Close
Faqja 3 prej 23 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 224
    Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Pe ndonje revolte neper rruge ti klea te popullit libian?
    Sepse une s'pashe sikurse nje revolte popullore , pervecse nja ca njerezve te armatosur me arme ne dore te cilet silleshin si rebele . Kaq na servisen mediat e uk-usa neve.

Tani nqs ti do te besosh se berlusconi eshte burr i moralshem dhe ''populli libian'' e vrau gadafin , eshte e drejta e jote. Nuk ta mohon njeri kete te drejte.

Citim Postuar mė parė nga wimpy Lexo Postimin
    e kenaqem me rotazionet tona ne dhe na mbeten ato te libise, kemi 20 vjet vetem nje surrat shihet ne tv-te shqiptare, surrati i berishes dhe zarat e tjere te soros, nano, rama and co
    Aaaa te lutem shume mua mos me fut ne kete mes, sepse une kam kohe qe lodhem e shkruaj kunder atyre politikaneve tane. Por, fati yne qe s'kemi pasuri natyrore ndaj Europes e Amerikes nuk ia nden fare fare per neve... kshuqe edhe po te ngrihet populli, s'fiton gje.

Sic e kam shkruar edhe njehere tjeter, Shqiperia do behet vetem nese ndryshohen kreret e vendit me themel, e jo 1-2.

La vita non si spiega, si VIVE!

Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Videon do e shoh patjeter, thjesht pak me vone sepse dua te perqendrohem krejtesisht aty kur ta shoh. Plus, mendoj qe Gedafi duhej te ikte sepse populli, me nisme te tij apo jo, doli ne rebelim. U vrane mijra njerez e pervec kesaj kam qene gjithmone e mendimit qe duhen rotazionet (shqip se di ) e nje person, sado i mire te kete qene, pas 42 vjetesh behet bajat.
    Ne pergjigje te komentit per rebelimin:

It was a CIA orchestrated killing by bringing in hired thugs to kill the Libyan people, and blame it on Gaddafi.
    Ti do thuash pse te besoj kete dhe jo ate tjetren qe populli u ngrit vete. Jo me kot ta dhashe shembullin e perpunimit te opinionit. Qendrimi ne pushtet per nje kohe te gjate i nje njeriu mbase ne histori eshte provuar te jete jo shume i frutshem e megjithate sipas ketij komentit tjeter:

This man was doing very good things for his people. Water canals, oil sharing, going back to the Gold standard, free school, free health care, bonuses/home upon marriage, free farms, equipment and seed, and plenty of good non GMO food to eat. Now, people are eating their cats and dogs to survive! Nothing to eat, pipelines destroyed, hospitals destroyed, houses of civilians blown up, pure poverty and dismay. This is because Gaddafi was killing his people? Of course not..
    Serisht po te bej nje pyetje; Ku eshte kjo BE, Nato, Amerike kur popullsia kurde po masakrohet dhe i refuzohet e drejta me elementare, ajo e krijimit te shtetit kurd te pavarur? Ku eshte kjo Nato, Amerike e Kombe te Bashkuara kur u perdhunua toka e palestinezeve ne ate pike sa i kane rrudhur kufinjte aq sa po e lene pa shtet e pa katandi? Ku jane keto forca kur masakrohet popullsia civile ne kufirin midis Nigerise dhe Malit nga konflikti i brendshem aty, apo ne Zambia, apo ne .... Afrika ka raste pafund te injorimit te situates tragjike nga vendet e perendimit. Kjo eshte jo vetem hipokrizi por uleret per paftyresi e thjesht ndjekje interesash personale dhe aspak norma nderkombetare .

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    berluskoni ishte "miku" me i ngushte i gedafit, por ne keto pune nuk para hyn ne pune miqesia.

Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Pe ndonje revolte neper rruge ti klea te popullit libian?
    Sepse une s'pashe sikurse nje revolte popullore , pervecse nja ca njerezve te armatosur me arme ne dore te cilet silleshin si rebele . Kaq na servisen mediat e uk-usa neve.

Tani nqs ti do te besosh se berlusconi eshte burr i moralshem dhe ''populli libian'' e vrau gadafin , eshte e drejta e jote. Nuk ta mohon njeri kete te drejte.

C'hyn ketu berluskoni e mendimi im per te?? Megjithse rrofsh qe nuk me mohon kete te drejte Shume i sjellshem

Une pashe njerez rrugve ne Libi qe vershonin dite e nate, per nje kohe shume te gjate, pashe varreza masive te njerezve te thjesht te vrare... e kjo me mjafton per te thene qe populli libian u revoltua.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    nji gja skuptoj
    me gjithe keto miliona si nuk u zhduk diku ky me gjith familjen e tij para se te zihej kaq ngusht?
    apo ndoshta mos ka ble nej hymje te blloku ne tirane e po na lexon forumin
    JO SEKS PARA MARTESE

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Ne pergjigje te komentit per rebelimin:
    Ti do thuash pse te besoj kete dhe jo ate tjetren qe populli u ngrit vete. Jo me kot ta dhashe shembullin e perpunimit te opinionit. Qendrimi ne pushtet per nje kohe te gjate i nje njeriu mbase ne histori eshte provuar te jete jo shume i frutshem e megjithate sipas ketij komentit tjeter:
    Serisht po te bej nje pyetje; Ku eshte kjo BE, Nato, Amerike kur popullsia kurde po masakrohet dhe i refuzohet e drejta me elementare, ajo e krijimit te shtetit kurd te pavarur? Ku eshte kjo Nato, Amerike e Kombe te Bashkuara kur u perdhunua toka e palestinezeve ne ate pike sa i kane rrudhur kufinjte aq sa po e lene pa shtet e pa katandi? Ku jane keto forca kur masakrohet popullsia civile ne kufirin midis Nigerise dhe Malit nga konflikti i brendshem aty, apo ne Zambia, apo ne .... Afrika ka raste pafund te injorimit te situates tragjike nga vendet e perendimit. Kjo eshte jo vetem hipokrizi por uleret per paftyresi e thjesht ndjekje interesash personale dhe aspak norma nderkombetare .
    Une nuk e kam mohuar asnjehere qe ka interesa personale edhe Europa e Amerika, per kete besoj se jemi kuptuar.
    Me cudit fakti qe emri i CIA-s dhe Amerikes del kudo... madje edhe ne termetin e Japonise doli ne mes ky emer.

Kurdet e Palestinezet kane patur fatin e keq qe kane qene ne kufi me dy shtete te fuqishme sic jane Turqia e Izraeli, shtete qe kane peshe qofte me Ameriken e qofte me Europen, ndaj pritet nje indiferentizem prej tyre. Vendet afrikane po prape kane fatin e keq te mos paturi asgje me rendesi pervec tokes se lene djerre (as burime natyrore e as fuqi shteterore).

Po Kosoven pse e ndihmoj Nato atehere? C'interes kishte ndaj Kosoves vecanerisht aq sa per ti dal kunder Serbise - qe e dime te gjithe qe ka Rusine nga ana a saj? Mos ndoshta fakti qe ishte pothuajse ne territore Europiane?
    S'ma do mendja se do i interesonte kujt per Kosoven nese do ishte diku andej nga Afrika... apo jo?

Gjithsesi, i madhi shkel te voglin... Amerika e Europa kane plot faje, edhe Cia me c'kam pare e lexuar ka shume gabime por ja qe perbejne ate qe quhet "mbreteri"... ato kane fuqite, e te tjeret jane te detyruar ti pranojne se s'kane fitim nese i kundervihen.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    C'hyn ketu berluskoni e mendimi im per te?? Megjithse rrofsh qe nuk me mohon kete te drejte Shume i sjellshem

Une pashe njerez rrugve ne Libi qe vershonin dite e nate, per nje kohe shume te gjate, pashe varreza masive te njerezve te thjesht te vrare... e kjo me mjafton per te thene qe populli libian u revoltua.
    Ti tani po genjen edhe veten tende , sepse asnje media perendimore NEVER MENTIONED kur jepte footage nga libia qe populli po revolton , por gjithmone lajmet vijonin me topike te tilla te tipit ''libyan rebels'' ''libyan rebel fighters'' .
    Spo na lexonin syte sikurse njehere titujt ''populli libian doli ne rruge per te protestuar'' etc etc.

Pastaj llogjika seshte shume e veshtire per tu vene ne pune.
    Pse duhet te ngriheshin njerezit kur menyra e jeteses atje ishte me e larte se e shume shteteve ne europe?
    Te duket normale ty nqs neser ka revolta per liri-demokraci ne kuvajt , ku cdo familje atje numeron te pakten 3 sherbetora?

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Paralelizma te tilla vetem nje foshnje i ngre .
    Mo duket qumeshti seshte aq organik andej nga vendet ku jeton.

Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Ti tani po genjen edhe veten tende , sepse asnje media perendimore NEVER MENTIONED kur jepte footage nga libia qe populli po revolton , por gjithmone lajmet vijonin me topike te tilla te tipit ''libyan rebels'' ''libyan rebel fighters'' .
    Spo na lexonin syte sikurse njehere titujt ''populli libian doli ne rruge per te protestuar'' etc etc.

Pastaj llogjika seshte shume e veshtire per tu vene ne pune.
    Pse duhet te ngriheshin njerezit kur menyra e jeteses atje ishte me e larte se e shume shteteve ne europe?
    Te duket normale ty nqs neser ka revolta per liri-demokraci ne kuvajt , ku cdo familje atje numeron te pakten 3 sherbetora?
    Po pse ato libian rebel nuk ishin popull, dmth nuk ishin banor te libanit?? Po ato mijra qe vdiqen ca ishin?
    Jo gjithmone kushtet e veshtira te jeteses jane shkak per shperthim te revoltes...shif Shqiperine ti! O jemi katandisur keq ne o s'ka, e asnje nuk leviz nga vendi... shajme me fjale e me vepra asgje, te urte si pula.

Presim ca edhe shohim muajt ne vijim te Libise.... pastaj dalim ne konkluzione.

Faqja 3 prej 23 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •