Close
Faqja 20 prej 25 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 248
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Kavir Lexo Postimin
    Tė tė tregoj njė gallatė pėr kėtė punėn e armikut. Bėhej rregjistrimi andej nga vitet '50 pėr punė fetare. Plaku im kalama atėhere. Edhe vjen ky tipi i rregjistrimit edhe gjen nė shtepi vetėm plakun tim. Edhe e pyet "Ēa jeni ju mo robo? Myslimona a? Kaurra a?". Plaku im "Shkruj: Pafe". E shkruan ky tipi edhe ikėn nė punė tė vet.

Vjen gjyshja ime (ndjesė pastė) nė shtėpi, edhe komshia ia thotė "Kshu kshu ka tho ēuni tat qi ne jena pafe".
    E t'i ketė hyrė njė dru babės tim. Ia bėri kurrizin mė tė butė se byth@.
    Qė atėhere baba im zuri mend dhe u bė dy herė mė i pafe.
    .....ahahahhhhaahaahhahaha.....Kavir, mos vdeksh kurre ........e mos vdekte kurre edhe babai yt!! Madheshtore......
    Jarigas

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Tė tė tregoj njė gallatė pėr kėtė punėn e armikut. Bėhej rregjistrimi andej nga vitet '50 pėr punė fetare. Plaku im kalama atėhere. Edhe vjen ky tipi i rregjistrimit edhe gjen nė shtepi vetėm plakun tim. Edhe e pyet "Ēa jeni ju mo robo? Myslimona a? Kaurra a?". Plaku im "Shkruj: Pafe". E shkruan ky tipi edhe ikėn nė punė tė vet.

Vjen gjyshja ime (ndjesė pastė) nė shtėpi, edhe komshia ia thotė "Kshu kshu ka tho ēuni tat qi ne jena pafe".
    E t'i ketė hyrė njė dru babės tim. Ia bėri kurrizin mė tė butė se byth@.
    Qė atėhere baba im zuri mend dhe u bė dy herė mė i pafe.

kur shkote hoxha ne xhami gjyshi im (qafir si puna ime)

i thote : he mer Sefer po shko me e ngrejt bithen iher?

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin

Po jo o derjans kėshtu, jo more bir ke akoma shpėtim, unė pėr ty po mundohem. Sapo fola me Perėndinė dhe mė tha qė ka plane tė mėdhaja pėr ty e Scion-in, mos na zhgėnjeni kėshtu ! Ndėrsa pėr Kavirin, tha qė e kishte marrė malli, prandaj edhe ia kujtova porositė qė i pat dhėnė herėn e parė Perėndia !

Veē pėr draguen mė tha qė nuk ka shpėtim pėr tė.
    YES, e kam shume seriozisht, qysh ne diten e pare kur te pashe ne forum e kam parandjere qe ti mund te ishe profete (e vetmja femer ne historine e njerezimit) e Perendise. Nuk jam duke tallur, shendet.

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin

kur shkote hoxha ne xhami gjyshi im (qafir si puna ime)

i thote : he mer Sefer po shko me e ngrejt bithen iher?
    Aaaaa kėtu nuk tė fal unė. Jo iher po 5herė. A i din ti 5 Shtyllat e Fesė dhe shtatė tullat e Qabesė? Robi duhet me u fal 5 herė.
    E di ti atė kėngėn e bukur myzeqare:

"katėr sisė i ka lopa
    pesė herė ngre bythėn hoxha" ?

P.S O Jarigas, hė mėr tė nxorrėn nga bodrumi? Epo kujto qafirin vjen shoku i qafirit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kavir : 30-09-2011 mė 17:04
    -

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anėtarėsuar
    02-04-2003
    Postime
    528
    qafira bros.co mire se ju gjeta

i/e regjistruar Maska e SatanMyMasterSS
    Anėtarėsuar
    02-10-2011
    Vendndodhja
    Hell
    Postime
    217
    Zoti im eshte UNE I VETEM
    Religion is hate,
    Religion is fear,
    Religion is whore

Aaaaa kėtu nuk tė fal unė. Jo iher po 5herė. A i din ti 5 Shtyllat e Fesė dhe shtatė tullat e Qabesė? Robi duhet me u fal 5 herė.
    Shiko, mė bėjnė sytė mua, apo e ke tė shkruar tek titulli diēka qė s'po arrij ta kuptoj ?!
    Mos e bėre kėrkesėn vetė pėr kursin e trajnimit ?! Sepse pėr aq sa tė lexova mbrėmė, nė rregull ke qenė, pėrveē faktit qė tė fyen kot tė tjerėt pėr miopi, veēse paraqite mendim tjetėr pėr temėn nė fjalė...

Epo kėshtu ėshtė kjo punė... Mos thuaj qė nuk tė thirra drejt Perėndisė, o vėlla...

Nuk arrij tė kuptoj njė gjė, tė gjithė ata anėtarė qė i lexoja me njė frymė, sepse ke ēfarė tė lexosh e mėsosh nė postimet qė bėjnė - disa i pėrjashtojnė, ndėrsa njė pjese tjetėr ua sjellin nė majė tė hundės...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378

Nuk arrij tė kuptoj njė gjė, tė gjithė ata anėtarė qė i lexoja me njė frymė, sepse ke ēfarė tė lexosh e mėsosh nė postimet qė bėjnė - disa i pėrjashtojnė, ndėrsa njė pjese tjetėr ua sjellin nė majė tė hundės...
    te postimet qe bej une nuk u gjendka ēfarė tė lexosh e mėsosh...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga uj me gaz : 02-11-2011 mė 08:37
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

Sigurisht qė kam mėsuar nga postimet e tua, dhe ajo ēfarė kam mėsuar kur tė lexoj, ėshtė se - jam njeri shumė i ftohtė; akull po akull tė them brrrrrrrr.....nuk ndjej hiē dhe nuk i kuptoj ata qė kanė ndjeshmėri tė lartė...
    Por ti je njeriu i sė mirės universale, i ndjenjės, dhe unė nuk jam nga ata njerėz...kėshtu qė mė pėlqen tė lexoj ata pėrfaqėsuesit e sė keqes, si Kavir, Hyllien, Berwick e me rradhė, qė iu bėhet ban nganjėherė pėr faktin se paraqesin njė lloj inteligjence tej normave tė lejuara pėr forumin...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Sigurisht qė kam mėsuar nga postimet e tua, dhe ajo ēfarė kam mėsuar kur tė lexoj, ėshtė se - jam njeri shumė i ftohtė; akull po akull tė them brrrrrrrr.....nuk ndjej hiē dhe nuk i kuptoj ata qė kanė ndjeshmėri tė lartė...
    a ma fal nji buzqeshje?

Por ti je njeriu i sė mirės universale, i ndjenjės, dhe unė nuk jam nga ata njerėz...kėshtu qė mė pėlqen tė lexoj ata pėrfaqėsuesit e sė keqes, si Kavir, Hyllien, Berwick e me rradhė, qė iu bėhet ban nganjėherė pėr faktin se paraqesin njė lloj inteligjence tej normave tė lejuara pėr forumin...
    oh, ti / ata njerez nuk je/jane me te keqinj se une e une nuk jam me i mire se ti e ata. eshte thjesht ceshtje perceptimi te vetvetes.

deshiron t'a zbulosh edhe ti ngrohtesine brenda teje? me fal dhe nji buzqeshje tjeter...
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

Faqja 20 prej 25 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •