Aaaaa kėtu nuk tė fal unė. Jo iher po 5herė. A i din ti 5 Shtyllat e Fesė dhe shtatė tullat e Qabesė? Robi duhet me u fal 5 herė.
E di ti atė kėngėn e bukur myzeqare:
"katėr sisė i ka lopa
pesė herė ngre bythėn hoxha" ?
P.S O Jarigas, hė mėr tė nxorrėn nga bodrumi? Epo kujto qafirin vjen shoku i qafirit.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kavir : 30-09-2011 mė 17:04
-
Zoti im eshte UNE I VETEM
Religion is hate,
Religion is fear,
Religion is whore
Shiko, mė bėjnė sytė mua, apo e ke tė shkruar tek titulli diēka qė s'po arrij ta kuptoj ?!
Mos e bėre kėrkesėn vetė pėr kursin e trajnimit ?! Sepse pėr aq sa tė lexova mbrėmė, nė rregull ke qenė, pėrveē faktit qė tė fyen kot tė tjerėt pėr miopi, veēse paraqite mendim tjetėr pėr temėn nė fjalė...
Epo kėshtu ėshtė kjo punė... Mos thuaj qė nuk tė thirra drejt Perėndisė, o vėlla...
Nuk arrij tė kuptoj njė gjė, tė gjithė ata anėtarė qė i lexoja me njė frymė, sepse ke ēfarė tė lexosh e mėsosh nė postimet qė bėjnė - disa i pėrjashtojnė, ndėrsa njė pjese tjetėr ua sjellin nė majė tė hundės...
Sigurisht qė kam mėsuar nga postimet e tua, dhe ajo ēfarė kam mėsuar kur tė lexoj, ėshtė se - jam njeri shumė i ftohtė; akull po akull tė them brrrrrrrr.....nuk ndjej hiē dhe nuk i kuptoj ata qė kanė ndjeshmėri tė lartė...
Por ti je njeriu i sė mirės universale, i ndjenjės, dhe unė nuk jam nga ata njerėz...kėshtu qė mė pėlqen tė lexoj ata pėrfaqėsuesit e sė keqes, si Kavir, Hyllien, Berwick e me rradhė, qė iu bėhet ban nganjėherė pėr faktin se paraqesin njė lloj inteligjence tej normave tė lejuara pėr forumin...
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
Krijoni Kontakt