mami jane te dy ata. ashtu sic jane te dy babi. ashtu sic je dhe ti dhe mami dhe babi. kjo ne lidhje me shpirtin. por ti kete thjesht nuk e kupton se te kane mesuar qe mami ka disa vecori biologjike ne dallim nga babi dhe per kete nuk te ve faj.
problem ishte thjesht menyra e te shprehurit. por ajo mund te permiresohet nese deshiron.
nuk eshte e thene t'i perkrahesh, por nuk duhet t'u mohosh aftesine per te bere dashuri sepse ajo na dallon ne njerezit nga robotet.
p.s. edhe ata te dy te pafajshem jane persa kohe nuk bejne faj. si cdo njeri tjeter.
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
nje fjale, nje kuptim...
Po pra mami&babii
Une u shpreha ashtu si duhet uj me gaz,sepse mu duke sikur e moret gje normale ket adoptimin e femijeve!
Tani mbasi iu miratuan ligjin te martohen mes vete,te bejne dashuri sa te duan,dashkan edhe femije te adoptojne,le te rrijne ne ate rruge qe kane zgjedhur ,pa u perfshire cdo kund!
si do ndiheshe ti nese une do shprehesha:
Cfare dashurie munde tu ofrojne femijes se gjore Nete dhe i shoqi, vetem degjenerim,sa gjynah ata femije!...
Po te donin te kene femije e ti ofrojne dashuri,nuk ishin Nete dhe i shoqi. ...nuk e bejne ngaqe kane ndjenja thjeshte ta shtojne degjenerimin e tyre te shpifur.
asnje njeri nuk do ndihej mire nese do flisja keshtu per te.
p.s. per mua normale eshte, persa kohe nuk i bejne dem femijes. por une kam njohur edhe prinder qe thjesht me kryenecesine e tyre i kane demtuar edhe femijet.
nje fjale, nje kuptim...
Krijoni Kontakt