hapen ne ndihme te tyre.
E forta ishte kur po i qahesha nje kolege qe ngeli nje jave pa drita, qe burri im e kishte cuar temp. te 80 dhe plasem vape tere naten. Ku ma gjen me tha.
Sa per punen e hot water kur s'ke drita u ndodhi dhe cave ketu. Keshtu lajmeruan dhe ne tel, qe provojeni ujin e grohte se mund te keni.
Feelings change - memories don't.
Le te shpresojme qe situata te tilla te mos preseriten me. S'mbanin mend amerikanet bore kaq te hershme. S'ra as pak por 10-12''. Kush edi sa veta ngelen pa pune javen qe kaloi!
Sa kam qesh kur tha nje amerikane.'' Shqyqyr erdhen dritat mbreme e une fillova tere gezim punet. Vura rrobat per te lare, enet per te lare gatova per femijet, .. etj, ndersa burri gjeja e pare qe beri mori pultin e u ul para tv. Ku u rreh burrave e ku neve,'' tha ajo.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 06-11-2011 më 12:34
Feelings change - memories don't.
qjo mija ka fillu tu mbo si gru e qute.cer bo mi mije kshu tina? tu fol me pika ene me presje ene me thujza, amon mi gru,nishti u kujtove tina qi ke maru shkollen e nolte?
per cer o tema iher? per shtypje mer?kina kina,sa te dush ti kina. mu mka bo pershtypje i burre qi e kom perballe mpallat.del kaqoli ka dushi ashu zbulute ene shko ke dritarja.ene cer me pa? asigjo mi gra, asigjo.ska asigjo per tu pa.me cin shet men iher? me mazllumin,he? i mer tkeqen burrit,se e kom mic sakol fare.
e pata ene i pershtpje qeter po me vdeke qi sme kujtohet.ktu ina,verdalle.i kiss kush osht keq per kiss,ene i arriverderce per tgjith.
Ndryshuar për herë të fundit nga Plot : 06-11-2011 më 13:22
dreka madheshtore ku isha i ftuar. ka lezet me shqiptar...na qau nonen ky kurbeti na boni me harru edhe festat me te rendesishme.
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
sa te forta qenkan kto fasulet nga shqiperia , bo
gjithe diten duke zjere dhe prap gure mbeten, me cfare rriten mor aman
fasullet mi sollen peshqesh , ku ka me dhurate origjinale![]()
te ishin te mira sti jepnin ty...ppp
sapo dola nga shtepia pash nje krye yll , per icik smu prish menja te lija dreken e te shkoja me ate...uffff sa semure qe jam ..p
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Krijoni Kontakt