Close
Faqja 3 prej 82 FillimFillim 123451353 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 814
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    qe u semura ne momentin me te keq, kam provim neser dhe kam shume frik se mos nuk bej mire, skam fjetur gjithe naten, sfle dote kur shtrihem...vajza u semure ne fillim pastaj e morra un, dhe po tregoj te njejtat simptoma si ajo "te vjella" dhe smund te fus ne goje asgje per te ngren :/ ohhh whyyyyyyy
    edhe mua gjithnji me vjellet nga provimet)

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga thirsty Lexo Postimin
    NE?

ku jeton?
    CT........
    Feelings change - memories don't.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    CT........
    Shume zgjati atje te ju ne fakt. Me te ik truri. Dhe neve na iken ketej. 2 dite, (shume te tjere akome me shume) skishte gje me te poshter dhe torture. Me teknologjine sot, po deshe me i torturu njerezit hiqu dritat/power. (megjithese soba punonte dhe hot water per mua )
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Ka kaluar nje jave nga stuhia e debores dhe akoma shihen pasojat e saj. Semaforet shumica nuk punojne. Akoma ka familje pa energji.Dege pemesh te thyera gkithandej qe kane bllokuar dhe rruget. Akoma gjen kablla elektrike te varur deri ne toke. Sa deme beri kjo bore e parakohshme! S'na la te shijonim Sic duhet vjeshten me ngjyrat e saj te arta.
    tamam sic e ke thene ketej nga mua ishte 4 dit pa drita edhe besoj ka edhe te tjera qe vashdojn
    pershtypja eshte qe mu desh te veja ne new hamshire te blija nje gjerenator qe te kishim power besoj se do jet nje dimer shum i gjat per ne
    Partizoni

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Shume zgjati atje te ju ne fakt. Me te ik truri. Dhe neve na iken ketej. 2 dite, (shume te tjere akome me shume) skishte gje me te poshter dhe torture. Me teknologjine sot, po deshe me i torturu njerezit hiqu dritat/power. (megjithese soba punonte dhe hot water per mua )
    Une vet kisha drita, por ngelen jo pak, por me shume se 700,000 pa drita ne shtetin ku jetoj une. Pjesa me e madhe ne punen time ndejten pa drita deri te premten. Shkollat u mbyllen per nje jave. Te henen hapen shkollat. Torture sidomos naten kur temp. zbrisnin dhe nenzero.! Ca fli neper njerezit qe kishin power , ca neper hotele, apo shelter qe u hapen ne ndihme te tyre.
    E forta ishte kur po i qahesha nje kolege qe ngeli nje jave pa drita, qe burri im e kishte cuar temp. te 80 dhe plasem vape tere naten. Ku ma gjen me tha.

Sa per punen e hot water kur s'ke drita u ndodhi dhe cave ketu. Keshtu lajmeruan dhe ne tel, qe provojeni ujin e grohte se mund te keni.

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga mario_kingu Lexo Postimin
    tamam sic e ke thene ketej nga mua ishte 4 dit pa drita edhe besoj ka edhe te tjera qe vashdojn
    pershtypja eshte qe mu desh te veja ne new hamshire te blija nje gjerenator qe te kishim power besoj se do jet nje dimer shum i gjat per ne
    Le te shpresojme qe situata te tilla te mos preseriten me. S'mbanin mend amerikanet bore kaq te hershme. S'ra as pak por 10-12''. Kush edi sa veta ngelen pa pune javen qe kaloi!

Sa kam qesh kur tha nje amerikane.'' Shqyqyr erdhen dritat mbreme e une fillova tere gezim punet. Vura rrobat per te lare, enet per te lare gatova per femijet, .. etj, ndersa burri gjeja e pare qe beri mori pultin e u ul para tv. Ku u rreh burrave e ku neve,'' tha ajo.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 06-11-2011 më 12:34

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    Une vet kisha drita, por ngelen jo pak, por me shume se 700,000 pa drita ne shtetin ku jetoj une. Pjesa me e madhe ne punen time ndejten pa drita deri te premten. Shkollat u mbyllen per nje jave. Te henen hapen shkollat. Torture sidomos naten kur temp. zbrisnin dhe nenzero.! Ca fli neper njerezit qe kishin power , ca neper hotele, apo shelter qe u hapen ne ndihme te tyre.
    E forta ishte kur po i qahesha nje kolege qe ngeli nje jave pa drita, qe burri im e kishte cuar temp. te 80 dhe plasem vape tere naten. Ku ma gjen me tha.

Sa per punen e hot water kur s'ke drita u ndodhi dhe cave ketu. Keshtu lajmeruan dhe ne tel, qe provojeni ujin e grohte se mund te keni.
    qjo mija ka fillu tu mbo si gru e qute.cer bo mi mije kshu tina? tu fol me pika ene me presje ene me thujza, amon mi gru,nishti u kujtove tina qi ke maru shkollen e nolte?
    per cer o tema iher? per shtypje mer?kina kina,sa te dush ti kina. mu mka bo pershtypje i burre qi e kom perballe mpallat.del kaqoli ka dushi ashu zbulute ene shko ke dritarja.ene cer me pa? asigjo mi gra, asigjo.ska asigjo per tu pa.me cin shet men iher? me mazllumin,he? i mer tkeqen burrit,se e kom mic sakol fare.
    e pata ene i pershtpje qeter po me vdeke qi sme kujtohet.ktu ina,verdalle.i kiss kush osht keq per kiss,ene i arriverderce per tgjith.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Plot : 06-11-2011 më 13:22

faraone Maska e tutankamon
    Anëtarësuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    dreka madheshtore ku isha i ftuar. ka lezet me shqiptar...na qau nonen ky kurbeti na boni me harru edhe festat me te rendesishme.
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Talking

sa te forta qenkan kto fasulet nga shqiperia , bo
    gjithe diten duke zjere dhe prap gure mbeten, me cfare rriten mor aman

fasullet mi sollen peshqesh , ku ka me dhurate origjinale

faraone Maska e tutankamon
    Anëtarësuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    te ishin te mira sti jepnin ty...ppp

sapo dola nga shtepia pash nje krye yll , per icik smu prish menja te lija dreken e te shkoja me ate...uffff sa semure qe jam ..p
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

Faqja 3 prej 82 FillimFillim 123451353 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •