Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
une jam-kjo qe jam....buzqeshi kur me qahet-dhe qaj kur duhet te qeshem.
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Une jame:
E njohur per te panjohurin,e panjohur per te njohurin,sepse ai/ajo nuk do te me njohi kurr brendesin e shpirtit tim!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
une fli heret e zgjohem heret..nganjiher sfli fare 24h.
mbaj shenime dhe fotografi.
mbaj ne mendje qa me duhet e qfar sme duhet ,pastaj shpesh i fshij te kaluaren dhe e shof te ardhmen.
kure shtrengoj dhembet qenet behen lepuj. http://www.forumishqiptar.com/images/icons/icon7.gif.
Mua nuk mė shqetėson "kush jam unė". Mė tepėr mė bezdis "kush je ti qė do tė dish kush jam unė". Ose "ti qė do tė dish kush je ti". Ose ai qė mendon se "ne duam tė dimė kush ėshtė ai".
femije...![]()
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
Sote jam dashuria vet,ndjej dashuri per cdo krijes.![]()
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
sonte jam si kjo hena,qe rreth vetes ka yjet e saj dhe ndjen plotesi shpirterore,e afert me ata yje,buzqesh dhe loze neper hapsir...
Une jam miliona grimcash deshperimi,vuajtje e mallengjimi,nuk e kam patjeter te vdes qe te hy ne dhe...
Krijoni Kontakt