E kam degjuar shume degen Teknik Laboratori por nuk ja kam shume idene se cfare studion kjo dege ose me mire cfare funksioni kane tekniket e laboratorit?
E kam degjuar shume degen Teknik Laboratori por nuk ja kam shume idene se cfare studion kjo dege ose me mire cfare funksioni kane tekniket e laboratorit?
Varet se per c'dege.
Psh teknik laboratori per stomatologji del laborant, qe merresh me pergatitjen e urave, te dhembeve fallco qe vihen etj.
Per mjeksi po prape eshte per laborante qe merret me analiza; infermjeria po ashtu.
La vita non si spiega, si VIVE!
teknik laboratori eshte nje dege e cila ndodhet ne fakultetin e infermierise ne tirane psh , dhe merret me berjen e analizave te ndryshme te gjakut , mikrobiologjike etj... dmth ke te besh me keto lloj laboratoresh , por sikur ka shkruar dhe kleadoni eshte edhe laborante dentare per pergatitjen e dhembeve porcelan, zirgon etj......
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Keni te drejte te flisni te habitur por ka teknik laboratori dhe ka laborant. Pra nuk jane njesoj.
Teknik i laboratorit punon me mirembajtjen e paisjeve dhe laboranti ben analiza pra sipas asaj qe kam degjuar ka ndryshim. Ideja eshte se eshte hapur dege part time ne universitetin e tiranes per teknik te larte laboratori spo e merrja vesh se me cfare merret kjo dege prandaj mendova mos kishte ndonje qe mund te na ndriconte me shume ne kete gje.
Krijoni Kontakt