Postuar më parë nga
IslamInfo
Cfar argumentesh o kokbosh???
Te kerkova ajet ku thuhet Rashadi eshte resul, nuk solle.
Te thash ajet ku thuhet se Muhamedi eshte i fundit, nuk e pranove.
A sa i perket pageses, fshije ate "IN GOD WE TRUST" dhe nxjerr dicka tjeter, shkruje shehadetin arabisht nese mundesh!!!
islaminfo, ti e kupton shume mire qe ke deshtuar te sjellesh nje kunderargument per te sfiduar argumentet e mija ,
tani ke degjeneruar ne thashetheme si nje grua e keqe,
jam i kenaqur qe e beme kete ballafaqim bashke , sepse dikur pate thene qe ;"do e shikosh fuqine e argumenteve te mija"
argumentet jane me Zotin dhe Zoti solli Kuranin per t'ju permbajtur , ti mohon Kuranin vetem e vetem per te mbeshtetur ideologjine sunite,
ti je jasht rruges se Zotit dhe si pasoje nuk mund te therrasesh ne rrugen e Zotit, por ajo qe ti therret eshte rruga e djallit,
ne 3:81 thuhet qarte se vjen nje resul dhe ne 33:7 Zoti na sqaron se resuli nuk ishte Muhamedi, pasi Muhamedi ishte pjesmarres ne beslidhjen e profeteve qe do te ndihmonin resulin qe vjen pas.
bashke me Kuranin ti mohon dhe logjiken njerezore me te cilen Zoti n'a paisi;
[17:36] Të mos pranosh asnjë informatë, në mos e verifikofsh vetë. Ju kam dhënë
dëgjimin, shikimin, dhe trutë, dhe ju jeni përgjegjës për t‟i përdorur.
Kurani thote qe vjen nje resul pas profetit Muhamed, nuk e them une ,
nqs ke kundershtim me Kuranin ai eshte problemi yt ,
ti problemin e ke me ajetet e Kuranit e jo me mua , kupto thelbin e problemit.
jo pa qellim Zoti zbriti ajetin 33:7, ne menyre qe te mos ekzistojne keqkuptime ne lidhje me ate se kush ishte pjesmarres ne beslidhje ,
nqs nuk do te ishte ajeti 33:7 atehere do kishim nje problem vertet te madh per te besuar qe Muhamedi ishte pjese e beslidhjes se profeteve, te cilet do te ndihmonin resulin qe vjen pas tyre .
Zoti n'a e sqaroi shume qarte , mbetet neve te besojme ate qe thote Zoti ne Kur'an
Krijoni Kontakt