Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 38
    i/e regjistruar Maska e il_padrino
    Anėtarėsuar
    30-04-2005
    Vendndodhja
    holland
    Postime
    166
    e pash viedon dhe nuk i kuptoj disa opinione nga ju ketu, qe shajne grekun,( une jam shqiptar dhe nuk dua te mbaj anen e asnjeres pale ne kete teme) por e verteta eshte si e zeza ne te bardhe, ata nxenes vene vete ne greqi dhe nuk i detyron greku qe te vejne atje, dhe kushtet qe kane ne shkolle si higjenike , ngrenja , fjetja dhe transporti falas... une vete jetoj ne holland, dhe kur isha ne shkolle , isha i detyruar te mesoj gjuhen e vendasve dhe ta flisja me ta, por asgje nuk me eshte dhene falas e kam paguar nga xhepi im
    prandaj fajin ta mbaj ai qe e ka bere kete problem, por mos ta leme jetim dhe ne dere te njeri e tjetri
    Jetoj me rastesin sepse asgje nuk eshte e rastesishme

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anėtarėsuar
    04-04-2010
    Postime
    794
    Citim Postuar mė parė nga il_padrino Lexo Postimin
    e pash viedon dhe nuk i kuptoj disa opinione nga ju ketu, qe shajne grekun,( une jam shqiptar dhe nuk dua te mbaj anen e asnjeres pale ne kete teme) por e verteta eshte si e zeza ne te bardhe, ata nxenes vene vete ne greqi dhe nuk i detyron greku qe te vejne atje, dhe kushtet qe kane ne shkolle si higjenike , ngrenja , fjetja dhe transporti falas... une vete jetoj ne holland, dhe kur isha ne shkolle , isha i detyruar te mesoj gjuhen e vendasve dhe ta flisja me ta, por asgje nuk me eshte dhene falas e kam paguar nga xhepi im
    prandaj fajin ta mbaj ai qe e ka bere kete problem, por mos ta leme jetim dhe ne dere te njeri e tjetri
    Un nuk lexova per vete qe DIKUSh paska fy grekun!?
    Nganjeher ca si shume here ne fakt,ne shqiptaret kujtojme se jemi nja 30 milione banore,dhe harrojme qe po te pershtysh nga Shkodra peshtyma del ne Janine.
    Ceshtja shtrohet qe ne skemi ***** per te bere nje shkolle,e jo me gjera te tjera....

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anėtarėsuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Cjane keto genjeshtra,ne kemi sistemin arsimor me te perparuar ne europe.kemi futur internet ne te gjitha shkollat.kemi me shume universitete private se e gjithe europa e mare se bashku.kemi,ca skemi bere..po shqiptaret jane popull mosmirnjohes..ky milet duan ti lesh pa buke...
    po po sistem te mire kemi, gjith evropa shkon ne shkoll edhe te shtunen plus gjet javes ben 6 ore mesim, ne shqiperi gjat javes 4 ore mesim behet dhe te shtun pushim
    jeshét prčmč ne aliarčm
    jeshčm more jeshčm
    po drita skeshčm

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Pse nuk ka asnje koment nga ata qe mbrojne Salen?
    Ndoshta u pelqen kjo puna e grekut?
    nga gjuhet e huaja nuk ka asnje te keqe.
    sic po vjen puna po zhduken fare kufijte.
    veriu i greqise do bashkohet me jugun e shqiperise sic ka qene para 100 vjetesh.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Ziti Lexo Postimin
    nga gjuhet e huaja nuk ka asnje te keqe.
    sic po vjen puna po zhduken fare kufijte.
    veriu i greqise do bashkohet me jugun e shqiperise sic ka qene para 100 vjetesh.
    po po e te gjith kam me fol greqisht

si nuk u bje ni rrufe maj kres mer zot?!
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    po po e te gjith kam me fol greqisht

si nuk u bje ni rrufe maj kres mer zot?!
    or ti shqipe! kush te ka thene ty qe te gjithe flasin greqisht. ne athine edhe greket po e mesojne shqipen.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    or ti shqipe! kush te ka thene ty qe te gjithe flasin greqisht. ne athine edhe greket po e mesojne shqipen.
    po re po

kret greket po i asimilon qeveria shqiptare

tall ****** ti se ke gjet ku me u tall po hajt
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    po re po

kret greket po i asimilon qeveria shqiptare

tall ****** ti se ke gjet ku me u tall po hajt
    un nuk po tallem.
    ne greqi jane 1 milion shqiptare, ndersa shume te rinj greke po largohen drejt kanadase, australise, frances. greket s`po kane leke te paguajn as dritat elektrike, ndersa ju perseri i trembeni ketij shteti.

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Keshtu eshte bere edhe ne kohen turqise kur u asimiluane nje pjese e shqiptare qe u konvertuane ne shkinishten per interesa personale dhe fetare dhe po i shifeni sot si e mbrojne shtetin e shkinise .Po te njejtit po e bejne edhe greket ne menyren te heshtur Sopata nuk demton deri sa nuk ka bishtine ket sopet dote hyne ne perdorim mbase ti merre kembet greqia mbase gotitjes financiare dote doja qe fjala e ime mos te jene te sakta Brari mos ja lemo koēet sales se behesh me te qajte femija e fshatite
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pa_doreza2 : 19-10-2011 mė 19:17
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

un nuk po tallem.
    ne greqi jane 1 milion shqiptare, ndersa shume te rinj greke po largohen drejt kanadase, australise, frances. greket s`po kane leke te paguajn as dritat elektrike, ndersa ju perseri i trembeni ketij shteti.
    Po shqiptaret cfar po bejne atje ? Apo po zene trojet qe po le greku bosh

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •